PREMIUM BEAUTIFUL

Percaya tak, berat CDM Siti Rohana ni sebelum ni 100kg++. Within 7 months, beliau mampu hilangkan 36kg! Sebulan lebih kurang 5kg berat badan beliau menurun! Fuhhh!!

Nak tak Cikgu Murni share apa yang beliau buat untuk dapat berat badan 66kg dalam masa 7 bulan?






Beliau just amalkan 3 benda secara konsisten:
1. Pakai Premium Beautiful Setiap Hari
2. Minum MinKaffe ShakeMe setiap hari

Untuk yang baru first time dengar tentang Premium Beautiful, dan nak tau Premium Beautiful tu apa, boleh baca dekat SINI okay!

As for MinKaffe and ShakeMe pulak, meh cikgu murni citer sikit. MinKaffe ni sejenis minuman kopi bergaram buluh yang diambil dari laut Korea Selatan.Banyak Khasiat garam buluh ni untuk kesihatan. 

ShakeMe pulak bukan lah supplement kesihatan, tapi sejenis minuman berasaskan soya. Gabungan ShakeMe dengan MinKaffe ni akan bantu buat perut kita rasa kenyang lebih lama. ShakeMe jugak mengandungi fat burner tau. Memang elok lah terus bakar lemak-lemak berlebihan dengan selamat.

Bila perut tahan kenyang lebih lama, tambah pulak dengan pembakaran lemak oleh ShakeMe tu, dan pakai pulak Premium Beautiful untuk bagi bentuk badan yang kemas cantik, hasilnya pon haruslah malatop!

Rahsia terpenting adalah kene KONSISTEN tau! jangan buat seminggu dua terus nak hasil kebaboom pulak. Bawak bersabar. Biar berat badan tu drop slow-slow. Jangan drastik sangat. Kita bukan buat sedut lemak ye :P






Kalau uol nak tengok testimoni-testimoni lain about PB ni, boleh baca dekat entry TESTIMONI PART 1 dan TESTIMONI PART 2.

Kalau uol ada apa-apa nak tanya about PB, jangan segan-segan whatsapp Cikgu Murni ya! Nombornya seperti dibawah ;)


MUNIRAH
013-5919 520


Apa beza Short Bra dengan Long Bra PB ni? Apa kelebihan dia? Jom teruskan baca…


Dekat Malaysia ni, rasanya takde kot orang yang keluar rumah tak pakai bra. Semua orang pakai bra. So alang-alang dah pakai bra tu why not kita pakai bra yang ada fungsi kesihatan dan kecantikan sekali kan?


Bra Premium Beautiful bukan sekadar sehelai baju dalam untuk menampung breast kita semata-mata. Fungsi dia selain untuk menampakkan asset kewanitaan kita elok terletak, bra BP ni jugak sangat bagus untuk halang sel kanser dari bersarang dalam badan kita tau. 


Breast cancer antara penyakit yang sangat digeruni para wanita. Dengan pemakaian long bra atau short bra PB secara konsisten, FIR yang terdapat pada fabric PB akan menghalang sel kanser daripada singgah dan merebak dalam badan kita.


Selain tu jugak, teknik jahitan pada cup bra PB memang sangat unik. Mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik yang dapat menampung payudara agar ia tidak jatuh dan menumpukannya kepada  kedudukan yang betul. Sekiranya uol ada mengalami masalah breast jatuh atau kendur, memang amat-amat lah digalakkan untuk pakai bra premium beautiful. Memang uol akan rasa lain sangat kesan dia sebab bra PB memang boleh support breast kita yang dah jatuh tu.



Ia juga dapat menghalang daripada puting payudara menjadi tenggelam. Masalah puting tenggelam ni agak common sebenarnya. Ia boleh berlaku kalau kita tidak memilih bra yang betul, yang mana cup bra tersebut akan menekan puting dan menyebabkan ia tenggelam. Sebab tu jugak ramai ibu-ibu yang baru bersalin mempunyai masalah untuk breastfeed baby mereka.


 

Bahagian belakang bra pula di design dengan bentuk U untuk bagi kesan posture badan yang menarik. Lagi satu yang bestnya about bra premium beautiful ni, it’s really help if u all ada masalah lemak berlebihan dekat belakang badan. Memang dia akan lock lemak-lemak tu so that badan kita akan nampak kemas tanpa lemak bertingket-tingket tu.


Tali bra PB pulak direka agak lebar supaya dapat tamping apa jua size breast kita. Takdelah kita sakit bahu kalau tali bra halus sangat kan. One more thing, tali bra ni takkan bergulung tau walaupon kita pakai bertahun-tahun. Meaning to say, beli sekali je, boleh pakai sampai bila-bila..Best tak??


BILA MASA NAK PAKAI LONG BRA AND BILA PULAK NAK PAKAI SHORT BRA?  




Kalau u all rasa nak pakai bra Premium Beautiful sahaja, tak nak pakai full set, you can go for short bra. Contohnya time dekat rumah ke, u all boleh pakai short bra je. Tapi kalau u all nak pakai full set termasuk long girdle and waist nipper atau bengkung, better pakai dengan long bra sebab kita akan rasa lebih selesa dan kemas. Segala lemak-lemak pon terkunci elok je.


But for preggy mommy, memang digalakkan untuk pakai short bra semasa pregnant sebab time ni, normally breast kita akan membesar. So, bila pakai short bra PB ni, ia dapat membantu untuk elakkan breast kita sagging atau jatuh. Secara tak langsung, menggalakkan penghasilan susu badan sekali. Best kan??


PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT KELANTAN
MUNIRAH KASIM


013-5919 520



Ramai orang takut dan gerun untuk bersalin secara cesarean. Kerana bersalin dengan kaedah pembedahan ni orang kata sakit luka selepas pembedahan tu yang tak tahan. Yelah, lapisan perut kita dilapah satu demi satu demi mengeluarkan zuriat kan. Allahu..besarnya pengorbanan seorang ibu..

Tapi, kalau kita dah takde pilihan dan terpaksa bersalin secara c-zer, apa boleh buat kan. Terpaksa juga teruskan. Walaupon kita tahu, selepas bersalin c-zer, mommies tak boleh berurut dan bertungku seperti mommies lain. Habis macam mana nak dapatkan balik badan seperti sebelum bersalin kan?

Haa, sekarang ni tak perlu risau lagi dah. Sebab ibu-ibu yang bersalin secara czer kata, bila pakai  Premium Beautiful ni, memang rasa macam bertungku jugak. Darah nifas pon lancar je keluar walaupon tak bertungku dan berurut.

BAGAIMANA PREMIUM BEAUTIFUL MEMBANTU IBU-IBU YANG BERSALIN SECARA CESAREAN?

Kita sedia maklum yang fabrik Premium Beautiful ni disulami dengan Far Infrared Ray (FIR). FIR ni dapat membantu mempercepatkan proses penyembuhan luka bersalin dan pembedahan, mengecutkan rahim dan melancarkan aliran darah nifas.

Selain tu jugak, Premium Beautiful berfungsi untuk mengembalikan semula bentuk badan kita yang asal. Semasa mengandung, badan akan mengembang dan alignment semua memang lari lah. 

Dengan bengkung moden Premium Beautiful ni, kita tak payah risau dah, sebab kita boleh dapat balik curve badan kita yang asal! Even uol bersalin c-zer, PB akan pastikan uol takde masalah perut buncit atau lemak menggeleber sana sini. Hip hip hoorayyy!!

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL UNTUK IBU YANG BERSALIN SECARA CZER ATAU PEMBEDAHAN

Jom kita tengok beberapa testimoni dari ibu-ibu yang memilih untuk percayakan bengkung moden Premium Beautiful ni selepas bersalin melalui kaedah pembedahan.







Hebat kan penangan bengkung moden Premium Beautiful ni? Tak ada beza awak bersalin normal atau czer, semua boleh kurus ramping, asalkan konsisten sarung Premium Beautiful setiap hari.


So now, untuk uol yang plan untuk bersalin secara c-zer, ataupun dah selamat melahirkan secara c-zer, dan bercadang untuk pakai Premium Beautiful untuk jaga dan reshape badan, jangan segan-segan untuk whatsapp Cikgu Murni.

Nak risik-risik saje dulu pon boleh. Takde masalah. Taknak beli pon takpe. Takde paksaan. Pasal harga kita boleh bincang. Nak set appoinment untuk jumpa and tengok-tengok sendiri dulu depan mata pon takde masalah. Contact je nombor kat bawah ni ye. 

Till we meet again, bye!


013-5919 520
MUNIRAH




Assalamualaikum and Hi!

Semoga pembaca blog Cikgu Murni semua sentiasa dalam jagaan Yang Maha Kuasa. Amiin..

hari ni kita berbaki lebih kurang 3 hari lagi sebelum kedatangan Ramadhan al-Mubarak. Macam mana persiapan kita nak tunggu kehadiran bulan mulia ni? Harapnya kita semua dah selesai ganti puasa yang ditinggalkan tahun-tahun lalu ye :)

OK.. Actually Cikgu Murni ada benda nak announce hari ni. Lately ramai sangat yang whatsapp and pm Cikgu Murni dekat FB, nak pakai PB secara ansuran. Memang macam ni lah fenomena yang berlaku menjelang bulan puasa dan raya setiap tahun. Memang ramai yang beratur nak pasang badan dan siapkan body raya.

Alhamdulillah..makin ramai yang dapat kesedaran untuk jaga kesihatan badan dan kecantikan dengan cara yang lebih selamat, tanpa mengambil ubat-ubat atau supplement yang mengandungi bahan kimia merbahya. 

Kalau kita sedar, zaman sekarang memang terdapat banyak sangat lambakan produk2 kesihatan/kecantikan di pasaran. Terpulang pada kita nak pilih yang macam mana. 

So, sebagai tanda menghargai kesedaran dan minat rakan-rakan/followers Cikgu Murni di social media, hari ni Cikgu Murni nak open untuk sesiapa yang serius nak pakai Premium Beautiful dengan Cikgu Murni secara ANSURAN!



TADAAAA!!!.. Cikgu Murni open untuk 2set sahaja tau! So siapa cepat dia dapat! Peluang untuk U ol pakai Premium Beautiful secara ansuran ni  terbuka sehingga 2 set ni sold out. Lepas dah sold out, memang Cikgu jual untuk belian cash sahaja.

