PELAPIK TILAM-BVSM

Hai & Good day everyone!

Ramai yang duk tertanya-tanya kan, betul ke pelapik tilam BVSM ni boleh sembuhkan macam-macam penyakit. Macam tak logik je kan. Sejenis selimut je pun!

Well, for me BVSM ni adalah sejenis kaedah alternatif dan cara kita untuk berikhtiar sembuhkan sakit-sakit kita. Memang setiap penyakit yang datang tu hanya Allah jua lah yang berkuasa menyembuhkan dan BVSM hanyalah sebagai sebahagian dari usaha kita. Walaubagaimanapun, rawatan doctor jugak kene diteruskan lah.

Hari ni saya cuma nak share beberapa testimoni atau feedback dari beberapa pengguna BVSM. Mereka yang pernah guna dan pernah rasa kesannya.

Real people and real testimony...
.
.
.



























































































Munirah
013-5919520




Image result for BVSM

Berita baik untuk mereka yang nak dapatkan set tilam Bio Velocity Sleep Mate ni.

Harga BVSM untuk 1 unit RM1,488.00

Tapi sekarang ni, cuma RM1,192.00 seunit dengan setiap 3 unit BVSM. Jimat sehingga RM888.00!

Promosi sah dari 1 October 2016 sehingga 30 June 2017. Untung sangat-sangat! Boleh pakat-pakat beli untuk mak ayah, adik beradik, saudara mara, dan mereka yang sangat-sangat memerlukan BVSM ini.

Kini 3 unit BVSM cuma RM3,576.00 sahaja!

Antara keistimewaan Bio Velocity Sleep Mate ini:

ü  meningkatkan kadar metabolisme badan kita mengaktifkan sel-sel berfungsi
ü  menggalakkan peredaran darah
ü  meningkatkan daya tahan tubuh dan meningkatkan sistem imun
ü  meningkatkan tahap tenaga
ü  menstabilkan emosi dan mengurangkan tekanan
ü  re-energizes, pembaikan dan meremajakan sel-sel
ü  meningkatkan daya hidup
ü  meningkatkan keupayaan penyembuhan semulajadi
ü  mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
ü  melegakan keletihan dan kesakitan
ü  merangsang dan mengawal sistem saraf autonomik
ü  menggalakkan fungsi jantung
ü  menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti



InsyaAllah BVSM ni berupaya menyihatkan dan mengurangkan risiko penyakit. Antara penyakit yang boleh dirawat seperti sakit saraf, gout, stroke dan macam-macam lagi.

Mungkin ada yang kata, wah, macam tu tak perlu jumpa doktor lagi lah.

Kat sini Zaza nak beritahu, perlu dapatkan rawatan doktor juga, BVSM ini sekadar ikhtiar dan kaedah rawatan alternatif. Sebab ada antara testimoni yang beransur sihat dan kuat setelah guna pelapik tilam ini. Yang penting tidur lena dan berkualiti kerana tidur yang tidak berkualiti boleh mengundang pelbagai penyakit lain.


Cara Penjagaan
BV Sleep Mate boleh dicuci setahun sekali. Gunakan bahan pencuci kain yang berorganik untuk mencuci dengan tangan secara lembut dan keringkan di bawah matahari. Dicadangkan cuci di kawasan yang terkena kotoran sahaja.

Cara Penggunaan
Bukakan dan letakkan BV Sleep Mate di atas tilam. Letakkan empat tali elastik ini di setiap sudut tilam.

Cepat dapatkan promosi hebat ini dengan harga istimewa.


3 Unit BVSM dengan hanya RM3,576.00 saja.


Whatsapp
013-591 9520

MUNIRAH

1 comment:

  1. harga tilam bvsm
    bvsm tipu
    bvsm penipu
    pelapik tilam bvsm
    testimoni bvsm
    harga bvsm hai o
    bio velocity sleepmate penipu
    apa itu bvsm

    ReplyDelete