HERBA MAHARANI


KESAN-KESAN PENGAMBILAN HERBA MAHARANI ATAU JAMU MAHARANI HAI-O


Jom saya sharekan beberapa kesan yang BIASANYA dialami bila amalkan jamu Maharani Hai-O.

1. Bagi wanita yang ada masalah keputihan, jangan terkejut kalau lepas amalkan Maharani, ada keluar satu ketulan yang berwarna putih atau kekuningan. Tu adalah sejenis keputihan jugak. Lepas habis keputihan yang tu, biasanya yang keluar adalah cecair berwarna jernih atau memang kering terus, bebas dari keputihan.

**Please take note that keputihan ni ada beberapa stage/warna
i) warna jernih normally ok lagi
ii) warna kekuningan is not ok. Kalau dibiarkan boleh jadi lebih serius! Gatal-gatal dan infection.
iii) warna kehijauan dah sangat tak ok. Tu petanda miss V dah terkena jangkitan kuman. Boleh sebabkan rasa tak selesa dan tergaru-garu.


2. Kalau wanita yang biasanya alami masalah senggugut tiap kali period atau datang bulan, dia akan dapat rasa perbezaannya lepas consistent makan jamu Maharani ni. Sebab Maharani ni melancarkan darah kita. So darah haid dapat keluar tanpa tersekat-sekat dan kita akan rasa lebih relax, takde cramp-cramp perut lagi.


3. Haid tak teratur? Makan je dulu 1-3 kotak Maharani, insyaAllah boleh nampak kesan dia. Hormon lebih stabil, period pon lebih teratur.


4. Kalau anda sedang usaha nak dapatkan zuriat, memang sangat-sangat disarankan untuk makan Jamu Maharani ni. Dah bertahun kahwin tapi belum dapat mengandung lagi, makan je setiap bulan seperti yang disarankan. InsyaAllah senang lekat sebab Maharani ni jugak berfungsi untuk menyuburkan rahim disamping menstabilkan hormon. Kesan dia InsyaAllah boleh hamil :)


5. Bagi wanita yang dah berkahwin, jamu Maharani jugak membantu menegangkan otot miss V. Dalam erti kata lain, Maharani membantu menguatkan dan mengetatkan miss V. Itu lah antara sebab kenapa Maharaja terlebih-lebih sayang dekat seorang gundik yang makan jamu ni (walaupon baginda ada sangat ramai gundik pada masa tu), sehingga beliau menjadi maharani. So jangan panic atau curiga kalau suami puan-puan semua nak melekat je dengan puan-puan selepas puan makan Jamu Maharani ni ye ;) 


6. Ada customer yang dah konsisten makan Maharani selama 2 tahun. Side effect dia, kulit muka tegang dan licin macam lilin! Side effect yang paling tak sangka yang buat dia awet muda ;)




Kalau anda dah makan Maharani ni, dan menghadapi simptom-simptom macam dekat bawah ni, jangan panic. Tu kita panggil healing crisis. Maharani tengah berkerja untuk buang segala kekotoran dan toksin dari badan kita. Teruskan makan Maharani macam biasa sebab healing crisis normally tak lama. Kalau perlu kurangkan kuntiti setiap pengambilan dan banyakkan minum air masak.


Antara Healing Crisis Herba Maharani:
1. Badan rasa panas/heaty
2. Keluar jerawat
3. Cirit Birit


Kalau nak baca tentang cara makan Maharani boleh klik LINK NI



Harga sekotak Maharani RM 98 sahaja. Untuk kegunaan sebulan 


Untuk order boleh Whatsapp terus

013-5919520

Munirah




Jamu Maharani selalu je SOLD OUT dekat stokis tau. Jualan memang laju macam keretapi laju haa. 

Siapa golongan yang biasa beli Herba Maharani ni?

  • Golongan isteri-isteri
  • Golongan ibu-ibu
  • Golongan anak dara pon ada of kos!

