AIR KURUS SHAKE ME

TESTIMONI AIR KURUS SHAKE ME



SHAKE ME.

Minuman protein soya yang mengikis lemak-lemak jahat dalam badan kita. Kenapa perlu minum minuman protein? Supaya dapat bina balik otot-otot badan yang hilang disebabkan diet.

Majoriti yang consisten minum Shake Me ni ikot aturan yang dicadangkan boleh hilang 2kg dalam masa sehari.

Ada yang hilang 10kg dalam masa sebulan

Jom tengok real testimoni ni.


Separuh berat badan hilang! Takde rahsia-rahsia. Kak Ana ni amalkan minum Shake Me campur dengan Min Kaffe je. Lepastu amalkan cara pemakanan yang disarankan. Nanti Cikgu Murni share cara pemakanan yang betul untuk membantu turunkan berat badan dengan lebih mudah.

Starting minum Shake Me ni, Kak Ana drop 2kg dalam masa sehari! Memang amazing sungguh. Tak senang kot nak drop 2kilo sehari. Kalau hilang 500gm sehari pon kita dah happy lompat bintang dah kan. Ni kan pulak terus hilang 2 kg sehari. Hanya dengan minum Shake Me campur Min Kaffe je. 



Tak perlu berlapar pon. Hanya dengan minum Shake Me yang sedap ni, boleh drop kilo dengan senang. Tu yang dalam sebulan, Kak Ana terus hilang 10kg!


Selepas 5 bulan, turun 21kg pulak. yeayyyy!


Kak Ana yang dulu bukan lah yang sekarang. Penangan amalkan Shake Me + Min Kaffe. 



Ni pulak testimoni mak anak dua. Musim raya hari tu, dalam pada duk attend open house sana sini, Kak Fifi ni boleh pulak drop 3kilo dalam seminggu! So betul la Minum Shake Me ni membantu meningkatkan metabolisme badan dan membakar lemak dengan lebih berkesan. 


Fresh from oven! Kak Aisyah
Ibu anak dua.

Sebelum ni berat Kak Aisyah cecah 71kg. Dia jadi lebih sado dari suami.
Tapi suami Kak Aisyah tak kisah. Tu yang maintain senyum je walau berat macam mana pun isteri.


Tapi, yang membawa badan la yang rasa tak selesa. Bayangkan, kita pikul setiap hari 10 kilo kampit beras? Mesti tak larat kan. Macam tu la jugak Kak Aisyah. Rasa terbeban dengan berat badan berlebihan.


Bila timbul kesedaran untuk jaga badan, Kak Aisyah mula jaga lifestyle.
Makan ikut keperluan. Dan yang paling mudah, minum air kurus setiap pagi dan malam.
Sebulan boleh turun 5kilo. Bayangkan. Bestnya turun 5 kilo kan.


Untuk yang ada impian nak turunkan berat badan dengan cara selamat, jom gantikan makanan anda dengan #SHAKEME minuman protein yang bantu tukar kalori jadi tenaga. Ada bajet lebih sikit nanti, boleh touch up badan jadi hour glass dengan Premium Beautiful Corset pulak.

Cikgu Murni share kan sekali cara pemakanan yang betul untuk uol yang sentiasa terpaksa renew azam baru setiap tahun ;)


Gantikan sarapan pagi uol dengan 2 sachet Shake Me




Ni untuk makan tengah hari






Ni tips untuk makan malam


 




Sekotak Shake Me ada 20 sachet.

Harga sekotak RM111. 



Nak grab Shake Me dengan pakej jimat tak?

Beli 3 dapat FREE 1 kotak!


Apa lagi, ajak la kawan-kawan share sekali. Jimat RM111 tau!

Dan offer ni mungkin berakhir malam ni, 31/7/2018, sebelum jam 12 tgh malam.


Whatsapp terus untuk order

013-5919520

KELEBIHAN AIR KURUS SHAKE ME




Makin ramai berebut nak minum air kurus Shake Me lepas tengok real testimoni pasal Shake Me ni. Yang belom tengok lagi, boleh intai dekat SINI okayy! 

