Sunday, January 13, 2019

EJEN DIPERLUKAN!



Baru berapa belas haribulan, dah mencongak mengira hari gaji lagi. Setiap bulan, tulah dia rutinnya kan πŸ˜«


Udah-udah ler tu. Sampai bila nak jadi penunggu? Hari-hari menunggu bulan berganti matahari. 
Menunggu awan kelabu berganti pelangi warna-warni. 
Tapi sekadar tunggu jelah.


Halah halah halahhh! Ni roh kaksu dah masuk ni. Meh kaksu nak bagitau.
Menunggu saje tak boleh ubah apa-apa. Jom sama-sama gemokkan income. 3-4 angka sebulan pon dah banyak untuk starting tau.


Tak payah cakap tak pandai buat sales. Semua orang pon bermula dengan tak tahu. Tahu-tahu je kachingg kachingg ditengah bulan😍😍
Check rimau check sotong masing-masing, Alhamdulillah senyum sedepa semua ya.

Nak jadi agent sangat mudah. Daftar RM47 je. 
Yang selepas tu akan diajar satu persatu. Apa yang kami buat, yang tu jugak lah yang kami akan ajar. Yang penting ada modal rajin. Sebab siapa yang buat, dia yang akan dapat.

Ada macam-macam produk yang uol boleh jual. Ikot korang jiwai yang mana. Sebab kalau dh jiwai sesuatu produk tu, lagi senang nak jual. Contohnya, kita ada

7. Air Kesihatan BV Alfalfa
9. Baja EziGrow
11. Jus putih Gebu BB Plus Glow

Ehh, banyak lagi lah. Kalau nak sebut satu-satu lagi panjang pulak.


Kelebihan jadi ejen ni, uol akan dapat beli produk-produk viral HaiO dengan harga ahli, dan jual balik dengan harga pasaran yang ditetapkan. Haa, kat sini je dah dapat untung runcit kan. Kachingg! Kachingg!

Lepas tu, setiap kali uol shopping produk HaiO ni, company akan bagi point untuk setiap barang yang uol beli. So point tu nanti akan di convert kepada bonus yang akan dibayar kepada uol pada pertengahan bulan berikutnya. Kaching kachingg lagi uolsss! Biasa dapat bonus hujung tahun je kan? Haa ni bonus setiap bulan tau. Molek sungguh la kalau nak gemukkan income kita sampai obesiti kan.


Berminat boleh la merisik khabar cepat-cepat. Jom mulakan tahun 2019 dengan income yang lebih gemuks! πŸ’ͺ
013-5919520
013-5919520
013-5919520

1 comment:

  1. bisnes dari rumah tanpa modal

    bisnes online tanpa modal 2019

    bisnes online 2019

    idea buat duit dari rumah

    bisnes tanpa modal 2019

    cara memulakan perniagaan sendiri

    bisnes untuk suri rumah

    bisnes terbaru 2019

    ReplyDelete