Kenapa Jamu Maharani ni laku? Well, firstly, jamu Maharani bukan calang-calang produk yang baru setahun dua dekat pasaran. Kalau u ols belum tahu, jamu Maharani ni dah berpuluh tahun tembus pasaran Malaysia tau. Dan masih laku keras hingga hari ni! Hebat tak? Tu baru sikit. Jamu ni sebenarnya diformulasi oleh tabib istana sejak beratus tahun dulu, khas untuk kegunaan Maharani sahaja. 

Kedua, jamu ni walaupon berasal dari China, tapi uol tak perlu risau sebab Maharani memang disahkan HALAL plus mendapat kelulusan KKM. So, tak perlu was-was okey.

Ketiga, jamu Maharani turut dikenali sebagai Jamu Ayam Hitam atau Jamu Ayam Selasih. Sebab apa? Sebab jamu ni memang menggunakan pati ayam hitam yang mahal tu. Meh intai sikit rupa ayam hitam ni, tara mana hitam dia ;)



Haa.. Cukup hitam tak? Bulu, paruh, kaki termasuk daging dia, semua hitam. Hitam bukan sebarang hitam. Hitam ni yang mahal tau. 

Kelebihan ayam hitam ni yang uol kene tahu. Meh baca sini, Page FB popular Siakap Keli pernah viralkan pasal Ayam Selasih ni.

Subhanallah. Hebatkan Allah ciptakan setiap makhluk. Ada kelebihan tersendiri. Disebalik rupa ayam ni yang hitam, ada khasiat yang banyak sangat untuk kesihatan manusia.

Berbalik pada Jamu Maharani atau Herba Maharani tadi, yang menggunakan pati ayam hitam atau ayam selasih ni, sekarang jom kita baca pulak kelebihan, khasiat dan kebaikan jamu diraja ni. 


KELEBIHAN / KHASIAT / KEBAIKAN JAMU MAHARANI


1. Menyelaraskan masalah period atau kitaran haid yang tak teratur.
2. Mengurangkan dan melegakan masalah senggugut.
3. Membantu seimbangkan hormon. Usaha awal untuk elak kemandulan dan supaya senang hamil.
4. Membantu menguatkan rahim.
5. Menyuburkan rahim.
6. Memberikan tenaga supaya badan tak lesu dan maintain cergas sampai tengah malam
7. Mengatasi kedinginan seks.
8. Mengatasi masalah keputihan. Masalah keputihan boleh jadi lebih serius jika dibiarkan berlarutan. Jangan sampai terkena jangkitan kuman!
9. Sebagai jamu berpantang selepas bersalin. Menaikkan seri wajah supaya nampak kemerah-merahan dan tidak pucat. 
10. Membantu mengecutkan peranakan dengan cepat selepas bersalin dan melancarkan aliran darah nifas.
11. Jamu pengikat kasih suami isteri
12. Mengecutkan cyst dan fibroid
13. Mencegah symptoms menopause, menguatkan tulang dan menguatkan daya tahan badan dari penyakit.
14. Wajah awet muda kulit cantik dan tegang


***Juga sesuai untuk wanita yang belum berkahwin. Sangat digalakkan untuk menaikkan seri wajah.


Kalau serious nak cuba Jamu Perapat Maharani ni, meh lekas whtasapp

013-5919 520
013-5919 520
013-5919 520

Sekitar Bachok, Kubang Kerian, Pengkalan Chepa dan Kota Bharu boleh COD je. Yang jauh-jauh kami poslaju. 


Sebelum berundur, meh kita belanja Testimoni Herba Maharani sedasss!















ANNOUNCEMENT!

AGENT MAHARANI DIPERLUKAN DISELURUH NEGARA!
ANDA DAPAT:

  • UNTUNG RUNCIT
  • UNTUNG BONUS HINGGA 41%
  • PAYSLIP LAKU UNTUK KEGUNAAN BANK
  • FREE COACHING & MENTORING DARI MENTOR YANG BERPENGALAMAN
  • FREE STRATEGY BISNESS YANG TERBUKTI BERKESAN


WHATSAPP

013-5919 520

MUNIRAH



SOAL JAWAB TENTANG HERBA MAHARANI




Soalan: Apa kandungan/ramuan utama di dalam Herba Maharani?