Mungkin ada yang belom tahu lagi apa kelebihan air kurus Shake Me atau minuman protein soya shake me ni kan, sampai ada yang drop 2kilo sehari sampai 10 kilo sebulan kan. Jom Cikgu Murni share dengan korang info pasal Shake Me.




Shake Me sebenarnya minuman protein yang menggabungkan protein dari pelbagai sumber termasuk kacang soya, oat dan whey. Supaya badan kita mendapat nutrisi lengkap dan berkhasiat. Minum Shake Me jugak boleh membantu memulihkan sel termasuk otot, tissue,rambut, kulit dan kuku

Untuk orang yang mengamalkan diet, kalau tak diikuti dengan senaman, normally otot-otot badan mereka akan merosot. So,pegambilan makanan yang tinggi protein selepas bersenam sangat digalakkan supaya otot dapat menyerap nutrisi dan digunakan untuk memperbaiki otot-otot yang hilang akibat diet.

Kalau tanpa senaman dan makanan tinggi protein, kita mungkin nampak kurus, tapi bukan bugar dan langsing.

Shake Me jugak membantu membina antibodi, enzim dan hormon yang diperlukan untuk tindakbalas metabolisme. Bila usia kita makin bertambah, metabolisme biasanya akan menurun, sama macam otot badan jugak. Salah satu cara nak tingkatkan metabolisme badan dengan amalkan minum Shake Me setiap hari. 

Shake Me ni mampu merangsang tumbesaran bakteria baik, untuk kesihatan usus kita.  


Untuk orang yang nak kawal berat badan, sangat disyorkan untuk mengganti sarapan pagi dan makan malam dengan Shake Me. Sebab Shake Me ni memang pengganti makanan yang berkesan sebabnya dia mengandungi L-Carnitine yang membantu menghasilkan tenaga untuk badan kita berkerja sepanjang hari.

Shake Me ni sejenis makanan tinggi protein yang mengekalkan nisbah otot dan lemak yang sihat untuk badan kita. Bila kita diet, yang sepatutnya dibakar dan berkurangan adalah lemak, bukannya otot. So, air kurus yang tinggi protein ni akan membantu meningkatkan metabolisme badan membakar lemak dengan lebih berkesan. 

Minum Shake Me akan buat kita rasa kenyang lebih lama. Kandungan dia yang menggabungkan makanan tinggi protein dengan kaya serat buatkan selera makan kita berkurang sebab perut rasa penuh je kan. So memang recommended untuk orang yang memang aim nak turunkan berat badan.

Yang uniknya lagi bila Shake Me ni mengandungi 100% garam buluh yang diimport dari Korea. Garam buluh memang kaya denga pelbagai mineral dan elemen mikro seperti Kalium, Magnesium dan Kalsium. Khasiat garam buluh sendiri je dah banyak untuk badan kita. Antaranya, ia bagus untuk nyahkan toksin dari badan. 

Mengandungi isoflavones. Pernah dengar tak apa manfaat isoflavones untuk kesihatan?

1. Mengurangkan gejala menopause

2. Mengurangkan risiko serangan jantung.

3. Meningkatkan kesihatan tulang.

4. Mengurangkan risiko kanser. Isoflavones dapat ditemui pada banyak makanandan sumber terbaiknya adalah kacang soya.

5. Isoflavones adalah antioksidan. Kajian menunjukkan kekuatan antioksidan isoflavones adalah setara dengan antioksidan yang terkenal dari Vit E. Kekuatan antioksidan ini dapat mengurangkan risiko kanser untuk jangka panjang denganmencegah kerosakan DNA.

KENAPA PILIH SHAKE ME?