Kalau ada antara pembaca blog Cikgu Murni ni yang dah lama duk usya2 Premium Beautiful ni, tapi belum mampu untuk beli secara tunai, ni lah peluangnya untuk uols "pakai dulu bayar kemudian" 


So uol dah boleh start berangan pakai baju raya yang korang suka tahun ni, tanpa risau pikir muat ke tak muat, macam tahun-tahun lepas :)







Untuk uol yang tinggal di Kelantan boleh whatsapp segera untuk set appoinment untuk kita amik ukuran badan dan fitting. Yang jauh-jauh jangan risau, kita boleh poskan. 

Diulangi, siap grab dulu dia la yang dapat. Sebab stok terhad untuk 2 set sahaja! Nak reserve size uol boleh whatsapp no dekat bawah ni ye



013-5919 520
Munirah Kasim



BODY RAYA! YEAYY!!


Alhamdulillah.. Sedar tak sedar kita tinggal sebulan je lagi sebelum bertemu balik dengan Ramadhan Al-Mubarak. Lepas Ramdhan, Syawal pulak akan tiba. So, sekarang ni mesti ramai golongan wanita yang tengah busy qada puasa tahun lepas kan? haa, ganti jangan tak ganti ;)

Yang tengah survey2 baju raya pon tak kurang jugak. Yelah, better prepare awal kan. Kalau last minit baru nak prepare, takut nanti kelam kabut pulak. Uol dah decide ke tahun ni pakai warna ape? Cikgu Murni dah ada dah gambaran colour yang nak dipakai tahun ni, cumanya belom jumpa design yang berkenan lagi..hehehe..

Sambil-sambil survey baju raya tu, mesti ramai jugak yang masih terfikir macam mana cara nak turunkan berat dengan mudah, cepat dan selamat kan? Yelah, tak nak la nanti bila pakai baju raya nampak macam guni beras kan, terbonjol sana sini, terlipat situ sini kan. Segan jugak kalau saudara mara tegur kan, "badan asyik kembang je bila nak kurus nih?" atau "kau ni dah macam anak dua mak ngah tengok" tskk... tskk...T_T

Haisyy..jangan susah hati uols..diorang belum tengok lagi rupa awak macam mana kalau dah sarung Premium Beautiful Cikgu Murni ni..Silap-silap terus cop nak buat menantu lagi. Awak sendiri pon belum tengok lagi kan macam mana keadaan lemak-lemak awak tu lepas pakai Premium Beautiful ni. Jangan awak pon terkejut jugak! 

Sebab kebanyakan wanita yang sarung Premium Beautiful aka magic cloth ni, memang taknak bukak lah lepas sarung tuh. Sebabnya tersangatlah selesa dan tersangatlah berpuas hati dengan instant shaping dia. 


Client ni baru pakai waist nipper @ bengkung Premium Beautiful je tau. Tapi terus boleh nampak kesan dia pinggang jadi ramping dan perut buncit pon terus kempis.


Lebihan lipatan lemak dekat perut memang susah nak sorok. Tapi lepas pakai PB 5minit je, terus ghaib bonjolan tu. Yang penting pakai sengan selesa tanpa rasa senak.

Banyak lagi testimoni Premium Beautiful ni bantu untuk bagi bentuk badan yang ideal untuk kaum wanita. InsyaAllah boleh tengok testimoni lain dekat SINI dan SINI

Makanya, hari ni Cikgu Murni nak announce satu berita baik! Sempena bulan puasa dan bulan raya yang bakal tiba ni, Cikgu Murni nak buat sale Premium Beautiful! Yeayy!!




Kalau risau badan naik lepas raya pon elok sangat pakai PB. Sebab nanti PB akan jagakan badan kita supaya food intake kita adalah berpadanan dengan apa yang badan kita perlukan. Yelah, kalau g open house raya ni memang selalunya makan tak hengat la kan.

So, untuk yang dah lama tertunggu-tunggu promosi PB ni, grab lah cepat-cepat. Normally bulan puasa dan bulan raya ni semua orang berebut nak pakai PB sebab masing-masing nak jaga badan. Risau kehabisan size je. 

So nak secure set anda, whatsapp segera untuk kita set appoinment dan ambil ukuran badan awak. Jangan risau, nak tengok-tengok dulu pon boleh je..tak de masalah. Harga boleh bincang. Kalau anda bertuah, siap boleh dapat bukan 1 free gift, tapi mungkin lebih!


MUNIRAH
013-5919520




PREMIUM BEAUTIFUL IN THE HOUSE!!!





Menjelang puasa dan raya ni, memang ramai la orang berebut nak pakai magic cloth kita neh. Sebab semua orang nak beraya dalam bergaya kan.


Bulan puasa ni memang ramai nak turunkan berat badan, sebab takut baju raya tak muat kan? Ye la, siang kita dah puasa, malam mesti kita nak balun semua benda yang ada dkt bazar ramadhan kan?


Mereka yang bijak "mengatur strategi" memang akan pakai bengkung moden ni siap2 sebagai perisai, supaya takde lah nanti diorg makan tak ingat dunia ye dak. 


Sebab apa kita cakap Premium Beautiful ni sebagai perisai? Sebab kalau u ol pakai Premium beautiful ni, waktu uol makan, memang xkan terlajak dah. PB ni akan bagi signal suruh uols STOP bila uol dh kenyang.


Haa..hebat kan?? Mau tak hebat, dah lebih 20 tahun kot corset Premium Beautiful ni dekat pasaran! PB ni adalah corset perintis tau dgn teknologi FIR neh. Haa..rugi je sapa yang belom pakai PB lagi.




Jadinya, kite dh standby sesiap set PB ni khas untuk orang Kelantan. Tapi kita hanya ada beberapa set sahaja yang tinggal. Risau jugak nanti kalau dekat stokis dh kehabisan size.


Yelah, macam kita cakap td, waktu bulan puasa dgn sebelum raya, memang ramai lah yang berebut nak sarung PB ni. Jadi, untuk uol yang nak secure set PB uols utk raya ni, cecepat whatsapp kita ye. 


Jangan risau, kita akan datang untuk amik ukuran badan awak untuk make sure awak dapat size yang SELESA. Tak terlalu ketat dan tak terlalu longgar. Barulah best nak pakai kan?


And kita akan ajarkan juga teknik-teknik alih lemak yang betul, supaya uol boleh dapat shape badan idaman uol. Macam mana nak up kan part-part yang dah jatuh tu pon kita ajarkan. That's why la sangat penting untuk uol dapatkan PB set ni daripada PB Expert terlatih.


Nanti PB ni akan tolong susun atur lemak-lemak uol supaya lebih kemas. Baru lah cantik pakai baju raya nanti, xde terbonjol sana-sini. Kasi sorok sikit part2 yang menggeleh tu. 


Kalau konsisten pakai dengan cara yang betul, shape badan tu akan jadi kekal langsing dan ramping even masa uol dah bukak PB tu. Sebabnya, Pb tu dah "ingat" dah curve-curve badan uol. So, penting sangat untuk uol pakai konsisten sekurang-kurangnya 8jam sehari okay!



 Jangan tunggu lama-lama, risau set yg tak banyak dh ni disambar orang ;)


Harga PROMOSI SEMPENA RAYA is ON!


Warga Kelantan sekalian yang mengidam nak pakai PB dengan harga PROMO RAYA ni boleh contact no dekat bawah ni ye. See u ;)



013-5919 520

MUNIRAH




Sekarang ni kalau uol perasan, ramai sangat bercerita tentang Premium Beautiful Corset kan. Seriously, corset ni macam viral sangat sekarang nih. Ye lah, agent-agent Premium Beautiful sekarang ni semua tak menang tangan nak layan client yang tak sabar-sabar nak sarung Premium Beautiful ni.

Almaklumlah, tinggal sebulan lebih je lagi umat Islam nak sambut bulan Ramadhan. Lepas Ramadhan dah nak raya. Harusla ibu-ibu, gadis-gadis semua nak nampak cantik kan masa raya. Tu belom cerita lagi yang naik pelamin selepas raya kan :)


CORSET PERINTIS

Ok lah..Jom kita refresh sikit apa itu Premium Beautiful. Premium Beautiful ni adalah sejenis corset atau bengkung moden, yang mana ia adalah corset PERINTIS dekat pasaran. Dah lebih 20 tahun okay dekat pasaran dan masih lagi bertahan.

Lagi best bila Premium Beautiful ni pernah menang award Super Brand Product. Maksud dia produk ni adalah produk yang mempunyai permintaan yang sangat tinggi dekat pasaran! Wahh..Hebat gila kan?

BERBALOI KE BELI PREMIUM BEAUTIFUL NI?


YESS IT IS!!! haaa, kenapa saya kata berbaloi? sebab uol just beli sekali je, tapi boleh pakai bertahun-tahun lamanya. Tak perlu risau pasal rosak ke, patah ke, atau koyak ke, bagi je dekat kita, company akan repair for FREE okay! Ada dapat tak kat tempat2 lain boleh anta repair pakaian dalam? takde kan? PB ni siap ada lifetime warranty lagi tau.. haa..

Lepas tu dari segi kesannya pulak, pakai pemeluk badan Premium Beautiful ni, uol boleh dapat result instant body shaping okey! Lepas sarung je, segala kebuncitan dan segala bonjolan lemak akan disusun supaya badan lebih kemas. Lemak selebihnya akan dibakar je. Pakai secara consistent 8jam setiap hari, konfem badan cantik!




Anggota badan yang kendur dan lembik jugak akan dipejalkan. So mane2 yang ada masalah aset jatuh selepas bersalin atau sagging sebab bf, baik sarung magic cloth ni cepat2. Ia akan firmkan balik badan kita. Jangan biarkan aset kita berayun bergoyang. bukan senang tau nak pejalkan balik!



Selain tu, pakai Premium Beautiful ni bukan semata-mata nak cantik tau. Fungsi sebenar PB ni adalah 70% kesihatan tau. Lagi 30% baru untuk kecantikan. So, sesiapa yang ada masalah slip disc, sakit belakang, scoliosis, senggugut dan segala masalah berkaitan kesihatan dalaman wania, uol mmg wajib pakai premium beautiful ni!