Jawapan: Herba Maharani mengandungi lebih 20 jenis ramuan tradisional yang berharga seperti :Pati ayam hitam, Concha Ostrea Gigas, Cornu Cervus Nippon, Radix Astragalus Membranaceus, Radix Panax Ginseng, Rhizoma Cyperus Rotundus, Radix Angelica Sinensis, Radix Paeonia Lactiflora, Radix Rehmannia Glutinosa, Rhizoma Ligusticum  Chuanxiong, Radix Salvia Miltiorrhiza, Rhizoma Dioscorea Opposita, Radix Glycyrrhiza Uralensis


Soalan: Apakah FUNGSI dan KELEBIHAN Herba Maharani?

Jawapan: Herba Maharani membantu untuk mengecutkan rahim dengan lebih cepat jika diamalkan semasa dalam pantang selepas bersalin. 

Selain itu, dengan khasiat dari herba traditional yang terkandung dalam Herba Maharani, ia dapat membantu menyuburkan rahim wanita. Jadi Maharani sangat sesuai diamalkan sebagai ikhtiar untuk mendapatkan zuriat.

Herba Maharani juga banyak membantu menyelesaikan masalah-masalah kesihatan wanita seperti senggugut, keputihan, cyst, PCOS, period tak teratur, Fibroid, kelesuan dan macam-macam lagi.

Herba Maharani juga dapat membantu mengeratkan hubungan suami isteri dan memberi kebahagian dalam hubungan suami isteri. 


Soalan: Siapa yang sesuai makan Herba Maharani?

Jawapan: Semua wanita sesuai makan Herba Maharani termasuk yang sudah berkahwin, anak dara, wanita yang nak hamil, wanita dalam pantang selepas bersalin, wanita yang sudah menopous juga yang hampir menopous sangat digalakkan untuk amalkan Herba Maharani.


Soalan: Bolehkah lelaki makan Herba Maharani?

Jawapan: Boleh. Sebab fungsi utama Maharani adalah untuk melancarkan darah. Selain itu jugak, Maharani dapat membantu melegakan lenguh-lenguh badan dan sendi, menghilangkan keletihan serta memberikan tenaga.


Soalan: Adakah Herba Maharani mempunyai status HALAL?

Jawapan: Ya, herba maharani ni memang mendapat pengiktirafan HALAL oleh Pertubuhan IFANCA (China Islamic Association - iaitu badan Islam luar Negara yang diiktiraf oleh JAKIM)


Soalan: Adakah Herba Maharani mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)?

Jawapan: Ya, Herba Maharani ni mendapat kelulusan daripada Jabatan Kawalan Dadah Malaysia dan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dengan nombor pendaftaran MAL20014419T (ada dipaparkan di kotak pembungkusan)


Soalan: Berapakah Harga Sekotak Herba Maharani?

Jawapan: Harga untuk sekotak Herba Maharani sangat berbaloi iaitu hanya RM98 dan mengandungi 300 biji pil. Sekotak Herba Maharani adalah untuk sebulan kegunaan (1 kitaran haid)


Soalan: Bagaimana cara untuk makan Herba Maharani?

Jawapan: Makan bermula dari hari pertama selepas kering darah period. Mulakan dengan 25biji atau 50 biji pil. Jika terasa "heaty" selepas pengambilan, boleh kurangkan jumlah pil kepada 10-15biji pil. Diambil bersama air suam setiap pagi/malam.


Soalan: Adakah terdapat kesan sampingan dari pengambilan Herba Maharani?

Jawapan: Kesan sampingan atau healing crisis nya adalah berbeza bagi setiap orang. Jika badan terasa panas, pastikan anda minum lebih banyak air masak. Kebiasaannya, healing crisis yang dialami tidak lama.


