AIR KURUS SHAKE ME

SHAKE ME DENGAN PERISA BARU!


Introducing our new baby, Shake Me Cocoa! Flavor cocoa yang sedapp!

Jom kenal-kenal dulu. Yang tengah fight untuk buang kilos and inches, tengah ON diet hellokk sangat baca ni.

Shake Me mengandungi 11gm protein per serving. US FDA mencadangkan 25gm protein soya sehari diperlukan untuk membantu menurukan kolesterol darah. Haa, bukan minuman cekelat biasa-biasa ni tau.

👉Mengandungi Branched-Chain Amino Acid (BCAA) yang dapat menghalang kehilangan otot semasa proses diet.
Ye lah, kita nak buang lemak. Bukan nak buang otot. Taknak la nanti bila dah hilang kilos atau inches, badan menggeleber sana sini. Bawah lengan lembik, perut menggeleber, punggung jatuh kan.

Tambah pulak jisim otot yang kurang lemak membantu meningkatkan kadar metabolisme dan membakar lemak dengan lebih cepat!

S👉Untuk orang yang betul-betul jaga pemakanan mesti akan kira berapa kalori intake sehari kan. Sebab taknak ambik terlalu banyak kalori.
So Shake Me ni memanglah sesuai sangat untuk yang tengah diet sebab mengandungi penyekat lemak yang menghalang kalori daripada disimpan sebagai lemak 👍

Sebaliknya kalori akan ditukar kepada glikogen, iaitu bahan penting untuk pembentukan otot.

👉Shake Me jugak membantu mengawal selera makan, sekaligus mengawal pengambilan kalori dengam lebih berkesan semasa proses menurunkan berat badan ni.

👉Kaya dengan serat makanan, iai tu inulin. Bila minum Shake Me ni, perut kita rasa kenyang lebih lama. Inulin jugak meningkatkan penghadaman, merangsang pembiakan bakteria baik dalam usus, menggalakkan pelawasan dan melegakan sembelit.

Shake Me ni menggunakan serbuk koko premium. Coklat dikatakan kaya dengan asid stearik dan antioksidan flavonoids, yang menggalakkan kesihatan jantung dan mengurangkan lemak-lemak viseral.

So, yang tengah nak kejar berat badan idaman tu, jangan buang masa. Jom Shake Me bantu support program diet anda. Yang penting badan semakin langsing dan tetap firm dengan Shake Me!



Jom kita tengok sikit khasiat dan kelebihan SHake Me Hai O ni.



Sekotak Shake Me ada 20 sachet minuman protein perisa koko yang sedapp! Yang tengah ON program diet memang wajib cuba. Mempercepatkan pembakaran lemak dan membantu penurunan berat badan dengan lebih berkesan. Minuman Shake Me memang membantu menyokong tahap keberkesanan program diet anda!

Jom grab sekarang!

Tekan sini untuk order




TESTIMONI AIR KURUS SHAKE ME



SHAKE ME.

Minuman protein soya yang mengikis lemak-lemak jahat dalam badan kita. Kenapa perlu minum minuman protein? Supaya dapat bina balik otot-otot badan yang hilang disebabkan diet.

Majoriti yang consisten minum Shake Me ni ikot aturan yang dicadangkan boleh hilang 2kg dalam masa sehari.

Ada yang hilang 10kg dalam masa sebulan

Jom tengok real testimoni ni.


Separuh berat badan hilang! Takde rahsia-rahsia. Kak Ana ni amalkan minum Shake Me campur dengan Min Kaffe je. Lepastu amalkan cara pemakanan yang disarankan. Nanti Cikgu Murni share cara pemakanan yang betul untuk membantu turunkan berat badan dengan lebih mudah.

Starting minum Shake Me ni, Kak Ana drop 2kg dalam masa sehari! Memang amazing sungguh. Tak senang kot nak drop 2kilo sehari. Kalau hilang 500gm sehari pon kita dah happy lompat bintang dah kan. Ni kan pulak terus hilang 2 kg sehari. Hanya dengan minum Shake Me campur Min Kaffe je. 