1. Ia lebih istimewa dari minuman protein biasa.

2. Kaya protein dan serat makanan.

3. Minuman berkhasiat yang lengkap - mengandungi kesemua 9 amino asid yang diperlukan oleh badan.

4. Dirumus dengan pelbagai sumber protein untuk nutrisi yang lengkap.

5. Diperkaya dengan vitamin dan mineral

6. Kaya denga vitamin B12 dan Vitamin C.

7. SUmber yang kaya dengan Kalsium dan Magnesium.

8. Menggalakkan usus yang sihat.

9. Menggalakkan penghasilan tenaga untuk kecergasan berpanjangan.

10. Dirumus tanpa bahan yang diubah suai secara genetik.

11. Mudah disediakan.

12. Tekstur yang halus, licin dengan rasa yang lazat.

13. Hanya 90kalori dalam setiap hidangan.

14. Tanpa Kolesterol.

15. Tanpa pengawet.

16. Tanpa gula tambahan.

17. Rendah lemak.

18. Tanpa pewarna tiruan.


Betapa banyak kelebihan yang ada pada Shake Me kan. Bukan minuman semata-mata untuk kuruskan badan, tapi dalam masa yang sama membantu meningkatkan kualiti dan kesihatan badan kita jugak. So takdelah kita sewenang-wenangnya membahayakan badan kita semata-mata nak kurus kan.

12 comments:

  1. shake me hai o berapa sachet

    testimoni shake me hai o

    khasiat shake me hai o

    harga shake me hai o

    kandungan shake me hai o

    shake me hai o sachet

    fungsi shake me hai o

    cara minum shake me

    ReplyDelete
  2. shake me hai o berapa sachet

    testimoni shake me hai o

    khasiat shake me hai o

    harga shake me hai o

    shake me hai o sachet

    kandungan shake me hai o

    fungsi shake me hai o

    cara minum shake me

    ReplyDelete
  3. testimoni shake me hai o

    shake me hai o berapa sachet

    harga shake me hai o

    khasiat shake me hai o

    shake me hai o sachet

    fungsi shake me hai o

    harga ahli shake me hai o

    kandungan shake me hai o

    ReplyDelete
  4. shake me hai o berapa sachet

    testimoni shake me hai o

    khasiat shake me hai o

    harga shake me hai o

    fungsi shake me hai o

    kandungan shake me hai o

    shake me hai o sachet

    cara minum shake me

    ReplyDelete
  5. shake me hai o berapa sachet

    testimoni shake me hai o

    khasiat shake me hai o

    harga shake me hai o

    fungsi shake me hai o

    kandungan shake me hai o

    shake me hai o sachet

    cara minum shake me

    agent shake me kelantan

    ReplyDelete
  6. shake me hai o berapa sachet

    testimoni shake me hai o

    khasiat shake me hai o

    harga shake me hai o

    fungsi shake me hai o

    kandungan shake me hai o

    shake me hai o sachet

    cara minum shake me

    ReplyDelete
  7. shake me hai o berapa sachet

    testimoni shake me hai o

    khasiat shake me hai o

    harga shake me hai o

    fungsi shake me hai o

    kandungan shake me hai o

    shake me hai o sachet

    cara minum shake me

    ReplyDelete
  8. testimoni shake me hai o

    shake me hai o berapa sachet

    khasiat shake me hai o

    kandungan shake me hai o

    fungsi shake me hai o

    shake me hai o harga

    shake me diet

    shake me hai o sachet

    ReplyDelete
  9. testimoni shake me hai o

    khasiat shake me hai o

    shake me hai o berapa sachet

    harga shake me hai o

    fungsi shake me hai o

    kandungan shake me hai o

    shake me hai o sachet

    cara minum shake me

    ReplyDelete
  10. testimoni shake me hai o

    khasiat shake me hai o

    shake me hai o berapa sachet

    harga shake me hai o

    fungsi shake me hai o

    kandungan shake me hai o

    shake me hai o sachet

    cara minum shake me

    ReplyDelete
  11. testimoni shake me hai o

    khasiat shake me hai o

    shake me hai o berapa sachet

    harga shake me hai o

    fungsi shake me hai o

    kandungan shake me hai o

    harga ahli shake me hai o

    cara minum shake me

    ReplyDelete
  12. testimoni shake me hai o

    khasiat shake me hai o

    harga shake me hai o

    shake me hai o berapa sachet

    fungsi shake me hai o

    kandungan shake me hai o

    harga ahli shake me hai o

    cara minum shake me

    ReplyDelete