Soalan: Bagaimana cara untuk order Herba Maharani?

Jawapan: Anda boleh dapatkan daripada mana-mana agent sah Herba Maharani. Hubungi/Whatsapp 013-5919 520. 






KELEBIHAN HERBA MAHARANI



Ada orang tanya, anak dara boleh ke makan Maharani ni?

Jawapan dia, boleh sangat-sangat. Herba Maharani ni bukan untuk isteri-isteri sahaja, gegadis pon elok amalkan untuk awet muda. 




Antara kelebihan Maharani untuk anak dara:

1) melancarkan perjalanan darah - supaya muka kita tak nampak pucat je, tapi nampak kemerah-merahan gitu.

2) Melegakan senggugut dan mengurangkan keputihan - Soal keputihan tak boleh buat main-main. Ada orang yang tak ambik kisah masalah keputihan dia sehingga ia jadi lebih chronic which is bahagian intim dia jadi gatal-gatal disebabkan jangkitan kuman. Gatal bahagian tu memang susah la, nak duduk pon xselesa, lagi-lagi kalau tempat ramai orang kan.

3)Menstabilkan hormon & period lebih teratur - Ramai orang yang ada masalah period tak teratur. Tu punca dia ialah hormon kita tak stabil. Masalah hormon tak stabil ni kalau tak di ambil perhatian, later on bila dah kawen kebiasaannya akan ada masalah sukar untuk hamil. Sebabnya hormon kita tak stabil.

4) Memberi tenaga - memang ada bezanya kalau ambil maharani dengan tidak. Makan maharani memang membantu kita utk lebih cergas lagi bekerja. Takde lesu2 lemau seharian :) 


Kelebihan Maharani untuk yang dah kahwin:

1) Mengecutkan rahim - especially kalau diamalkan semasa berpantang selepas bersalin memang sangat bagus untuk kecutkan rahim dan sembuhkan luka dalam.

2) Meningkatkan nafsu untuk bersama suami - kadang orang perempuan yang dah berkahwin memang ada je masalah ni, tambah pulak kalau dah penat dengan urusan rumah tangga kan. Maharani membantu buat isteri-isteri kekal bertenaga sepanjang hari untuk urus anak-anak dan rumah tangga, disamping mengeratkan hubungan suami isteri. Nak tau suami cakap apa lepas makan Maharani? Sila refer suami memasing! :P

3) Membersihkan darah nifas - Amalkan Maharani semasa dalam pantang, darah nifas akan keluar lancar je. Memang dia servis bersih punya rahim kita :)

4) Usaha untuk dapatkan zuriat - Ya, kalau anda tengah berikhtiar untuk hamil, makan lah Maharani. Sebab ia akan bantu stabilkan hormon kita dan perbetulkan balik kitaran haid yang tak teratur (in case ada masalah irregular period). Bila hormon dah stabil, rahim pon dah bersih dari lendir-lendir yang kotor spt keputihan, rahim pon lebih sihat, insyaAllah lebih senang untuk conceive.


Ada satu lagi golongan yang boleh makan Maharani ni jugak. Suami. Lelaki. Yess, lelaki pon boleh makan jugak tau, jgn tak tau pulak. Lelaki makan Maharani untuk legakan lenguh2 sendi. Maklum la kan, suami pon penat keje jugak. Kadang drive jauh2 pon buat diorang sengal2 badan atau lenguh2 pinggang jugak. Haa, bagi je makan Maharani ni. Jimat, beli sekotak boleh share suami isteri :) 


Berminat nak cuba boleh order sekarang, sebab dengarnya stok Maharani bakal kemarau. Sebab Maharani ni kita order dari China. Kalau melepas kali ni, kene tunggu lama sikit la untuk HQ restock balik. Berapa lama tu tak dapat la nak janji. So kalau nak order boleh whatsapp segera :)


Munirah
013-5919 520



Assalamualaikum dan Selamat Hari Sabtu semua!