Ada orang berhabis beribu-ribu ringgit sebulan untuk buat rawatan untuk sakit-sakit yang dihadapi, contohnya rawatan untuk dapatkan zuriat. Sedangkan dengan PB, uol just invest sekali sahaja dan boleh pakai sampai bila2. Sebab Premium Beautiful juga membantu menyuburkan rahim, menstabilkan hormon dan mengawal berat badan, which is benda-benda ni semua perlu diambil serius jika kita merancang untuk hamil.




Premium Beautiful corset ni jugak akan tolong fix kan masalah dalaman kita dan melancarkan aliran darah dalam tubuh badan kita. Selain tu jugak, premium beautiful akan singkirkan toksin2 dalam badan kita. So tak peliklah kalau lepas pakai PB ni, jerawat semua dah tak berani keluar. 


Badan pon konfem lebih terbentuk cantik. Yang bestnya kurus with detox ni, badan kita takkan rebound balik ke bentuk asal. Kalau kurus dgn diet shj memang ada potensi badan untuk rebound ke bentuk asal kalau kita skip diet. haa..hasilnya, muka kita nampak berseri-seri dan kita akan nampak awet muda jee sebab body kit apon maintain macam anak dara..


MOMMIES BERSALIN CESAREAN


Bengkung moden jugak sangat sesuai dipakai oleh ibu-ibu dalam pantang, termasuk jugak ibu-ibu yang bersalin secara pembedahan. Untuk kempiskan balik perut dan kemaskan balik badan selepas bersalin memang kene berbengkung. 

Yang best jugak about PB ialah selepas lebih kurang 2 minggu selepas pembedahan, momies dah boleh mula pakai premium beautiful. Ia akan bantu untuk speed up recovery process, luka bersalin cepat sembuh dan rahim pon cepat kecut.




So uol dah tau serba sedikit tentang PB kan. Nak tahu harga PB? Jangan segan-segan contact this number ye 013-5919 520. Harga PB berbeza ikot berat dan size badan kita. So jangan segan-segan whatsapp ye. Nak tanya-tanya saja dulu pon boleh. Tak wajib beli pon. Harga kita boleh bincang.

Atau kalau berminat nak jadi agent pon xde masalah. Peluang bisnes dibuka untuk yang berminat nak buat extra income every month :)

Nak baca lebih lanjut tentang PB boleh baca DISINI

Till then, bubbye!


013-5919 520
MUNIRAH
Your Premium Beautiful Expert




ANDA PERLU PAKAI PB JIKA ANDA....


Haaa..suspen dak tajuk dia? agak la kann..

Okiess, hari ni mari kita check perlu ke idak sebenarnya untuk kita pakai PB ni.. Almaklumlah, harganya boleh tahan kan..betul ke tidak tindakan kita nak beli PB ni.. Kang membazir je, dah la kene bebel dgn husband, kesan plak tadak, duit habisss...


Ye, tulah kerisauan yang patut ada dalam kepala kita sebelum kita berbelanja untuk kepuasan diri sendiri. Macam mana tanak bagi membazir beli PB ni saya akan share last sekali nanti. So jgn skip-skip, meh baca sampai habis okay ;)



1/ Firstly, anda perlu pakai PB jika anda ada MASALAH SLIP DISC/BACKPAIN. Apa kene mengena PB dengan 2 masalah ni?


Masalah sakit belakang ni boleh berpunca dari posture badan kita yang salah semasa melakukan sesuatu aktiviti, contohnya:


1. Gemar membongkok ke depan dan beralih ke kiri dan kanan ketika mengangkat atau menarik sesuatu


2. Membongkok ke depan atau ke bawah ketika berkerja


3. Perjalanan yang jauh tanpa berhenti rehat


4. Berdiri terlalu lama


5. Mengangkat barang yang berat


6. Duduk membongkok di kerusi


7. Memakai kasut tumit tinggi


Pemakaian waist nipper PB boleh membantu memperbetulkan posture badan kita.  Memang sangat sesuai untuk yang kerja seharian mengadap PC atau yg selalu driving long hours. Waist nipper PB ada 7 memory wires yang ikot bentuk badan kita. Bahagina tali waist ni akan berada betul-betul atas tulang belakang kita. Dia akan jaga dan "pegang" tulang belakang kita. Jangan risau dengan tali2 dia tu, x susah pon nak ikat dia. Lagi pon Waist Nipper ni ada cangkuk dia. Just pasang cangkuk ikot keselesaan kita. 


 
2/ Secondly, pakai lah Premium Beautiful kalau u all adalah IBU DALAM PANTANG SELEPAS BERSALIN. Tak kisah u all bersalin normal atau czer, anda wajib ada 1set PB untuk diri sendiri. Untuk kesihatan dan kecantikan diri sendiri selepas bersalin.

Kalau bersalin czer lagi lah kene pakai, sebab kita tak boleh berurut kan. Pakai PB sangat membantu melancarkan aliran darah kita, mempercepatkan penyembuhan luka bersalin, mengempiskan perut dan mengembalikan bentuk badan kita yang asal. Walaupon anak dah tiga tapi still boleh maintain bentuk badan ala-ala Che Ta! 






3/ Nak PREVENT BREAST CANCER. Yes! U should wear Premium Beautiful. Sepertimana yang kita tahu PB ni disulami tengan teknologi Far Infra Red (FIR) whic is sangat membantu enhance blood circulation dan meningkatkan oxygen level, yang mana tak disukai oleh sel kanser, InsyaAllah.


Saya petik kata-kata salah seorang cancer survivor ttg PB nih 


"Also, because cancer cells thrive in and love cold bodies, I believe wearing the Premium Beautiful helps as it helps to regulate our body temperature through the F.I.R. So keeping your body temperature up is vital in fighting / preventing cancer and a fact that many do not know." - Kak Soraya


Nak tahu cerita lebih detail tentang Kak Soraya ni insyaAllah saya akan share dalam next entry :) 



4/ Ada MASALAH BERKAITAN RAHIM - Contohnya u all ada masalah 


PERIOD TAK STABIL

SENGGUGUT TERUK SETIAP KALI PERIOD
KEPUTIHAN
SUKAR UNTUK CONCEIVE/HAMIL
HORMON TAK STABIL
PERANAKAN JATUH

You better sarung PB cepat-cepat. Masalah sebenar kat dalam sana, kita tak nampak nak pastikan dengan mata kasar. Premium Beautiful corset sangat membantu mengurangkan masalah-masalah mentioned dekat atas. 

Contohnya, kalau orang yang pernah senggugut teruk, kalau tuam perut dengan botol air suam mesti rasa lega sikit kan. Sama la jugak konsepnya bila pakai pemeluk badan PB ni, teknologi FIR dia akan buat area perut dan pinggang akan rasa lega sangat-sangat. Darah kotor pon lancar je keluar. Darah-darah lama yg duk melekat dekat dinding rahim pon boleh keluar semua, xdapat bersarang dalam rahim lagi dah.







Sama jugak dari segi masalah hormon. PB membantu menstabilkan hormon kita. So, dari susah nak conceive, insyaAllah bila hormon dah stabil, lebih senang untuk "lekat". One more thing, orang yang susah nak hamil kebiasaannya berkait rapat jugak dengan masalah berat badan. Doc akan suruh bakal ibu untuk turunkan berat badan ke tahap ideal supaya lebih senang conceive. Alhamdulillah PB juga membantu untuk menurunkan berat badan with SHAPE!




5/ Teringin nak ada BENTUK BADAN MENAWAN! Lepas bersalin, badan mula kembang. Atau maybe belum kahwin pon, tapi orang ingat dah ada anak 2 3 orang! Choii..tak sayang mulut betul kan. Jom buat transformasi badan, kembali ke bentuk badan anak dara! 




PB memang terkenal dgn jolokan pakar alih lemak. Sebabnya lemak-lemak berlebihan akan dibakar dan dialihkan ketempat yang selayaknya. Tempat yg patut flat akan di flatkan! yang patut UP akan di UP kan! yang kendur akan ditegangkan! yang lembik akan dipejalkan! yang selebihnya akan dibakar. So u all akan dapat turunkan berat badan with shape! Bukan sekadar kurus, tapi ada shape. 
Sangat-sangat power! No wonder PB boleh menang award SuperBrand, yg mana high demand in market! Corset No 1 Malaysia.

Kalau u all tergolong dalam kategori yang disebutkan dekat atas, better u all take action dari sekarang. Sarung lah PB untuk dapat sihat dan cantik dalam dan luar. Beli dari PBExpert terlatih ok. Supaya u all dapat size yang tepat, sesuai dengan ukuran badan u all. Takdelah nanti beli2 tak boleh pakai. Sendat sangat lah, longgar sangat lah..kan..


Satu lagi, macam mana nak make sure investment u all tu berbaloi-baloi, tak membazir? Cara dia, lepas dah beli tu, make sure pakai. Pakai setiap hari minimum 8jam/day! No cheating aa! Jangan risau, PB ni insyaAllah selesa je. Kalau tak, takde la sampai ada yang sanggup pakai bawak tidur, nampak tak betapa selesanya PB?


On top of that, pakai dengan cara yang betul, seperti yang di ajar oleh PB Expert anda. Tiru satu2 teknik alih lemak yang di ajar. InsyaAllah, u all akan dapat hasilnya seperti yang U all harapkan. Sihat dapat, cantik dapat, hasil investment pon dapat berganda-ganda. Dahla invest sekali je, pastu blh pakai smpai bila2. Ada lifetime warranty pulak tu. Untung tak? Jimat tak? Berbaloi tak?


Haa..kenapa saya kata untung, jimat dan berbaloi untuk u all invest utk 1 set PB ni? Sebabnya pernah ada customer ni cite yang dia pernah pakai bermacam-macam jenis korset, dari yang murah sampai lah ke harga yang mencecah RM10K! Woww!! Tapi xde hasil pon katanya. Tapi...tapi lepas cuba je Premium Beautiful Corset ni, terus jatuh cinta. Terus beli cash. Lupa beli bpe set, tapi lebih dari satu set yg pasti. Wahh..dahsyat betol kan..


Ada jugak cust yang nak pakai PB sebab dia tengok ipar duai dia sume dah pakai PB dan badan diorang dah "lain macam" sangat dari dulu. Dia pon x sesabar nak ada badan "lain macam" mcm ipar2 dia. Haha..Seronok jugak jual PB ni, macam2 cerita dengar..hihi


Rasanya dah banyak sangat dah nii membebel. Cukup dulu untuk hari ni ye. Kalau u all ada pape nak tanya pasl PB or produk2 lain, jangan sesegan whatsapp je keyh!


