Wednesday, December 12, 2018

KHASIAT SHAKE ME HAIO

SHAKE ME DENGAN PERISA BARU!


Introducing our new baby, Shake Me Cocoa! Flavor cocoa yang sedapp!

Jom kenal-kenal dulu. Yang tengah fight untuk buang kilos and inches, tengah ON diet hellokk sangat baca ni.

Shake Me mengandungi 11gm protein per serving. US FDA mencadangkan 25gm protein soya sehari diperlukan untuk membantu menurukan kolesterol darah. Haa, bukan minuman cekelat biasa-biasa ni tau.

👉Mengandungi Branched-Chain Amino Acid (BCAA) yang dapat menghalang kehilangan otot semasa proses diet.
Ye lah, kita nak buang lemak. Bukan nak buang otot. Taknak la nanti bila dah hilang kilos atau inches, badan menggeleber sana sini. Bawah lengan lembik, perut menggeleber, punggung jatuh kan.

Tambah pulak jisim otot yang kurang lemak membantu meningkatkan kadar metabolisme dan membakar lemak dengan lebih cepat!

S👉Untuk orang yang betul-betul jaga pemakanan mesti akan kira berapa kalori intake sehari kan. Sebab taknak ambik terlalu banyak kalori.
So Shake Me ni memanglah sesuai sangat untuk yang tengah diet sebab mengandungi penyekat lemak yang menghalang kalori daripada disimpan sebagai lemak 👍

Sebaliknya kalori akan ditukar kepada glikogen, iaitu bahan penting untuk pembentukan otot.

👉Shake Me jugak membantu mengawal selera makan, sekaligus mengawal pengambilan kalori dengam lebih berkesan semasa proses menurunkan berat badan ni.

👉Kaya dengan serat makanan, iai tu inulin. Bila minum Shake Me ni, perut kita rasa kenyang lebih lama. Inulin jugak meningkatkan penghadaman, merangsang pembiakan bakteria baik dalam usus, menggalakkan pelawasan dan melegakan sembelit.

Shake Me ni menggunakan serbuk koko premium. Coklat dikatakan kaya dengan asid stearik dan antioksidan flavonoids, yang menggalakkan kesihatan jantung dan mengurangkan lemak-lemak viseral.

So, yang tengah nak kejar berat badan idaman tu, jangan buang masa. Jom Shake Me bantu support program diet anda. Yang penting badan semakin langsing dan tetap firm dengan Shake Me!



Jom kita tengok sikit khasiat dan kelebihan SHake Me Hai O ni.



Sekotak Shake Me ada 20 sachet minuman protein perisa koko yang sedapp! Yang tengah ON program diet memang wajib cuba. Mempercepatkan pembakaran lemak dan membantu penurunan berat badan dengan lebih berkesan. Minuman Shake Me memang membantu menyokong tahap keberkesanan program diet anda!

Jom grab sekarang!

Tekan sini untuk order


No comments:

Post a Comment