Hari ni saya nak share sejarah asal usul herba Maharani pulak. Jom sama-sama baca dan sama-sama tambah ilmu pengetahuan kita ;)


Sejarah Herba Maharani :

Sudah menjadi amalan keluarga diraja sejak 400thn dahulu... ini adalah kisah benar dan di dokumenkan di istana larangan Beijing.. 


Mengikut rekod perubatan dari Dinasti Ming, Bai Feng Wan berasal dari Dinasti Tang. Semasa pemerintahan Dinasti Qing, pakar dari hospital maharaja telah melakukan kajian dan memperbaiki kandungan 'Wuji' (sejenis ayam hitam) Bai Feng Wan , satu produk asli negeri China dan seterusnya melantik Tong Ren Tang sebagai pembekal tunggal kepada kaum kerabat maharaja. 


Malahan Maharani Ci Xi sendiri mengambil makanan tersebut sebagai penyubur dan awet muda. Seterusnya Tong Ren Tang Te Zi Bai Feng Wan sehingga hari ini telah dipamerkan dalam muzium Istana Larangan di China.


Saya suka sejarah Herba Maharani ni... Sgt hebat.. Maharaja ada 3000 gundik at one time (can u imagine, kalau pun seorang tiap malam (entah tongkat apa dia makan..tatau)- seorang gundik hanya berjumpa Maharaja sekali dalam hampir 10 thn!!). Dan tabib akan memastikan gundik2 ni bjumpa Maharaja di hari-hari yang tidak subur (logik la kan, karang beribu pulak anak Maharaja..hik). Maharaja hanya ada anak ngan Permaisuri jerk. Tapi ada seorang gundik ni, Maharaja mesti mau jumpa dia every week.. dan nama beliau adalah Ci Xi.


Dah tiap minggu jumpa, maka Ci Xi pun mengandung dan akhirnya melahirkan anak lelaki. Semasa anak dia 8 thn, maharaja gering dan mangkat. Oleh kerana anak2 Maharaja dgn Permaisuri semuanya perempuan, maka anak Ci Xi diangkat menjadi Maharaja. Jadi ibu maharaja di panggil Maharani... tu le pasal di panggil Herba Maharani - kerana hasil amalan memakan herba inilah, Maharaja asik dok teringat-ingat je kat dia..huhu..


Maharani Ci Xi mangkat di usia 90thn.. dan yg surprisenya, baginda masih lagi didatangi haid. Maksudnya dia tak di mamah usia kerana hormon kecantikan (estrogen) masih lagi tinggi pengeluarannya. 



Tu la sedikit sebanyak kisah sejarah nama Herba Maharani ni. Sekian..


Love,
Munirah ;)






Jom berkenalan dengan bestfriend para gadis dan wanita yang tengah HOT sekarang ni

“HERBA MAHARANI”
 

“Herba Maharani berfungsi untuk menyelesaikan masalah kronik wanita dan gadis remaja" (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan dan lain-lain).
Ia adalah amalan terbaik untuk wanita selepas bersalin (menguat dan mengecutkan otot rahim) dan melegakan masalah sakit pinggang dan belakang, angin dalam badan, kebas. 

Tapi, ramai yang salah anggap. Ingatkan Herba MAHARANI ni khusus untuk wanita yang dah berkahwin shaja. 
SALAH tuuu..yang anak dara pon elok amalkan dari sekarang. Banyak sangat kelebihan pil herba ni. Selain untuk jaga kesihatan dalaman kita, pil ni jugak mmg bagus untuk kecantikan. Kalau nak muka nampak kemerah-merahan, tak nak pucat2, elok sgt amalkan pil herba ni.

Uol jangan risau ye sebab herba maharani ni memang mendapat pengiktirafan HALAL oleh Pertubuhan IFANCA (China Islamic Association- badan islam luar Negara yang diiktiraf oleh JAKIM). Selain daripada tu, herba maharani ni juga mendapat kelulusan daripada Jabatan Kawalan Dadah Malaysia dan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dengan nombor pendaftaran MAL20014419T (ada dipaparkan di kotak pembungkusan)

p/s: Pastikan uol beli herba maharani ni dengan agent yang bertauliah ye untuk elakkan sebarang penipuan. Dan juga pastikan di kotak tu ada hologram dari KKM. Sebab herba maharani yang original, memang akan ada hologram di setiap kotak bungkusannya.