Till then, bubbye!



Love,
013-5919 520
Munirah
Your PB Expert 






CIRI-CIRI PREMIUM BEAUTIFUL


Assalamualaikum and Hi to all readers! Thank you sudi singgah blog kecil saya. Hari ni saya rasa macam nak share ciri-ciri Premium Beautiful pulak so that kita lebih kenal PB sebelum kita decide whether it is good enough or not for us, OK? :)

First of all, PB ni actually ada 2 jenis. Satu Classic and another one is Elegance. 

Tips Pantas: Harga PB Classic adalah lebih murah compare to PB Elegance. If u all nak budget, boleh pakai PB Classic dulu. Later on If U all rasa puas hati dengan PB and mugkin U all berminat nak ada lagi satu set, U all boleh upgrade pakai yg Elegance pulak ye :)


Haa..nampak tak beza dia..Classic punya colour hitam and Elegnce punya colour grey.
Beza dua jenis PB ni of course lah dari segi material dia. Dua-dua PB adalah selesa, tapi kalau nak extra selesa, nak rasa sejuk2 gitu pakai lah yang Elegance, ok? :)



OK, untuk ciri-ciri Pb ni pulak,

1. PB ni direka untuk 70% KESIHATAN, then barulah 30% KECANTIKANBila dah sihat, badan pun bertambah cantik.


2. PB akan bagi efek INSTANT BODY SHAPING AND SLIMMING. Sarung je PB, terus lemak-lemak berlebihan tu dapat disorok, tak nampak dah spare tyre ke, extra breast dekat belakang ke kan.. Selain tu, PB jugak membantu MELANCARKAN ALIRAN DARAH DAN MENINGKATKAN KADAR METABOLISME. Haa, memang boleh nampak kesan ramping and slim dia.


3. Walaupon PB diperbuat daripada material yang berkualiti tinggi, but it still comes with LIFETIME WARRANTY! Meaning that, U beli sekali then if ada rosak or patah ke boleh anta repair for FREE. Just bagi balik dekat agent yang U all beli tu, nanti syarikat akan tolong repair. U akan dapat balik PB u macam baru beli punya. Yang bestnya lagi, xperlu nak korek resit dkt mana, company taknak resit pon :)


4. PB adalah perintis dalam menggunakan teknologi Far Infra Red (FIR) untuk pakaian dalam wanita.


5. Recommended by 3 International Chiropractic Associations.


6. Mempunyai kuasa regangan sehingga 360 degree untuk buat kita rasa selesa dan bebas bergerak. Nak pakai waktu bersenam pon boleh, waktu kerja lagi lah boleh. 



Love,
Munirah


013-5919520



KEMBALI KURUS DENGAN MUDAH SELEPAS BERSALIN!

Majority of us (wanita) memang kalau boleh nak kekalkan potongan badan spt zaman anak dara, even selepas kita kahwin dan bersalin kan? Tipu la kalau kata xkisah badan naik mendadak selepas bersalin. Tipu la kalau kata tak kisah gemuk ke kurus, janji suami sayang. Sebab kalau kita nak suami sayang, kita pon mesti nak jadi yang terbaik jugak utk suami kita kan kan kan?

Tapi banyak sungguh cabarannya nak kurus ni, lagi-lagi selepas kita bersalin. Untuk orang yg berat badan senang turun tu mmg bertuah lah. Tapi kalau orang-orang yang metabolism rate dia rendah, memang banyak cabaran dia nak kurus. Setuju tak?

Contohnya, rules pertama, nak kurus kene exercise selalu. Tapi kalau lepas bersalin tu, sempat ke nak exercise selalu? Dengan anak kecik lagi, kerja-kerja rumah lagi. Memang cabaran sungguh nak curi masa untuk exercise tu. Tambah lagi kalau ada penyakit M*L*S tu kan..baru nak exercise, syaiton dah bisik, "tak payah la, baik ko tidur je, ko dah penat seharian buat keje rumah dan jaga anak, sekarang masa untuk kau rehat plak"..haa, cenggitu lah lebih kurang bisikannya tuh. heeee

Rules ke-2, nak kurus kene diet! Hat nih memang serius susah nak disiplin. Itu tak boleh makan, ini tak boleh makan..haisyy..dugaan+godaan lagi. Baru nak diet, nampak makanan sedap2, mana boleh tahan kan. Tambah lagi kalau kita ni breastfeed baby kita kan, memang la cepat lapar. Dah tu macam mana nak diet. Then kita pon make excuse, kita cakap "ok la, rasa sikit je"..tapi kita punya "rasa sikit" tu bermaksud makan takat mana kau nak makan. Hahahha,,dugaan sangat kan. Habis, bila mau kurus ni??

Haa, Pil Kurus! Boleh cuba. Tapi berani ke kita nak amik pil kurus ni? Tambah pulak kita bf baby. Takde effect ke nanti dekat baby? 

Then, nak buat macam mana? Takkan nak biar je badan gemuk gedempol kan? .
.
.
OK, jom kita baca dulu kisah inspirasi Kak Arina ni, tengok macam mana dia buat untuk back in shape after deliver.
.
.







Back in shape after pregnant with PREMIUM BEAUTIFUL
Ni nak cerita sedikit ye pengalaman sendiri. sedar tak sedar dah 3 tahun merasai pengalaman pakai PB ni. mula-mula start pakai pada awal tahun 2013. masa tu just nak pakai PB sekadar ade kesedaran nak menjaga kesihatan. tapi apa yang bestnya kalau kerja site ni kita pakai PB badan tak rasa cepat letih. cergas je nak berjalan ke hulu hilir. saya dan husband PJJ tapi alhamdulillah selepas setahun, saya disahkan mengandung dan masih lagi pakai PB sehingga kandungan 2 bulan. masa mengandung selera makan pun bertambah dan berat pun mencecah 70kg..OMG! selalu je kalau pegi check up overweight.huhu..syukur sangat ada PB dapat balik shape seperti sebelum pregnant dulu..tiada diet, tiada ubat kurus..hanya PB peneman hari-hari


Well ladies, bukan mudah tau nak jaga badan kita especially aset2 kewanitaan kita selepas bersalin. Kendur sana sini, badan pulak kembang setaman. Nak senang dan selamat, sarung lah Premium Beautiful Corset sekurang-kurangnya 8jam sehari. InsyaAllah, alignment badan kemas je, aset pon terletak elok.

Bila pakai PB, sambil2 kita jalan kehulu-kehilir kemas rumah atau dekat tempat kerja, pembakaran lemak yg berlaku tu berkali-kali lebih berkesan. So tak perlu exercise melampau. 

One more thing, bila kita makan, PB akan control portion makanan yg kita boleh ambil. Meaning that, kita hanya akan makan setakat yang kita perlu je, bukan main suap ikut napsu! Bila amount yang kita makan tu dh cukup, PB akan "alarm" kita untuk stop. So, tak payah nak tahan-tahan keinginan makan tu. Kalau kita sejenis susah nak kawal napsu makan, memang highly recommended la untuk sarung Pb ni cepat-cepat..

So, buat para wanita yang nak sarung PB ni, do contact me through whatsapp ok. Free consultation and free service. Kalau bertuah, dapat free gift lagi. Whatsapp je jangan segan-segan okay!



013-5919 520
Munirah
Your PB Expert 




PREMIUM BEAUTIFUL - DARI SEORANG BREAST CANCER SURVIVOR!

Breast cancer adalah antara penyakit yang sangat ditakuti oleh golongan wanita terutamanya. Memang kita mintak dijauhkan lah daripada penyakit pembunuh wanita ni.. 



Tengok pada statistik ni saje pon dah cukup buat kite runsing dah kan. Semoga dijauhkan lah diri kita dan ahli keluarga kita dari penyakit ni. Nauzubillahi min zalik!

Sebagai wanita, kita perlu peka dengan sebarang perubahan yang berlaku pada payudara kita. Contohnya, wujud benjolan, keluar cecair dari puting, perubahan bentuk dan warna kulit, perubahan pada puting dan sebagainya



Hari ni saya nak share 1 kisah benar, dari seorang cancer survivor yang mana beliau adalah adik beradik kami dalam Top Leaders Circle. Beliau sudi untuk berkongsi cerita tentang pengalaman beliau dan bagaimana Premium Beautiful banyak membantu di dalam penyembuhan penyakit yg dihidapi. 

.
.
.


