BUSINESS OPPORTUNITY

Assalamualaikum semua..


Harap semua pembaca blog Cikgu Murni dalam keadaan sihat walafiat selalu :)



Hari ni Cikgu Murni nak cerita topik yang lain sikit dari biasa.. Topik apa? Sila teruskan membaca sampai habis ya.





KENAPA PILIH UNTUK BUAT SIDE INCOME?



Sekarang ni ramai sangat orang pilih untuk buat busines dan generate side income walaupon dah ada kerja hakiki sebagai cikgu, nurse, polis, penjawat awam, eksekutif dan lailn-lain lagi. Bila dikaji, sebab utama kebanyak dari kita ni mula berbisnes adalah:



1) Nak tutup hutang-hutang yang ada. Contohnya hutang belajar (PTPTN,MARA, etc), hutang kereta.



2) Nak ada saving peribadi. Yes, siapa taknak ada saving peribadi kan? Untuk kegunaan hari tua kita jugak.



Yang lain-lainnya nak buat saving untuk pendidikan anak-anak, nak travel dengan famili, nak bawak mak ayah menunaikan umrah etc. 





BUSINESS WITH TOP LEADERS CIRCLE


Secara peribadinya, kenapa Cikgu Murni pilih untuk berniaga bersama Top Leaders Circle (TLC):

1) Founder TLC sendiri adalah seorang ICON SOHONITA MALAYSIA
Suami beliau pulak adalah seorang Webmaster!
Jadinya Cikgu Murni buat kesimpulan awal yang mana-mana ahli TLC dibawah bimbingan beliau konfem perform gila every month!

2) Produk Menang Award Superbrand! 
Cikgu Murni taknak pening-pening fikir nak jual produk apa. So Cikgu Murni decide nak jual je produk yang memang dah dikenali ramai dan bertahan lama dekat pasaran. Alhamdulillah, PB dah berada dekat pasaran selama 20tahun dan masih mendapat permintaan yang tinggi! Even Cikgu Murni sendiri pernah dapat sorang client yang dah pakai PB selama 15tahun!

3) Silibus business disediakan
Ingat budak sekolah je ke ada silibus nak kene belajar. Dalam berbisnes pon sama jugak tau. Mentor dah sediakan siap2 silibus apa nak kene khatam, tinggal kita nak buat dengan taknak jer!

3) Bimbingan berterusan daripada Mentor!
Cikgu Murni sejenis yang hangat-hangat tahi ayam jugak sebenarnya. Sebelum ni pernah buat maca-macam bisnes dah. Tapi tak lama pon. Tapi bila bisnes dengan TLC ni, mentor memang guide satu-satu, sampai kita tak sempat nak rasa nak give up! 



So kalau kita ni sejenis yang nak berniaga, nak ubah ekonomi sendiri, tapi risau kecundang di tengah jalan, cari la busines yang ada mentor. Jangan main hentam buat sendiri. Bukan tak boleh berjaya kalau try and error sendiri. Boleh je,cuma lambat sikit la compare to orang-orang yang jalannya ditunjukkan arah. Paham ke? hehe..


Takmau cakap banyak lagi dah, meh Cikgu Murni nak belanja payslip income adik beradik TLC yang awesome, berkat tunjuk ajar mentor-mentor yang hebat!






Cikgu Murni belanja ni jela dulu ye..Nak tengok lagi, kene tunggu next entry. Itu pon kalau Cikgu Murni ada kerajinan ye. hehe... Cuma nak bagitau, tak mustahil pon untuk buat income extra 4 angka sebulan macam diorang ni.

Ohh, lupa nak bagitau. Pay slip ni laku tau kalau nak guna untuk buat loan rumah ke ;)

TAK ADA BASIC MENIAGA?


Kebanyakan yang buat biz dengan TLC ni, memang asalnya takde basic meniaga pon. Tapi bila diasah dan diajar oleh master trainers kami, senang-senang je boleh buat income gemuk macam ni!

Business dengan TLC ni senang je. Asalkan ada kerajinan, ada kesanggupan untuk belajar dan diajar. Tu je. 

Rasanya tu jela dulu yang Cikgu Murni nak share hari ni. Kalau uols ada teringin nak berbisnes dengan TLC ni, jangan segan-segan contact Cikgu Murni ye. Cikgu Murni pon tak sabar nak share ilmu biz yang cikgu Murni ada dengan uols!

Boleh whatsapp Cikgu Murni dekat nombor ni ye:


013-591 9520
CIKGU MURNI




 BERITA BAIK UNTUK ANDA SEMUA!

KAMI TEAM PB EXPERT SEDANG MENCARI RAKAN KONGSI YANG SERIUS INGIN MENJANA PENDAPATAN EXTRA!