Jom kita tengok apa lagi kehebatan herba MAHARANI ni…

KEHEBATAN HERBA MAHARANI

1. Menyelesaikan masalah haid tidak teratur.
2. Menyelesaikan masalah senggugut, keputihan dan kekuningan.
3. Melegakan sakit pinggang, sakit belakang, sendi dan lutut.
4. Menguatkan otot-otot rahim dan peranakan
5. Melegakan migrain dan angin dalam badan.
6. Merangsang hormon estrogen, progesterone & androgen (hormone seks)
7. Memberi kebahagiaan kepada pasangan.
8. Anti-penuaan dan awet muda.
9. Kecantikan dan kesuburan
10. Menegangkan payudara.
11. Menegang dan memberi keanjalan pada kulit
12. Amalan semasa berpantang.
13. Meningkatkan kadar metabolisma
14. Menambah sel darah
15. Mengimbangi tekanan darah.
16. Menghilangkan kelesuan dan muka pucat.
17. Melancarkan peredaran darah.


PRODUK MAMPU BERTAHAN DIPASARAN SELAMA BERPULUH TAHUN!!

Zaman sekarang ni memang tak dinafikan, memang banyak sangat produk2 kesihatan yg dijual. Tapi kita tak tahu apa yg sebenarnya terkandung dalam produk2 tersebut. Dan kalau kita tengok, produk2 ni tenggelam timbul. Sekejap je dkt pasaran, kemudian ghaib!
Tapi, ada sorang customer saya sendiri pernah bercerita yang tabib cina sendiri pernah bagitau dia yg HERBA MAHARANI mmg terbaik. Orang2 cina sendiri kalau lepas bersalin mmg amalkan pil herba ni shj.
Sayangkan kalau spend duit mahal2, tapi xdapat kesan pon.. Saya sndiri yakin dengan pil herba ni sebab mmg dah terbukti produk ni boleh bertahan di pasaran selama berpuluh tahun dan mmg ada regular customer sejak dari dulu!
 




CARA PENGAMBILAN HERBA MAHARANI

ü Cara makan Herba Maharani yang disyorkan adalah 25-50 biji kecil sehari

ü Mulakan makan Herba Maharani hari pertama selepas habis period

ü Masa terbaik untuk makan Herba Maharani ialah pada waktu pagi sebelum makan. Tapi kalau nak makan malam pun boleh.

ü Makan mestilah bersama air suam

Herba Maharani ni mungkin agak panas bagi sesetengah orang terutama yang tidak pernah makan pil herba.

Sebaiknya mulakan dengan 25 biji dan jika badan rasa panas minum banyak air kosong/mineral. 

Kemudian kurangkan dos kepada 10-15 biji.


Kuantiti dalam sekotak herba maharani = 6 bebola putih = 300 biji kecil pil herba (50 biji pil dalam satu bebola)

**jika ambil 10 biji sehari = 30 hari (waktu period jangan makan)
**jika ambil 25 biji sehari = 12 hari (habis sekotak, stop untuk bulan itu, sambung lepas period)
**jika ambil 50 biji sehari = 6 hari (habis sekotak, stop untuk bulan itu, sambung lepas period)

Inilah rupa herba Maharani Haio aka Jamu Ayam hitam ni. Memang senang sangat nak telan :)

 

SEBULAN amalkan SATU KOTAK SAHAJA Herba Maharani. 

Setelah habis sekotak, hentikan makan Herba Maharani seketika hingga period seterusnya datang. Lepas period ulangi cara makan yang sama.