Apa-apa pun, first thing first, hanya Allah S.W.T sahaja yang mampu menyembuhkan any penyakit in this world. But, as a human, jangan berhenti berusaha dalam menjaga kesihatan kita.
I am not a doctor by all means, but, maybe this testimonial will help you guys a bit about how to take good care of our health, and how to recover after surviving from breast cancers.
And please read with an open mind. So, here goes.
“I am myself a cancer survivor.
My cancer stage 2A but aggressive tumor masa diagnosed. My Oncologist said ketika itu, high chance for it to come back to the brain within 2 years.
SubhanAllah, semua perancangan Allah. Kita usaha and doa sebanyak mungkin. I have complete faith in Allah’s mercy.
Coming from the other side, I want to share how it feels because when you are fighting between life and death you want to hear benda-benda yang ‘sahih’ – genuine, authentic, sound. Proven things and not be hoodwinked by crack remedies. Sebab dalam market ada macam-macam claim tentang rawatan cancer. For examples, Kangen Water, Transfer Factor, reverse osmosis, tukang urut cancer, rawatan ghaib and others. Semua ini akan datang bila you sakit, so who to believe?
To be honest, I know my health has been enhanced through the Premium Beautiful.
I started using the Premium Beautiful 1.5 years after I had surgery, chemo, radiotherapy. Syukur Alhamdulillah.
Yang paling ketara, during a follow up mammogram the radiologist commented that my breast skin n scar nampak bersih / cantik, tidak macam dahulu. The scar used to be hard and the skin hitam and dry due to 35 radiotherapy sessions. Skin tersebut sebelum ini macam terbakar. Selepas pakai Premium Beautiful, ia bertukar, probably because the Far Infra-Red (F.I.R.) concentrated at the lace stitching yg ada di cup area.
Also, because cancer cells thrive in and love cold bodies, I believe wearing the Premium Beautiful helps as it helps to regulate our body temperature through the F.I.R. So keeping your body temperature up is vital in fighting / preventing cancer and a fact that many do not know.
Cancer cells also grow in oxygen free environments, sebab itu exercise is important. So even when I run or go to the gym I use my Premium Beautiful sebab the F.I.R. enhances blood circulation, thus increasing oxygen levels. Cancer cells don’t like this! Insya Allah.
So kalau ada sesiapa yang tidak mahu pakai Premium Beautiful sebab dia takut panas ker, tidak selesa ker, Kak Soraya selalu share this point. Especially now we live sleep drive semua hendak air-conditioner. Memudaratkan sebenarnya.
So ini antara testimoni yang saya share, but always stress that it can help the healing process or prevention, amongst other things, such as:
  1. Lifestyle changes – food, juicing, exercise, rest.
  2. Mindset changes – prayers, faith and positive thinking.
  3. Regular checkups and listening to your body – check all warts n bumps you may find.
  4. Alternative treatments – Examples, acupuncture, breast massage, heat treatment.
Because there are no empirical studies (tested and proven scientifically and based on a big population) done to show that Premium Beautiful can heal cancer, we have to be careful with our words.
Insya Allah when we share knowledge and give value, our sharing membawa berkat.
Apa yang Kak Soraya hendak share, kalau kita hendak sihat, deep faith, positivity and try everything that you feel helps you. Premium Beautiful, Bio Velocity Sleep Mate, Hai-O Garlic, Garam Buluh, all these I guna. Yakin sihat. Insya Allah.
That is as much as I know and I hope it helps. My pleasure. Use the info please.”
.
.
.
Credited to Kak Soraya, a Top Leaders Circle member and a breast cancer survivor.
Apa yang saya always percaya, apa-apa pun, start dengan menjaga kesihatan kita terlebih dahulu. I am not encourage you to buy Premium Beautiful because untuk sales semata-mata, but to encourage you to buy Premium Beautiful, for the love of our body and our health.
Badan kita hendak pakai lama. Bagaimana anugerah Allah, yang mengurniakan kesihatan yang baik untuk kita ketika kita lahir di muka bumi ini, begitulah kita akan kembalikan kepada Allah, Insya Allah.
I, myself, bukanlah someone yang sentiasa mengamalkan kehidupan / lifestyle yang sihat all the time, but I am trying. All of us used to eat a lot, campak semua masuk dalam mulut selagi boleh makan. But, after pakai Premium Beautiful, U will notice, that U eat lesser, and that’s all our body need.
From time to time, try to do some excercise, because that is important. It’s not about being slim semata-mata, but being healthy. And wearing Premium Beautiful really does in maintaining our health to the optimum level.
As we all know, corset Premium Beautiful telah disulami dengan teknologi F.I.R. Jom kita study sikit macam mana F.I.R ni membantu untuk mencegah, melawan dan membunuh sel cancer. Sebelum tu, FIR ni adalah sejenis gelombang tenaga yang kita tak boleh nampak dengan mata kasar, yang berupaya untuk menembusi badan manusia dan merangsang aktiviti-aktiviti badan kita.
1)Teknologi FIR membantu melancarkan kitaran darah dalam badan kita, yang mana keadaan ni boleh mencegah kewujudan sel kanser. 
"The cancerous cell’s positioning, or settling down, is directly related to the capillaries, which are at the end of the blood vessels. The cancer cell tries to position itself by going through the capillary. If it goes through, there could be no settling down or positioning of the cancer cell – which is what happens if there is good blood circulation. If the cancer cell fails to pass through the capillary because of some functional disorder in the circulation, the cell could easily position itself. Good blood circulation of the capillaries – without functional disorder – leaves no way for the cancerous cell to settle down and position itself. The cell will then be killed by the immunocyte (the immunity cell)."

2) Kelemahan sel kanser adalah suhu. Sel kanser akan mati dengan suhu yang tinggi, >42 degree Celcius
  • F.I.R. raises body temperature to 42 degrees C.
  • F.I.R. penetrates through the body and kills existing cancerous cells.
  • F.I.R. enables capillaries to expand, thus enabling good circulation and combating the potential existence of cancer cells.
  • F.I.R. can alleviate pain and prolong life when conventional cancer treatment fails.

So, Insya Allah, pemakaian corset Premium Beautiful secara consistent dapat mengurangkan risiko kepada cancer payudara dan cancer rahim. Jikalau you all memang pengidap cancer, pemakaian corset Premium Beautiful dapat mengurangkan kesakitan kepada you all.  Apa-apa pun, kita hanya berikhtiar sahaja, selebihnya, berserahlah kepada Allah S.W.T.
If u all nak tanya lebih details tentang Premium Beautiful, boleh whtasapp terus ke nombor dekat bawah ni. InsyaAllah saya cuba jawab semua persoalan u all setakat yang saya mampu :)

 Munirah
013-5919 520



PREMIUM BEAUTIFUL ATASI MASALAH SENGGUGUT!

Period pain atau senggugut memang kerap berlaku. Even saya sendiri dulu pon pernah alami senggugut teruk sampaikan 2 hari terbaring je atas katil. Sakitnya Tuhan je yang tahu. 

Orang-orang yang mengalami senggugut teruk ni biasanya dia akan rasa loya, pening, rasa nak pitam, cramp dan tak selera makan. Dah macam orang alahan pregnant pulak kan. 

Haaa..waktu-waktu bendera merah macam ni husband jangan macam-macam aa..salah sikit pon kita boleh meletup. Toksah citer la pasal nak ajak g jalan-jalan ke, keluar shopping ke..memang xlayan. Husband kalau nak makan pon kene pandai-pandai sendiri..huhu

Tapi, lepas sarung je PB, senggugut tu beransur hilang. Takde lagi dah terbaring meringkuk atas katil macam dulu. Walaupon period, tapi boleh ligat cergas macam normal.

Haa, nak tau pasai apa? Pasai nya PB ni dia ada teknologi FIR. Bila pakai je, kita akan rasa suam-suam sedap gitu. Kalau senggugut dan kita tuam dengan botol air suam pon dah rasa lega sikit kan. Ni kan pulak bila dipeluk erat oleh PB..memang syiokkk..

Nak lagi best?? Adaa..walaupon pakai PB untuk kurangkan sakit senggugut, tapi terpaksa dapat side effect kurus dan cantik pulak dah. Mauu tak cantik kalau badan dah lebih kemas, lebih pejal, aset-aset semua terletak, lemak-lemak yg berlebihan sume pon dialihkan ketempat yang selayaknya..Ada jugak lemak yg dibakar semasa proses duk pakai PB tu..

Agak-agak, kalau cenggini sekali side effectnya, rasa-rasanya berbaloi tak beli PB sekali je, tapi boleh pakai sampai bila-bila. sebab kalau rosak pon boleh anta repair FREE je..kan ada LIFETIME WARRANTY! ;)

Dah la..citer banyak tak guna..Jom tengok testimoni ni...










Love,
Munirah
013-5919520






PREMIUM BEAUTIFUL UNTUK SET BERPANTANG!

Semasa pregnant, badan kita akan mengembang dengan jaya sekali kan. Bukan perut semata je yang membesar, tapi paha, breat, punggung sume taknak ketinggalan uh, turut membesar dan berkembang pesat sekali..haaa.. 

Tapi tu lah kan, kita orang pompuan ni, dekat mulut je duk cakap sanggup badan 'binasa' demi melahirkan zuriat, tapi jauh nun di sudut hati tu mesti ada jgk perasaan risau/sedih kan bila tengok diri sendiri dalam cermin, dek badan yang out of shape (OOS) tu kan. Kalau industri pnya term kita panggil OOS jg, Out of Spec :P


Apa perubahan fizikal yang normally dihadapi oleh ibu-ibu selepas bersalin?

- Perut menggeleber

- Perut buncit dan susah nak flat balik

- Breast jadi sagging disebabkan breastfeeding baby

- Pinggul jadi lebar

- Punggung jadi leper


Benda-benda macam ni memang sikit sebanyak akan buat kita rasa down dan kurang self-confidence. Sape yang dapat suami yang tak kisah pasal semua tu memang beruntung lah kan. Tapi tipu lah kalau kata kita xnak jadi yang terbaik depan mata suami kita, walaupun dia kata dia tak kisah, betul tak?

Jadi untuk ibu-ibu yang ada cita-cita nak 'restore' balik bentuk badan asal, sarung je magic cloth Premium Beautiful ni. 8 jam je sehari. yang bestnya, PB ni bagi instant shaping tau. 


Lepas sarung je, U all akan nampak 

- Aset-aset U all terus naik dan balik ke tempat asal

- Perut lebih kemas dan flat

- Badan lebih kemas dan pejal

-Posture badan lebih tegak dan cantik

Pemakaian PB secara konsisten plak memang boleh bagi hasil yg awesome sangat. Awesome macam mana?

Pakai PB ni ibaratnya kita letak tanah dalam pasu. Bila lama-lama duk dalam pasu, bila kita keluarkan dia, tanah tu tetap dalam shape yang sama macam dalam pasu tadi jugak. 

Gitu lah jugak konsepnya dengan PB. kalau konsisten pakai, lama-lama memang U all akan terpaksa dapat bentuk badan yang lebih kemas, cantik dan ramping, walaupun masa tu U all tak sarung PB.. Haa, hebat kan? :)

tak caya cuba tengok ni...














Love,
Munirah
013-5919520



MORE TESTIMONIALS!!

Assalamualaikum and Hello February!

Hari ni kita nak membebel pasal PB lagi. Of course bukan bebel kosong la kan. Tapi nak belanja halwa mata lg untuk U all. Halwa mata apa? Jeng jeng jengg!!!

Sebelum tu, I am pretty sure that ramai dari kalangan kita yang rasa NAK NAK NAK sgt cuba tapi still rasa was-was, curiga atau takot-takot untuk cuba magic cloth Premium Beautiful ni kan.. For me it does make sense and it is normal for u to feel in that way, because u are about to invest your money for something yang u sendiri tak pasti akan hasil dia kan. 