Tak perlu berlapar pon. Hanya dengan minum Shake Me yang sedap ni, boleh drop kilo dengan senang. Tu yang dalam sebulan, Kak Ana terus hilang 10kg!


Selepas 5 bulan, turun 21kg pulak. yeayyyy!


Kak Ana yang dulu bukan lah yang sekarang. Penangan amalkan Shake Me + Min Kaffe. 



Ni pulak testimoni mak anak dua. Musim raya hari tu, dalam pada duk attend open house sana sini, Kak Fifi ni boleh pulak drop 3kilo dalam seminggu! So betul la Minum Shake Me ni membantu meningkatkan metabolisme badan dan membakar lemak dengan lebih berkesan. 


Fresh from oven! Kak Aisyah
Ibu anak dua.

Sebelum ni berat Kak Aisyah cecah 71kg. Dia jadi lebih sado dari suami.
Tapi suami Kak Aisyah tak kisah. Tu yang maintain senyum je walau berat macam mana pun isteri.


Tapi, yang membawa badan la yang rasa tak selesa. Bayangkan, kita pikul setiap hari 10 kilo kampit beras? Mesti tak larat kan. Macam tu la jugak Kak Aisyah. Rasa terbeban dengan berat badan berlebihan.


Bila timbul kesedaran untuk jaga badan, Kak Aisyah mula jaga lifestyle.
Makan ikut keperluan. Dan yang paling mudah, minum air kurus setiap pagi dan malam.
Sebulan boleh turun 5kilo. Bayangkan. Bestnya turun 5 kilo kan.


Untuk yang ada impian nak turunkan berat badan dengan cara selamat, jom gantikan makanan anda dengan #SHAKEME minuman protein yang bantu tukar kalori jadi tenaga. Ada bajet lebih sikit nanti, boleh touch up badan jadi hour glass dengan Premium Beautiful Corset pulak.

Cikgu Murni share kan sekali cara pemakanan yang betul untuk uol yang sentiasa terpaksa renew azam baru setiap tahun ;)


Gantikan sarapan pagi uol dengan 2 sachet Shake Me




Ni untuk makan tengah hari






Ni tips untuk makan malam


 




Sekotak Shake Me ada 20 sachet.

Harga sekotak RM111. 



Nak grab Shake Me dengan pakej jimat tak?

Beli 3 dapat FREE 1 kotak!


Apa lagi, ajak la kawan-kawan share sekali. Jimat RM111 tau!


Dan offer ni mungkin berakhir malam ni, 31/7/2018, sebelum jam 12 tgh malam.



Whatsapp terus untuk order

013-5919520


KELEBIHAN AIR KURUS SHAKE ME




Makin ramai berebut nak minum air kurus Shake Me lepas tengok real testimoni pasal Shake Me ni. Yang belom tengok lagi, boleh intai dekat SINI okayy! 

Mungkin ada yang belom tahu lagi apa kelebihan air kurus Shake Me atau minuman protein soya shake me ni kan, sampai ada yang drop 2kilo sehari sampai 10 kilo sebulan kan. Jom Cikgu Murni share dengan korang info pasal Shake Me.




Shake Me sebenarnya minuman protein yang menggabungkan protein dari pelbagai sumber termasuk kacang soya, oat dan whey. Supaya badan kita mendapat nutrisi lengkap dan berkhasiat. Minum Shake Me jugak boleh membantu memulihkan sel termasuk otot, tissue,rambut, kulit dan kuku

Untuk orang yang mengamalkan diet, kalau tak diikuti dengan senaman, normally otot-otot badan mereka akan merosot. So,pegambilan makanan yang tinggi protein selepas bersenam sangat digalakkan supaya otot dapat menyerap nutrisi dan digunakan untuk memperbaiki otot-otot yang hilang akibat diet.

Kalau tanpa senaman dan makanan tinggi protein, kita mungkin nampak kurus, tapi bukan bugar dan langsing.

