Sunday, December 9, 2018

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET TESTIMONY

Hai gaisss!

Ramai yang rasa was-was dengan corset Premium Beautiful ni sebenarnya. Betul ke corset ni boleh bagi bentuk badan yang cantik? 
Betul ke corset ni boleh buatkan berat badan turun dengan lebih mudah selepas bersalin?
Betul ke corset ni orang kurus pon boleh pakai?
Betul ke orang bersalin czer pon boleh pakai corset ni?

Meh kita rungkai satu-satu persoalan ni ye. Sambil-sambil tu meh layan gambar-gambar ni jugak. Orang kata cakap kosong tak jadi. Kena ada bukti kan. Hehe.


REAL PEOPLE REAL TESTIMONY!


Ni Kak Hasikin. Muni panggil dia Kak Kin je. Kak Kin ni dah sekian lama setia dengan PB dan beliau jugak amalkan minum kopi garam buluh Min Kaffe. Bila pakai Premium Beautiful ni, perut kita akan mudah rasa kenyang. Jadi kita akan terpelihara daripada terlajak membaham makanan yang ada di depan mata. Hihihi. 

MinKaffe pulak akan buat kita rasa kenyang lebih lama. Dia jugak membantu melawaskan proses pembuangan kita. Selain tu jugak, garam buluh yang ada dalam kopi ni membantu untuk detox. So segala toksin-toksin dalam badan akan dinyah keluar dengan kopi garam buluh Min Kaffe ni.

Nampak tak perubahan ketara Kak Kin ni? Inch loss banyak giler kan? Tak perlu berlapar. Tak payah diet melampau. Yang penting rajin-rajin sarung corset viral Premium Beautiful ni.



Ni pulak mother of three, Kak Yani. Kalau tengok gambar dulu-dulu tu, banyak part body yang nak kena touch up kan. Nak hilangkan perut buncit selepas bersalin bukan mudah gaisss! 

Syukur Alhamdulillah beliau bertemu jodoh dengan corset Premium Beautiful. 
Lepas bersalin ni toksah cakap la. Aset-aset kewanitaan semua memang akan kendur atau jatuh. Maklum la kan, faktor pengembangan badan masa pregnant tu satu, then lepas bersalin nak menyusu baby pulak kan.

Tapi kebanyakan pengguna corset PB ni akan cakap yang perut buncit diorang makin susut. Aset-aset yang kendur dan jatuh diangkat balik. Bentuk badan lebih kemas dan cantik.




Siapa kata mustahil nak kurus balik lepas bersalin? Ni haa, baru 2 bulan bersalin tapi dah boleh dapat badan cantik macam ni. Gara-gara sarung Premium Beautiful, memang senang lah keje.

Kembang dan lebar masa pregnant tu normal. Tapi nak turun balik lepas bersalin tu yang biasanya ramai cakap payah, lambat, mustahil. 

Tapi bagi yang dah kenal pakaian dalam Premium Beautiful ni, biasanya tak risau dah. Asalkan tau teknik-teknik alih lemak yang betul, insyaAllah habis pantang terus boleh sarung balik baju-baju lama.

Bagi yang belum pernah dengar pasal korset Pb ni, mesti korang tertanya-tanya kan, apa yang hebat sangat dengan PB ni. Takpe, meh Muni explain sikit.

Korset PB ni memang special berbanding korset lain dekat pasarang. Sebabnya fabrik dia je dah special. Menggunakan fabrik jenis akwatek akwadyne yang mampu selaraskan suhu badan dengan keadaan suhu semasa. Maksudnya pakai lah PB ni time panas lit lit ke, badan tetap rasa selesa. Takde berpeluk melekit pon. Kalau pakai time sejuk tu konfem-konfem lah lagi best kan.

Fabrik dia ni pulak jenis yang selesa dan tak keras. Kita pon takde la rasa sakit badan bila pakai dia. 

Bukan tu je. Fabrik dah best, lepas tu disuntik pulak dengan teknologi FIR atau Far Infrared Rays. FIR ni bagus untuk badan tau. Tak caye boleh google. FIR ni membantu buatkan badan kita kekal firm, tegang dan tak menggeleber walaupon selepas kehilangan berat badan yang banyak. Best kan.

Antara lain kelebihan PB ni dia membantu untuk kecikkan paha yang besar, upkan aset-aset kewanitaan yang jatuh, kempiskan perut, kecikkal pinggul yang lebar, hilangkan lemak-lemak belakang badan dan memberi posture badan yang tegak dan cantik, tidak membongkok.

Dari segi manfaat kesihatan pulak, antaranya ia dapat melegakan masalah sakit belakang, scoliosis, slip disc, senggugut, keputihan, sebagai ikhtiar hamil dan mencegah kanser payudara.

Serba sedikit info tentang kehebatan Premium Beautiful Korset. 

Ada yang bertanya,

"Kenapa nak berhabis beli korset PB yang mahal. Banyak je korset yang harga RMXX je kat pasaran. Jimat"


Jangan hanya bandingkan harga.
Bandingkan sekali kualitinya.
Bandingkan jugak warrantynya.
Bandingkan manfaat dan kelebihannya. Bandingkan tempoh hayatnya.


Yang mana lebih tahan lama.
Yang mana lebih banyak kelebihannya.
Dan yang mana lebih jimat sebenarnya.
Yang mana lebih berkualiti. 


Pengguna bijak akan teliti semua aspek dulu sebelum buat pembelian.
Kalau tak berbaloi, takkan ada yang sanggup repeat beli untuk diri sendiri sampai 3-4 pasang. Kalau tak berbaloi, beli sekali konfem terus tobat takkan beli dah, kann.


Nak tanya apa-apa berkenaan PB tekan je link ni

www.wasap.my/0135919520






No comments:

Post a Comment