So, untuk redakan kegusaran hari U all, hari ni kita akan share sedikit info about PB ni + real testimoni :)

PB ni sebenarnya corset terbaik untuk PEMBENTUKAN BADAN! Maksudnya, kalau U all ada masalah seperti:

-badan takde cutting
-pinggul terlalu lebar
-lemak menggelebeh sana sini
-aset jatuh/kendur

then PB memang sangat-sangat sesuai untuk U all. Sebab apa, PB ni sangat magic tau. Bila U all sarung je corset ni dengan teknik alih lemak yang betul, memang U all akan nampak instant result! 

Lemak-lemak yang ada akan dialihkan ketempat yang sepatutnya. Macam mana cara nak alih lemak tu akan diajar oleh agent-agent PB yang terlatih. That's why pentingnya U all dapatkan PB ni drpd agent sah dan terlatih. 

One more thing, agent terlatih akan pastikan U all dapat corset dengan size yang betul supaya takde lah nanti U all rasa senak atau tidak selesa bila sarung PB ni. and if u pernah pakai PB tapi rasa senak dan susah nak bergerak, means u dah terbeli size yang salah. OK?

So now, jom kita tengok antara testimoni Premium Beautiful yang terkumpul. 

REAL PEOPLE WITH REAL TESTIMONIES

.

.

.

INSTANT SHAPING!


Instant result lepas sarung PB. 
Before sarung PB, badan xde cutting kan? lepastu lemak-lemak nampak berlipat2

Tapi selepas sarung je PB, lemak-lemak tadi dah hilang selepas dialihkan ke tempat yang sepatutnya. Then perasan tak breast jugak nampak lebih terletak. 

 


Perubahan ketara selepas sarung Premium Beautiful. Memang tugas utama PB untuk kemaskan bentuk badan kita supaya nampak lebih pejal, tidak menggelebeh dan posture badan juga nampak lebih tegap dan cantik. 

So untuk orang yang ada masalah badan bongkok memang sangat disarankan untuk sarung PB.



Sangat ketara kan perbezaan sebelum dan selepas, Especially part breast dan perut. Kalau amalkan selalu pakai PB ikut cara yang disarankan, memang shape tu boleh kekal even selepas buka corset Premium Beautiful ni.



Tang perut muncitt ni la antara nightmare orang kurus dan juga kaum lelaki! Sebab bila badan kurus, tp perut buncit, dia akan jadi sgt obvious tau. Memang jenuh la nak tahan nafas kan. 

Tapi lepas sarung Waist Nipper PB ni, memang lelemak tu akan di alihkan ketempat yang selayaknya dia berada..haa gitu.. 

Apa yang lebih best tentang waist nipper PB ni, bukan orang perempuan je boleh pakai tau, tapi LELAKI jugak boleh pakai waist nipper PB untuk kurangkan masalah "roi" diorg! Dahsyat kan?



Tak sampai 5 minit lepas pakai PB, pinggang akan nampak lebih ramping dan breast nampak pushed up kan. Ni baru beberapa minit sarung PB. cuba kalau dah pakai berbulan-bulan, bertahun-tahun? Memang terpaksa slim dan cantik la kan.. Tambah pulak dengan teknologi FIR yang ada dalam PB, memang membantu mencairkan lelemaks yang ada. Confirm loss inch la kan.

.
.
.

Now jom tengok result orang yang dah consistent sarung PB untuk kesihatan dan kecantikan badan 



Perubahan ketara kan..kalau dulu obvious "donut" dekat perut tu kan. Tapi sekarang dah hilang terus that so called donut! Nampak lagi slim dan ramping plus bergaya kan. Sebab bila badan dah cantik, automatik confident level kita akan up kan. 



Yang ni ketara sangat perubahannya kan. Memang lah kita kata PB ni bagus utk shaping, nak bagi badan ada cutting and so on. Tapi bila dah konsisten pakai, InsyaAllah akan dapat positive result mcm ni. Teknologi Far Infrared Rays dalam PB ni membantu mencairkan lemak denga cepat dan menyingkirkan toksin dari dalam badan kita. Asalnya pakai PB sbb nak badan ada cutting cantik, tp dah terpaksa dapat BONUS KURUS DAN SLIM pulak dah. OK la kan? 



Kita orang perempuan nak cantik nak jaga badan untuk diri sendiri dan yang tersayang jugak kan. 





Ibu yang bersalin ceasar pon ramai yang pilih untuk sarung PB sbb nak dapat balik shape badan especially part perut dan pinggang. Alhamdulillah, cust memang puas hati dgn PB!











PB adalah satu-satunya corset yang ada lifetime warranty! Meaning kalau ada koyak, atau cangkuk tercabut, atau besi patah, boleh hantar repair for free. Maksudnya U all just invest sekali sahaja untuk beli PB tapi boleh pakai bertahun-tahun. Untung tak? Jimat tak? Haaa..



Lagi best bila ramai cakap PB ni selesa. Sangat-sangat selesa. Pergerakan tak terbatas pon even pakai PB sehari suntuk. Material PB ni memang sangat-sangat berkualiti dan ada kuasa regangan smpai 360 degree. Maksudnya U all nak pakai untuk bersenam ke, jogging ke xjadi masalah. Kain dia takkan terlipat atau tergulung. 

Lagi satu, corset PB jugak dapat award Superbrands! Maksudnya PB ni mempunyai rekod jualan yg sangat laris dekat pasaran. Bukan calang-calang product tau boleh dapat award ni :)


Rasanya tu je dlu untuk hari ni..InsyaALLAH next time akan update lebih banyak lagi testimoni PB untuk u all. 

Kalau berminat nak dapatkan PB dengan harga diskaun, boleh whatsapp no kat bawah. Boleh kita sembang lebih detail tentang masalah u all, tengok sesuai tak untuk sarung PB ;) 



Love,
Munirah

013-5919520


  Hai semua..hari ni taknak cakap banyak.. tapi nak belanja gambar testimoni banyak-banyak..
Ye la kan..sebelum kita nak laburkan duit kita dekat sesuatu barang, mesti lah kene study dulu kan keberkesanan dia. Biar hasilnya berbaloi kan. Bayar mahal-mahal pon kalau hasil tadak buat ape kan..

So, jom kita tengok dulu review PB ni. Apa kata mereka yang dah TERJEBAK dengan PB ni..




ALHAMDULILLAH..pemakaian secara konsisten selama dua minggu dah boleh kurangkan berat badan sebanyak 2kg..


Jadi orang perempuan ni, banyak benda nak kene jaga..dan ianya bukan la mudah.. Thank you PB, dah buat para wanita jadi lebih yakin!


Seminggu pakai PB, waist nipper dah tukar cangkuk kedua!! Setakat nak hilangkan berkilo-kilo berat badan tu tak jadi masalah dah dgn PB!


Maunya tak ketagih nak pakai PB. Sarung je, lemak2 terus menyorok tak berani muncul..hihi..dari badan straight xde cutting, terus blh nampak shape!


Penangan-penangan PB memang dahsyat2 semuanya. No wonder lah ramai yang duk cari PB sekarang.


Seronoknye la haii..boleh dapat balik saiz pinggang zaman-zaman anak dara dulu ni..


Beza badan besar dan kecik bukan untuk cantik semata-mata. Kalau badan kecik, nak bergerak lbh senang, nak beribadah pon lebih senang. 


Alhamdulillah..conceive selepas pakai PB..dan sebenarnya memang ramai yang berjaya hamil dengan asbab pemakaian PB ni


Ramai yang tak berani nak sarung korset sbb nampak macam tak selesa kan. Memang pon. Memang kebanyakan korset akan buat kita rasa tak selesa. Tapi tidak untuk PB. Korset PB memang direka khas untuk memberi keselesaan kepada pemakainya. Kalau tak selesa, tak kan smpai ada yang ketagih nak pakai ye dak?

 

Sekali terjebak, susah nak berenggang. Nak kurus, sarung je pakaian dalam magic ni. 


Now..jom kita tengok before and after pakai PB ni, apa yang jadi...

 









So, apa rasa lepas tengok transformasi WANITA-WANITA PB ni? ada rasa terbakar tak nak kurus? 

Ada berani tak nak sarung corset magic ni? 

Kalau jawapannya YA, boleh whatsapp cepat-cepat untuk hasil yang cepat. Nak bagi harga istimewa plus free gift menarik ni..

Whatsapp segera
013-5919520

Cepat bertindak cepatla dapat hasil. Cepat korang sarung PB, cepat jugaklah korang kurusss


Whatsapp segera
013-5919520
MUNIRAH





PROMOSI PB SEHINGGA 31 MAC SAHAJA! 






Jika u ols tergolong dalam salah satu kategory dibawah, cecepat whatsapp sekarang 

  • anda bakal pengantin! 
  • anda bakal/baru bersalin
  • anda ada sakit belakang/slip disc
  • anda nak kuruskan badan
Grab 1set PB corset sekarang dengan harga super jimat! 

Hanya dengan sarung MagicCloth 8jam sehari, anda akan rasa perubahan berikut: 

  • badan lebih pejal
  • potongan badan lebih kemas dan in-shape
  • sakit belakang berkurang
  • bentuk badan kembali macam anak dara, ramping dan langsing

WhatsApp
013-5919 520
Munirah





Assalamualaikum and Hai semua..


ANNOUNCEMENT!!!



Bersempena Chinese New Year ni, kita nak bagi special price untuk 2 ORANG yang bertuah yang nak sarung PB ni. Hanya 2 orang sahaja yang akan dapat dapat HARGA SUPER SPECIAL ni tau!



Siapa yang patut sarung PB?


>Yang nak badan dia ada cutting!


>Yang nak ikhtiar untuk hamil


>Yang nak atasi masalah-masalah berkaitan RAHIM/PERANAKAN


>Ibu-ibu dalam pantang


>Yang ada masalah backpain/slipdisc 



So u guys yang nak rebut peluang harga special ni boleh cecepat whatsapp untuk lock set pb korang okies! hanya 2 orang terawal yang whatsapp sahaja yang layak untuk dapat special price ni ;)




013-5919520


Love,

Munirah







Apa itu Premium Beautiful?