Shake Me jugak membantu membina antibodi, enzim dan hormon yang diperlukan untuk tindakbalas metabolisme. Bila usia kita makin bertambah, metabolisme biasanya akan menurun, sama macam otot badan jugak. Salah satu cara nak tingkatkan metabolisme badan dengan amalkan minum Shake Me setiap hari. 

Shake Me ni mampu merangsang tumbesaran bakteria baik, untuk kesihatan usus kita.  

Untuk orang yang nak kawal berat badan, sangat disyorkan untuk mengganti sarapan pagi dan makan malam dengan Shake Me. Sebab Shake Me ni memang pengganti makanan yang berkesan sebabnya dia mengandungi L-Carnitine yang membantu menghasilkan tenaga untuk badan kita berkerja sepanjang hari.

Shake Me ni sejenis makanan tinggi protein yang mengekalkan nisbah otot dan lemak yang sihat untuk badan kita. Bila kita diet, yang sepatutnya dibakar dan berkurangan adalah lemak, bukannya otot. So, air kurus yang tinggi protein ni akan membantu meningkatkan metabolisme badan membakar lemak dengan lebih berkesan. 

Minum Shake Me akan buat kita rasa kenyang lebih lama. Kandungan dia yang menggabungkan makanan tinggi protein dengan kaya serat buatkan selera makan kita berkurang sebab perut rasa penuh je kan. So memang recommended untuk orang yang memang aim nak turunkan berat badan.

Yang uniknya lagi bila Shake Me ni mengandungi 100% garam buluh yang diimport dari Korea. Garam buluh memang kaya denga pelbagai mineral dan elemen mikro seperti Kalium, Magnesium dan Kalsium. Khasiat garam buluh sendiri je dah banyak untuk badan kita. Antaranya, ia bagus untuk nyahkan toksin dari badan. 

Mengandungi isoflavones. Pernah dengar tak apa manfaat isoflavones untuk kesihatan?

1. Mengurangkan gejala menopause

2. Mengurangkan risiko serangan jantung.

3. Meningkatkan kesihatan tulang.

4. Mengurangkan risiko kanser. Isoflavones dapat ditemui pada banyak makanandan sumber terbaiknya adalah kacang soya.

5. Isoflavones adalah antioksidan. Kajian menunjukkan kekuatan antioksidan isoflavones adalah setara dengan antioksidan yang terkenal dari Vit E. Kekuatan antioksidan ini dapat mengurangkan risiko kanser untuk jangka panjang denganmencegah kerosakan DNA.

KENAPA PILIH SHAKE ME?


1. Ia lebih istimewa dari minuman protein biasa.

2. Kaya protein dan serat makanan.

3. Minuman berkhasiat yang lengkap - mengandungi kesemua 9 amino asid yang diperlukan oleh badan.

4. Dirumus dengan pelbagai sumber protein untuk nutrisi yang lengkap.

5. Diperkaya dengan vitamin dan mineral

6. Kaya denga vitamin B12 dan Vitamin C.

7. SUmber yang kaya dengan Kalsium dan Magnesium.

8. Menggalakkan usus yang sihat.

9. Menggalakkan penghasilan tenaga untuk kecergasan berpanjangan.

10. Dirumus tanpa bahan yang diubah suai secara genetik.

11. Mudah disediakan.

12. Tekstur yang halus, licin dengan rasa yang lazat.

13. Hanya 90kalori dalam setiap hidangan.

14. Tanpa Kolesterol.

15. Tanpa pengawet.

16. Tanpa gula tambahan.

17. Rendah lemak.

18. Tanpa pewarna tiruan.


Betapa banyak kelebihan yang ada pada Shake Me kan. Bukan minuman semata-mata untuk kuruskan badan, tapi dalam masa yang sama membantu meningkatkan kualiti dan kesihatan badan kita jugak. So takdelah kita sewenang-wenangnya membahayakan badan kita semata-mata nak kurus kan.