Nota :
Jika you all rasa badan panas 
(sakit kerongkong, pertumbuhan jerawat) selepas makan, you all  boleh guna satu cara alternatif yang berikut:
(a) Makan separuh biji bola kuning (=25 pil hitam kecil) sekali
(b) Minum air garam waktu makan
(c) Minum lebih banyak air


Tips Pengambilan Herba Maharani Haio aka Jamu Ayam Hitam

- Elakkan makanan yang bersifat ’sejuk’ seperti salad dan watermelon. 

- Begitu juga dengan teh kerana mengandungi kafein. 

-You all juga perlu memberi perhatian sama ada badan anda terasa ‘heaty’ selepas mula makan Herba Maharani. Jika rasa ‘heaty’, anda boleh mengikut salah satu cara yang berikut :

  (a) Kurangkan pengambilan kepada 25 biji hitam kecil
  (b) Minum air garam semasa mengambil Herba Maharani

Pengambilan 6 hari berterusan selepas period boleh membantu menguatkan tubuh dan membekalkan nutrien kepada badan sebelum waktu pengovulan

Walau bagaimanapun, cara pengambilan Herba Maharani juga bergantung kepada kemampuan, keadaan dan ketahan badan individu. 

Jika tiada masalah ‘heaty’ selepas you all makan berterusan selepas period you all kali ini dan sehingga period yang seterusnya, you all  boleh makan mengikut cara ini, dan tidak terhad kepada 6 hari sahaja. 

Tiada masalah untuk anda mengambil Herba Maharani dan produk lain pada masa yang sama, cuma diingatkan makan produk-produk ini pada waktu yang berasingan. 

Jika anda terasa sebarang ketidakselesaan, anda dinasihatkan agar mengambil Herba Maharani secara selang hari. 


Harga herba maharani
RM98.00 sekotak
RM88.00 harga lama

#AgentSahHerbaMaharani

Munirah
013-591 9520

8 comments:

  1. pil maharani bahaya
    herba maharani untuk hamil
    herba maharani untuk kesuburan
    testimoni maharani stg
    harga maharani hai o 2017
    harga pil maharani 2017
    herba maharani murah
    cara buka bola maharani

    ReplyDelete
  2. herba maharani untuk hamil
    pil maharani bahaya
    testimoni maharani stg
    harga maharani hai o 2017
    herba maharani untuk kesuburan
    harga pil maharani 2017
    harga maharani hai o 2017
    harga herba maharani

    ReplyDelete
  3. herba maharani untuk hamil
    pil maharani bahaya
    testimoni maharani stg
    harga maharani hai o 2017
    herba maharani untuk kesuburan
    harga pil maharani 2017
    harga maharani hai o 2017
    harga herba maharani

    ReplyDelete
  4. herba maharani untuk hamil
    testimoni maharani stg
    pil maharani bahaya
    harga maharani hai o 2017
    herba maharani untuk kesuburan
    harga maharani hai o 2017
    harga pil maharani 2017
    herba maharani murah

    ReplyDelete
  5. herba maharani untuk hamil
    testimoni maharani stg
    pil maharani bahaya
    harga maharani hai o 2017
    herba maharani untuk kesuburan
    harga maharani hai o 2017
    harga pil maharani 2017
    herba maharani murah

    ReplyDelete
  6. herba maharani untuk hamil
    pil maharani bahaya
    harga maharani hai o 2017
    testimoni maharani stg
    herba maharani untuk kesuburan
    harga pil maharani 2017
    harga maharani hai o 2017
    herba maharani murah

    ReplyDelete
  7. herba maharani untuk hamil
    testimoni maharani stg
    pil maharani bahaya
    herba maharani untuk kesuburan
    harga maharani hai o 2017
    harga pil maharani 2017
    harga maharani hai o 2017
    herba maharani murah

    ReplyDelete
  8. herba maharani untuk hamil
    pil maharani bahaya
    testimoni maharani stg
    harga maharani hai o 2017
    herba maharani untuk kesuburan
    harga pil maharani 2017
    harga maharani hai o 2017
    harga herba maharani

    ReplyDelete