 Premium Beautiful adalah pakaian dalam wanita yang direka khusus untuk pelangsingan dan kesihatan. Ianya terdiri daripada :

Long Bra or Short Bra
Waist Nipper
Long Girdle

Keistimewaan Utama Premium Beautiful Corset

Mempunyai teknologi FAR INFRARED RAYS (FIR) yang di sulam pada setiap bebenang premium beautiful. Jadi ianya lebih tahan lama dari FIR yang hanya dilekatkan pada fabrik korset biasa.
Satu-satunya korset yang mendapat pengiktirafan SUPERBRAND.
Superbrand hanya akan diperolehi oleh produk atau perkhidmatan yang sangat tinggi kualiti dan tinggi permintaannya.

Diiktiraf PAKAR TULANG DUNIA sebagai rawatan alternatif terbaik untuk sesiapa yang mempunyai masalah tulang seperti slip disc dan bongkok.

ONE STOP CENTRE di mana ianya di reka khas sebagai pakaian dalam yang memberi 30% kecantikan 70% kesihatan dan memberikan 100%  keyakinan dan keselamatan pada pemakai.

Mampu dimiliki oleh semua orang yang bercita-cita untuk mempunyai bentuk badan yang kemas dan cantik.

Mempunyai jaminan BAIK PULIH seumur hidup iaitu selagi corset tersebut tidak hilang separuh kain ataupun hanya koyak sedikit, hook tercabut, tali putus atau pun tetulang corset patah, ianya boleh di hantar service secara PERCUMA dan NO HIDDEN CHARGE.

Mempunyai kuasa regangan 360 darjah di mana bila pakai premium beautiful corset, pergerakkan kita takkan kaku macam robot ataupun kayu. Kerana dengan kuasa regangan ni kita masih boleh selesa untuk buat pergerakan seperti solat, bersenam dan sebagainya.


Premium Beautiful buatan mana?
Made in MALAYSIA. Dikilangkan di Malaysia. Tetapi menggunakan teknologi dari tiga buah negara maju iaitu US, GERMAN dan JEPUN.Dengan gabungan hebat ini maka terhasillah premium beautiful corset yang sangat selesa dipakai dan memberi kesan sihat dan cantik berpanjangan.

 Ciri-ciri dan Fungsi Bahagian pada Premium Beautiful

1.LONG BRA 



Long bra Premium Beautiful sangat unik bilamana ianya di reka khas sehingga membolehkan lemak badan kita di kunci dari beralih ke belakang. 

Tali bra premium beautiful pulak sangat tinggi quality sebab pakai la bertahun lama pun, ianya takkan bergulung dan tali bra yang kenyal ni takkan meninggalkan kesan merah pada badan kita. Dan paling unik bila bra premium beautiful ni mampu membantu untuk mengurangkan masalah bebanan badan yang kerap mengundang datangnya masalah sakit belakang.

Untuk anda yang mempunyai masalah puting tenggelam yang menyukarkan proses penyusuan bayi, anda digalakkan untuk segera bertukar pada bra pemium beautiful ni untuk memastikan puting payudara kembali tegang untuk memudahkan proses penyusuan bayi.

Untuk ibu hamil paling digalakkan pakai bra premium beautiful sebab sepanjang proses hamil ni anda perlu buat persediaan untuk menyambut kehadiran cahaya mata yang baru. FIR yang ada di bra pb jugak membantu proses aliran susu berjalan dengan lanca


2.WAIST NIPPER ( BENGKUNG )



 Batang keluli memori(Ada 7 tulang kesemuanya) dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk. Tetulang ini sangat lembut dan mengikut bentuk badan-keselesaan sepanjang hari. Kesan 'effect' pemakaian kimono pada wanita jepun ini di applikasikan keatas teknologi pembuatan bengkung premium beautiful. ANDA tidak akan bongkok sehingga ke tua jika amalkan pemakaian bengkung. Sakit pinggang/belakang juga akan LENYAP juga dari badan!
Cangkuk 3 laras disisi untuk keselesaan badan dan mempercepatkan pembakaran lemak degil disini. Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.

Perut menjadi kemas dan rata disini. Amat sesuai juga untuk lelaki yang 'boroi'.

Tali ini kegunaannya untuk mengemas dan merampingkan pinggang automatik menjadi ramping. Cara menggunakannya, tarik nafas sebelum menarik tali tersebut.Sehingga kini ini belum ada rekod aduan mengatakan tali ini pernah putus. Made in Japan- bukan seperti tali biasa, sangat kukuh buatannya. 


3.LONG GIRDLE ( SELUAR )


Ni adalah rupa bentuk long girdle premium beautiful.
Kalau anda perhatikan, bentuk di hadapan girdle premium beautiful ni sangat menyerupai bentuk rahim wanita. Di mana peranan utama di bahagian depan long girdle ni adalah memastikan proses pengalihan lemak sekitar pinggang dan belakang badan tertumpu di sini dan dengan itu proses penguraian sikit demi sikit masalah lemak berlebihan sekitar badan dapat disingkirkan secara semulajadi melalui proses tindakan dari FIR. 

Banyak sangat peranan long girdle ni selain untuk meningkatkan metabolisme badan kita yang makin hari makin menurun, premium beautiful sangat membantu untuk menguatkan dan menyuburkan bahagian peranakan wanita.

Di bahagian belakang long girdle premium beautiful ni pulak kalau diperhatikan ianye mempunyai bentuk LOVE pada bahagian pungggung.
Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke dalam cawan pinggul dan membentuk kontur pinggul yang sempurna.

Sekiranye anda mempunyai masalah peha besar, pinggul lebar dan agak menggelebeh, anda boleh segera dapatkan long girdle premium beautiful ni untuk membentukkan dan memejalkan bahagian punggung dan pinggul yang mula kendur akibat proses kekurangan hormon 


Cara Pakai Premium Beautiful 
  
1. Long Bra


  • Sarungkan bra ke badan & kemaskan (masukkan) payu dara ke dalam cawan bra.
  • Pasangkan cangkuk di bahagian belakang.
  • Bongkokkan badan.Tarik semua lebihan lemak dibawah ketiak & dibawah lengan dan bawa ke hadapan, masukkan ke dalam cup bra.
  • Laraskan tali bra & kemaskan bra 'cup' supaya dapat kedudukan yang selesa.
Betulkan kedudukan bra mengikut keselesaan anda.


2. Waist Nipper 

  • Kedudukan bengkung, pastikan 'batu permata' berada betul-betul ditengah badan. Pasang kesemua cangkuk (position cangkuk memang di tepi badan)
  • Betulkan kedudukannya
  • Silangkan tali di belakang, tahan nafas & tarik tali (membawa kesan pinggang meramping) dan bawa cangkuk kehadapan.5-Cangkukkan ikut keselesaan. Pastikan ianya selesa.
  • Untuk kesan yang lebih elok, anda digalakkan memakai selama 8 jam. Anda akan mendapat kesan yang menakjubkan.

3. Long girdle
  • Lipatkan bahagian pinggang dan kaki girdle.
    Sarungkan ke badan seperti memakai 'seluar dalam'.
    Masukkan tangan di bahagian punggung, peha depan & belakang dan tarik lebihan lemak ke atas. Perbetulkan kedudukannya agar selesa.
  • Anda perlu berjalan beberapa langkah bagi memastikan kedudukan girdle betul dan selesa. Jika anda terasa pedih & perit, bermakna Girdle bukan berada di kedudukan yang betul, jadi anda perlu tarik tetulang di bawah punggung bagi memastikan anda selesa dan nampak kemas sepanjang hari.
BERHATI-HATI!!!
Kesemua cara pakai yang dihuraikan diatas mestilah mendapat tunjuk ajar oleh agent yang diiktiraf dan terlatih. Kesalahan cara pakai dan kesalahan saiz boleh menyebabkan anda berasa tidak selesa dan tidak mendapat hasil yang diinginkan..

Cara Penjagaan Premium Beautiful


*Dilarang menggunakan
syampu atau losyen beralkali tinggi
*Dilarang menjemur pakaian dibawah 
sinaran cahaya matahari
*Dilarang menggunakan seterika
*Dilarang menggunakan mesin basuh
*Dilarang memerah pakaian untuk tujuan 
mengeringkan air


Cara Basuh Premium Beautiful
  • Letakkan 1 penutup 'liquid wash' dalam baldi yang berisi air suam. 
  • JANGAN guna sabun atau pencuci lain selain dari pb wash (boleh dapatkan dari agent yang sah.
  • Hanya Rendam 10 minit sahaja sambil gosok-gosok PB anda
  • Bilas dgn air bersih.
  • Gantung di tempat sesuai tanpa cahaya matahari (elok didalam rumah)
PB cepat kering dan tak perlu risau jika jemur di dalam rumah.

Mengapa Hanya Boleh Dicuci Menggunakan PB Wash ?

  • Bersifat lembut di khaskan untuk lingerie wash
  • Ekstrak tumbuhan & Vitamin
  • Tidak melunturkan warna fabrik
  • Faedah kepada kelembapan kulit (lembut & 'moisture')-tidak mengeringkan kulit semasa membasuh
  • menghapuskan bakteria & bau
  • Keharuman bunga-bunga ( keharuman terasa seluruh bilik air)
Premium Beautiful adalah produk yang diIKTIRAF SUPERBRAND..Anda pasti sangat berpuas hati memilikinya..Produk yang sentiasa mendapat tempat dihati para wanita..
Untuk dapatkannya boleh menghubungi saya,agent yang sah  :

013-591 9520
MUNIRAH




Cara Basuh Dan Penjagaan Premium Beautiful Corset 


Premium Beautiful Corset ni tak perlu di basuh hari-hari. Basuh jika perlu sahaja. Masa bila kita perlu cuci Premium Beautiful Corset ni?
- Bila PB dah mula berbau
- Rasa gatal-gatal bila pakai


Cara Membasuh Premium Beautiful Corset

1. Masukkan air bersih dalam baldi dan campurkan satu tutup penutup botol Premium Beautiful Natural Wash atau apa-apa jenis liquid detergent yang lembut ( JANGAN GUNA SABUN SERBUK ), kemudian celupkan Premium Beautiful atau rendamkan seketika dalam 5 minit.

2. Gosok menggunakan tangan dengan PERLAHAN dan ELAKKAN memerah atau memintal dengan kuat.

3. Bilas Premium Beautiful sehingga bersih sekurang-kurangnya 3 kali air bilasan dan sangkut pada penyidai dalam bilik air supaya air basuhan tidak menitik dan kering. Boleh juga menggunakan tuala kering untuk ditekap pada PB bagi mempercepatkan proses pengeringan.