31 comments:

  1. shake me hai o berapa sachet

    testimoni shake me hai o

    khasiat shake me hai o

    harga shake me hai o

    kandungan shake me hai o

    shake me hai o sachet

    fungsi shake me hai o

    cara minum shake me

    ReplyDelete
  2. shake me hai o berapa sachet

    testimoni shake me hai o

    khasiat shake me hai o

    harga shake me hai o

    shake me hai o sachet

    kandungan shake me hai o

    fungsi shake me hai o

    cara minum shake me

    ReplyDelete
  3. testimoni shake me hai o

    shake me hai o berapa sachet

    harga shake me hai o

    khasiat shake me hai o

    shake me hai o sachet

    fungsi shake me hai o

    harga ahli shake me hai o

    kandungan shake me hai o

    ReplyDelete
  4. shake me hai o berapa sachet

    testimoni shake me hai o

    khasiat shake me hai o

    harga shake me hai o

    fungsi shake me hai o

    kandungan shake me hai o

    shake me hai o sachet

    cara minum shake me

    ReplyDelete
  5. shake me hai o berapa sachet

    testimoni shake me hai o

    khasiat shake me hai o

    harga shake me hai o

    fungsi shake me hai o

    kandungan shake me hai o

    shake me hai o sachet

    cara minum shake me

    agent shake me kelantan

    ReplyDelete
  6. shake me hai o berapa sachet

    testimoni shake me hai o

    khasiat shake me hai o

    harga shake me hai o

    fungsi shake me hai o

    kandungan shake me hai o

    shake me hai o sachet

    cara minum shake me

    ReplyDelete
  7. shake me hai o berapa sachet

    testimoni shake me hai o

    khasiat shake me hai o

    harga shake me hai o

    fungsi shake me hai o

    kandungan shake me hai o

    shake me hai o sachet

    cara minum shake me

    ReplyDelete
  8. testimoni shake me hai o

    shake me hai o berapa sachet

    khasiat shake me hai o

    kandungan shake me hai o

    fungsi shake me hai o

    shake me hai o harga

    shake me diet

    shake me hai o sachet

    ReplyDelete
  9. testimoni shake me hai o

    khasiat shake me hai o

    shake me hai o berapa sachet

    harga shake me hai o

    fungsi shake me hai o

    kandungan shake me hai o

    shake me hai o sachet

    cara minum shake me

    ReplyDelete
  10. testimoni shake me hai o

    khasiat shake me hai o

    shake me hai o berapa sachet

    harga shake me hai o

    fungsi shake me hai o

    kandungan shake me hai o

    shake me hai o sachet

    cara minum shake me

    ReplyDelete
  11. testimoni shake me hai o

    khasiat shake me hai o

    shake me hai o berapa sachet

    harga shake me hai o

    fungsi shake me hai o

    kandungan shake me hai o

    harga ahli shake me hai o

    cara minum shake me

    ReplyDelete
  12. testimoni shake me hai o

    khasiat shake me hai o

    harga shake me hai o

    shake me hai o berapa sachet

    fungsi shake me hai o

    kandungan shake me hai o

    harga ahli shake me hai o

    cara minum shake me

    ReplyDelete
  13. testimoni shake me hai o

    khasiat shake me hai o

    shake me hai o berapa sachet

    harga shake me hai o

    fungsi shake me hai o

    harga ahli shake me hai o

    kandungan shake me hai o

    cara minum shake me

    ReplyDelete
  14. testimoni shake me hai o

    khasiat shake me hai o

    shake me hai o berapa sachet

    harga shake me hai o

    fungsi shake me hai o

    harga ahli shake me hai o

    kandungan shake me hai o

    cara minum shake me

    ReplyDelete
  15. testimoni shake me hai o

    khasiat shake me hai o

    shake me hai o berapa sachet

    harga shake me hai o

    fungsi shake me hai o

    harga ahli shake me hai o

    kandungan shake me hai o

    cara minum shake me

    ReplyDelete
  16. testimoni shake me hai o

    khasiat shake me hai o

    harga shake me hai o