PELUANG DIBUKA KEPADA YANG BENAR-BENAR SERIUS SAHAJA!


Bulan puasa makin dekat. Lepas puasa nak raya pulak. 2 bulan yg kebiasaannya Premium Beautiful Expert semua x menang tangan nak handle client

Sebab semua orang nak nampak cantik bila raya kot. Maka bersusun lah appoinment Premium Beautiful Agent semua. Jadi, saya nak buka peluang kpd yang berminat nak jadi Agent Premium Beautiful Expert📢📢

Peluang terbuka utk sesiapa sahaja yang nak:


-Siapkan duit raya extra untuk parents, adik-adik dan anak buah
-Duit raya tak usik duit gaji
-Serius dan komited nak belajar berniaga


Peluang akan ditutup sehingga kuota penuh, sebab kami akan fokus untuk train batch by batch. Kami train sehingga anda expert dalam business Premium Beautiful! 


WhatsApp013-5919 520


Berminat nak berniaga, tapi risau takut lingkup sebab:


1. Tak pandai cakap
2. Tak pandai jual
3. Tak tau nak jual dekat siapa
4. Risau takde orang beli
5. Tak ada idea nak jual apa
6. Tak ada ilmu marketing



Semua tu tak jadi masalah kalau anda sanggup dan sudi untuk diajar dan dibimbing oleh Top Leaders Circle. Sebab majority yang ada dalam group ni pada asalnya pon memiliki semua ciri-ciri dekat atas. Itu sebelum di train lah kan. Lepas dah di train, sale memasing tanak kalah dengan mentor haa..



Pesan orang-orang lama dalam business;



"Jangan berniaga kalau anda tak ada cikgu/guru/sifu/mentor untuk dirujuk dalam business"




Kenapa berbisnes dengan Top Leaders Circle (TLC)?


==============

KELEBIHAN TLC:

==============

1. Rahsia Kejayaan TLC sebagai Icon Sohonita Malaysia Dari Tahun 2013
2. Cara Menjalankan Perniagaan Secara Auto-Pilot
3. Train the Trainer.
4. Rahsia Bertahan Dalam Ekonomi Gawat
5. Financial Management
6. Business Management
7. Gerilla Marketing
8. Target Audience Yang Berkesan
9. Belajar Sampai Faham (Unlimited Time)
10. FREE Lifetime Coaching & Support
11. Positive Team Support
12. Family Friendly (Boleh Bawa Anak)
13. Satu Yuran Untuk Semua
14. Kuasai Online Marketing
15. Bercuti Pakej 5 Bintang PERCUMA Dua Kali Setahun
16. Tabung Kereta Disediakan
17. Insentif Pendidikan Untuk Anak Cemerlang Sebanyak RM1,000 disediakan
18. Income Tahunan Cecah 6-7 Angka

.
.
====================================
YURAN RM50 SAHAJA TERMASUK :
====================================



1. Kelas Praktikal Dan Intensif Percuma Setiap Bulan

2. Bimbingan Secara Direct Dan Face To Face Dengan Mentor Jutawan
3. Support melalui group Whatsapp selama-lamanya (Unlimited) (Bila ada masalah boleh tanya bila-bila masa)
4. Boleh Datang Coaching Setiap Minggu Atau Setiap Kali Event Dijalankan

.
=========
BERMINAT?
=========

Contact Kami Melalui Whatsapp
013-5919 520 - MUNIRAH






Business bersama TLC anda takkan dibiarkan terkontang kanting sorang-sorang. Sebab mentor kita semua sentiasa ready untuk bagi tunjuk ajar supaya kita pon boleh buat yang terbaik in biz!

Saya sendiri baru berjumpa dan menuntut ilmu dari my beloved mentor CDM Salleha Roslan pada minggu lepas untuk sesi coaching and personal touch dengan beliau. 


Untuk sesi kali ni, banyak sangat saya dapat belajar. Mentor pon tak putus-putus bagi kata-kata semangat. Mana nak dapat aihh..Kalau business sendiri2, kau down ke, give up ke, takdak sapa amik peduli. Nak buat ke taknak buat ke hang punya suka..kan..

Tapi bila ada mentor yang sangat perihatin dan komited ni, bila rasa nak buat ala-ala kadar je, terus rasa tak patut dan rasa malu dengan diri sendiri. Dengan mentor lagi lah kan, takkan mentor dah beria guide, kita nak buat sambil lewa pulak kan.


So sesiapa nak belajar ilmu bukak pasaran dan bertahan lama dalam business, jangan segan-segan whatsapp saya ye.Business dengan TLC nih memang u will never walk alone giteww. Kita guide sampai u all pon boleh berjaya!



Munirah

013-5919 520

No comments:

Post a Comment