4. Bila air sudah tidak menitik lagi, sidai di bawah kipas selama 2-6 jam. Waktu terbaik untuk mencuci adalah selepas balik dari kerja. Jadi pagi esok dah terus boleh pakai.

AMARAN DAN LARANGAN KERAS

- Jangan basuh Premium Beautiful menggunakan mesin basuh atau memerah dengan kuat
- Jangan jemur di bawah cahaya matahari ( FIR akan hilang )
- Jangan basuh dengan sabun serbuk, dynamo
- Jangan iron atau dry clean


Dapatkan Premium Beautiful Natural Wash secara PERCUMA dengan setiap pembelian set Premium Beautiful Corset bernilai RM50 sebotol.

Call/ Whatapps:
013-591 9520




Premium Beautiful - The Best Body Shaping Lingerie 


Kenapa akak suka sangat dengan Korset Premium Beautiful?
Sebab dari akak mula pakai sampai sekarang memang ini lah korset paling sedap dipakai. Tak mudah meregang dan sentiasa rasa dirangkul erat rasa macam sentiasadipeluk kemas jer. Best sangat-sangat.


Dan bukan akak sorang yang kata Premium Beautiful ni best, tapi semua customer akak dan juga READER'S CHOICE AWARD 2015 pun mengakuinya. Simply is best!!



Waaah, memang banyak sangat award Premium Beautiful Korset. Dinobatkan sebagai Lingerie Awards 2015 dan di siarkan dalam majalah Women's Weekly. diiktiraf sebagai Produk Superbrands dan satu-satunya korset yang diiktiraf oleh pakar tulang dunia sebagai penjagaan tulang belakang terbaik dan rawatan Slip Disc.





Premium Beautiful - Korset Cantik, Korset Sihat


Ada orang cari Premium Beautiful Corset ni sebab nak berpantang lepas bersalin, nak sihat, nak cantik, nak kurus, nak reshape body sebab nak kahwin.

Sebab tu banyak sangat gelaran untuk corset ni. Ada orang panggil 
- Set Berpantang
- Set Kurus
- Set Kesihatan
- Corset Abang Sayang dan macam-macam lagi..

Walau apa pun panggilan dan kegunaannya, tujuan utama 
corset pelbagai guna ni direka khas
 70% untuk selesaikan masalah kesihatan
30% untuk kecantikan 
dan hasilnya 100% keyakinan..

Antara penyakit yang dapat dirawat dengan PB corset:-
Senggugut
Slip Disc 
Cyst
Fibroid
Nak Anak/ Nak Hamil
Peranakan Jatuh
Payudara Kendur
Breast Cancer
Period tak teratur
Period tak Stabil
Hormon Tak Stabil
Masalah Emosi 
Nak Kahwin
Nak Badan Cantik
Nak Reshape Body
Nak kurus tapi malas bersenam
Nak kurus tapi susah kawal nafsu makan 
Bengkung Moden Set Berpantang Bersalin
Mengetatkan Vagina secara semulajadi

Bila pakai confirm cik abang puas hati tersenyum sampai telinga..

Badan cantik, hubungan semakin intim..
sebab tu orang panggil corset ni, CORSET ABANG SAYANG:-) 
Dapatkan CORSET ABANG SAYANG dengan harga kasih sayang,

Call/ WA:

013-591 9520
MUNIRAH


Kegunaan dan Kebaikan Premium Beautiful Corset

Terlalu ramai yang beranggapan bila sebut korset jer nak kurus. Bila pakai jer mesti ketat dan susah nak bernafas. Tapi dengan Premium Beuatiful Corset akak ni, memang tak sama dengan corset yang kat luar sana. Kalau sarung corset akak ni CONFIRM korang taknak bukak punya sebab sangat selesa dan terpesona dengan bentuk badan sendiri bila tengok lemak dah tak bersepah dan badan korang dah berbentuk mengalahkan Che Ta...Mengancam tuuuu!!!

Sebenarnya Premium Beautiful Corset ni banyak sangat kegunaannya dan kalau akak bagitau mesti korang tak percaya sebab dia bukan untuk kuruskan badan sahaja tapi ianya direka khas untuk bantu selesaikan pelbagai masalah kesihatan dalaman wanita disamping mengembalikan kecantikan dan keyakinan anda.

Diantara kelebihan Premium Beautiful Corset ialah
membantu menyelesaikan masalah kewanitaan seperti :-
-  migrain/ sakit kepala
- senggugut
- period tak teratur
- period pain
- cyst
- fibroid
- buasir
- keputihan
- batu karang
- sembelit
- gastrik
- sakit belakang/slip disc
- membantu mendapatkan berat badan ideal
- menghilangkan masalah bau badan
- nak kurus tanpa perlu menyekat pemakanan dan senaman
- membantu mendapatkan bentuk payudara menawan dengan cara membantu membesarkan dan menganjalkan payudara yang kecil dan mengecilkan dan menaikkan payudara yang besar dan jatuh
- mengetatkan semula vagina/rahim wanita ( dah tak payah makan jamu )
- mengurangkan kesan rekahan (stretchmark) perut dan betis selepas bersalin
- bengkung terbaik membantu mengempiskan perut selepas proses melahirkan
- membantu menyembuhkan luka dalaman rahim selepas melahirkan anak
- menaikkan punggung yang jatuh dan leper
- membantu membanyakkan susu badan bagi ibu yang menyusukan bayi
- melambatkan pertumbuhan dan pembiakan sel kanser ( jika di peringkat awal mampu menghapuskan sel kanser )

Ya Allah, memang banyak sangat la kegunaan dan kebaikan Premium Beautiful corset ni sebab ianya direka khas 70% untuk kesihatan, 30% kecantikan dan 100% keyakinan.


Sempena Ramadhan yang barakah ni, akak nak bagi harga promosi super jimat berbaloi-baloi, beserta free gift untuk anda yang nak sihat dan cantik menjelang Aidilfitri ni. Call akak cepat untuk dapatkan size anda sebelum kehabisan stok!!!!!


Nak cari premium beautiful, cari akak yea..

Top Agent Premium Beautiful Expert

013-5919520

MUNIRAH




PREMIUM BEAUTIFUL FABRIC - TEKNOLOGI AKWETEK DAN AKWADYNE



Bangun pagi ni, baru teringat lupa jemur my BFF yang basuh malam tadi. Alamak, memang tak selesa la jawabnya harini kalau tak pakai Premium Beautiful ni. Tapi saja jer tadi raba-raba PB yang tersangkut kat kerusi bawah aircond. Rasa nak melompat bila raba-raba, Long Bra, Girdle semua kering...waaa...best sangat-sangat..

Terus sarung dan dengan confident jer keluar kerja...Nilah kebaikan Premium Beautiful brbanding corset yang lain. Dengan fabrik Akwatek dan Akwadyne ni memang cepat sangat kering. Anginkan kat kipas tak sampai 2 jam dah kering. Fabrik ni juga yang igunakan oleh penyelam dasar laut. alamak, kita pakai baju penyelam, tapi tak menyelam pun..berjalan jer!!!

APA ITU AKWATEK DAN AKWADYNE


Premium Beautiful dibuat dari fabric Akwatek dan Akwadyne yang berkualiti tinggi dan dijamin tahan bertahun-tahun lamanya. Secara umumnya, fabic bersifat Akwatek dan Akwadyne memberi keselesaan luar biasa yang boleh merubah mengikut keadaan samaada dalam cuaca panas atau sejuk.

KEUNIKAN DAN KEISTIMEWAAN FABRIK AKWATEK DAN AKWADYNE


- Kadar penyerapan yang baik dan mengalihkan kelembapan seperti air, bau dan wap
- Berubah mengikut keadaan iklim dan cuaca
- Penyejukan semulajadi dalam keadaan panas
- Memanaskan badan dengan selesa semasa cuaca sejuk
- Kuasa penyerapan toksid keluar dari tubuh badan



PAKAIAN DALAM MELANCARKAN PEREDARAN DARAH


Rekabentuk Strereoskopik Sinar Infra Merah jauh berdasarkan potongan badan manuisa berfungsi mendorong peredaran darah danmeningkatkan kadar metabolisma dengan cepat. Bila kadar metabolisma meningkat, darah bejalan dengan lancar dan banyak la lemak-lemak yang dibakar dengan cepat...maka, makin cepat la SLIM uollsss!!!

Nak cepat kurus dengan cara mudah, cepat dan selamat??

WA:
013-5919520
MUNIRAH


9 comments:

  1. premium beautiful kelantan
    Promosi premium beautiful 2017
    harga premium beautiful
    premium beautiful penipu
    harga premium beautiful 2017
    kelebihan premium beautiful
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful corset testimoni

    ReplyDelete
  2. harga premium beautiful
    premium beautiful penipu
    harga premium beautiful 2017
    premium beautiful murah
    kelebihan premium beautiful
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful corset testimoni
    Agent sah Premium beautiful Kelantan

    ReplyDelete
  3. harga premium beautiful
    premium beautiful penipu
    harga premium beautiful 2017
    kelebihan premium beautiful
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful corset testimoni
    Agent sah premium beautiful kelantan

    ReplyDelete
  4. harga premium beautiful
    kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful penipu
    harga premium beautiful 2017
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful corset testimoni
    Agent PB kelantan

    ReplyDelete
  5. premium beautiful corset harga
    kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful penipu
    premium beautiful corset price
    premium beautiful corset testimoni
    harga premium beautiful 2017
    premium beautiful murah
    harga premium beautiful corset hai-o

    ReplyDelete
  6. kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful corset harga
    premium beautiful penipu
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset price
    premium beautiful corset testimoni
    harga premium beautiful corset hai-o
    harga premium beautiful 2017

    ReplyDelete
  7. kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful corset harga
    premium beautiful penipu
    premium beautiful corset price
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset testimoni
    harga premium beautiful corset hai-o
    harga premium beautiful 2017

    ReplyDelete
  8. premium beautiful penipu
    kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful corset harga
    premium beautiful corset price
    premium beautiful corset testimoni
    premium beautiful murah
    harga premium beautiful corset hai-o
    harga premium beautiful 2017

    ReplyDelete
  9. premium beautiful penipu
    kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful corset price
    premium beautiful corset testimoni
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful corset harga
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset review

    ReplyDelete