    shake me hai o berapa sachet

    fungsi shake me hai o

    harga ahli shake me hai o

    kandungan shake me hai o

    shake me hai o sachet

    ReplyDelete
  17. testimoni shake me hai o

    khasiat shake me hai o

    shake me hai o berapa sachet

    harga shake me hai o

    fungsi shake me hai o

    harga ahli shake me hai o

    kandungan shake me hai o

    cara minum shake me

    ReplyDelete
  18. testimoni shake me hai o

    khasiat shake me hai o

    shake me hai o berapa sachet

    harga shake me hai o

    fungsi shake me hai o

    harga ahli shake me hai o

    kandungan shake me hai o

    cara minum shake me

    ReplyDelete
  19. khasiat shake me hai o

    testimoni shake me hai o

    shake me hai o berapa sachet

    harga shake me hai o

    fungsi shake me hai o

    harga ahli shake me hai o

    kandungan shake me hai o

    shake me hai o sachet

    ReplyDelete
  20. khasiat shake me hai o

    shake me hai o berapa sachet

    sahajidah hai o

    shake me soy protein drink

    kandungan shake me hai o

    n'licious produk hai o

    hai o produk

    teh hai o

    ReplyDelete
  21. shake me hai o berapa sachet

    kandungan shake me hai o

    n'licious produk hai o

    sahajidah hai o

    shake me soy protein drink

    hai o online store

    hai o kuching

    cara daftar ahli hai o

    shake me kelantan

    ReplyDelete
  22. shake me hai o berapa sachet

    kandungan shake me hai o

    n'licious produk hai o

    sahajidah hai o

    shake me soy protein drink

    hai o online store

    hai o kuching

    cara daftar ahli hai o

    shake me kelantan

    ReplyDelete
  23. shake me hai o berapa sachet

    kandungan shake me hai o

    sahajidah hai o

    n'licious produk hai o

    shake me soy protein drink

    hai o online store

    hai o kuching

    cara daftar ahli hai o

    shake me kelantan

    ReplyDelete
  24. shake me hai o berapa sachet

    kandungan shake me hai o

    sahajidah hai o

    shake me soy protein drink

    n'licious produk hai o

    garam buluh hai o untuk kurus

    hai o kuching

    hai o online store

    shake me kelantan

    ReplyDelete
  25. shake me hai o berapa sachet

    kandungan shake me hai o

    sahajidah hai o

    n'licious produk hai o

    shake me soy protein drink

    hai o online store

    hai o kuching

    cara daftar ahli hai o

    ReplyDelete
  26. shake me hai o berapa sachet

    kandungan shake me hai o

    shake me hai o sachet

    sahajidah hai o

    n'licious hai o

    shake me hai o mengandung

    min kaffe hai o

    hai o online store

    shake me kelantan

    ReplyDelete
  27. shake me hai o berapa sachet

    kandungan shake me hai o

    shake me hai o sachet

    sahajidah hai o

    n'licious hai o

    shake me hai o mengandung

    hai o online store

    min kaffe hai o

    ReplyDelete
  28. shake me hai o berapa sachet

    kandungan shake me hai o

    shake me hai o sachet

    sahajidah hai o

    n'licious hai o

    shake me hai o mengandung

    hai o online store

    min kaffe hai o

    ReplyDelete
  29. shake me hai o berapa sachet

    kandungan shake me hai o

    shake me hai o sachet

    sahajidah hai o

    nlicious hai o

    shake me hai o mengandung

    shake me cocoa hai o

    hai o online store

    ReplyDelete
  30. shake me hai o berapa sachet

    kandungan shake me hai o

    shake me hai o sachet

    sahajidah hai o

    nlicious hai o

    shake me hai o mengandung

    shake me cocoa hai o

    hai o online store

    ReplyDelete
  31. shake me hai o

    shake me hai o berapa sachet

    barangan sahajidah hai o

    hai o kuching

    vle hai o

    hai o marketing plan

    cygenic hai o

    hai o online store

    shake me cocoa kelantan

    ReplyDelete