Saturday, October 27, 2018

KEBAIKAN PELAPIK TILAM BVSM HAIO


APA ITU PELAPIK TILAM BVSM?


Dalam sehari, waktu tidur yang diperlukan oleh badan orang dewasa adalah selama 8 jam. Ni adalah untuk pastikan badan kita mendapat rehat yang cukup. Tetapi adakah dalam tempoh 8 jam yang kita tidur tu, kita mendapat tidur yang berkualiti? Tidur lena? Bebas dari mimpi-mimpi yang membuat kita kerap terjaga di waktu malam? Adakah setiap pagi kita akan bangun denga rasa segar?

Susah kan nak dapat tidur yang selena itu. Waktu tidur pon kebiasaannya kurang dari 8 jam. Apatah lagi nak dapat tidur yang lena sampai pagi kan.

Hari ni cikgu Murni nak share sedikit info pasal Pelapik Tilam BVSM ni, atau nama sebenar dia BioVelocity Sleep Mate. Pelapik Tilam ni kalau kita tengok dengan mata kasar, kita akan nampak yang ia hanyalah sehelai kain biasa. Dan kita takkan boleh nampak aura atau tenaga disebalik sehelai kain ni.

BVSM ni sebenarnya terhasil dari kajian oleh sekumpulan Saintis Pakar Fizik dari Rusia. Bio Velocity telah diiktiraf sebagai Tenaga Perubatan (Energy Medicine). BioVelocity ni dihasilkan dengan memanfaatkan sumber alam semulajadi iaitu dengan menggunakan cahaya matahari Dhuha. Cahaya matahari Dhuha ni bermaksud cahaya matahari waktu pagi, sekitar waktu Dhuha. 

Mesti biasa dengar kan orang cakap matahari pagi ni elok untuk kesihatan. Orang dulu-dulu pulak, bila anak kecil atau bayi kena sakit kuning atau jaundice, biasa diorang akan suruh jemur anak tu bawah matahari pagi kan. Haa, jangan pulak pegi jemur bawah matahari terik pukul 12 tengah hari tu. Kesian baby.

Melalui teknologi berpaten, terhasillah pelapik tilam ni yang diseimbangkan dengan garam laut dalam dan disuntuik dengan cahaya matahari Dhuha. Macam mana ia disuntik?Adalah teknologi yang digunakan.


KESAN-KESAN PENGGUNAAN BVSM

Bila kita tidur menggunakan pelapik tilam BVSM ni, tenaga BV ni akan menggetarkan molekul air dalam badan kita, mengecilkan gumpalan darah dan mengembangkan saluran darah dalam badan kita. Apabila saluran darah mengembang, perjalanan darah akan menjadi lebih lancar dan mempercepatkan penyingkiran toksin dalam badan.

Untuk yang pertama kali mencuba BVSM, kebiasaannya akan rasa panas sebab saluran darah kita sedang mengembang. Tapi jangan risau, itu healing crisis yang kita akan alami sekejap je.






CARA MENGGUNAKAN BVSM

BVSM boleh digunakan sebagai pelapik tilam. 
Anda hanya perlu membentangkan BVM di atas tilam, kemudian boleh hampar cadar seperti biasa di sebelah atas BVSM ni.

Ataupon boleh juga digunakan sebagai selimut. Bila tidur menggunakan BVSM ni kita akan dapat rasa badan kita lebih ringan dan segar dari biasa. Dia juga akan buat kita rasa lebih bertenaga. 



Nak tengok testimoni pelapik tilam BVSM ni, boleh tengok kat SINI


Sebenarnya ada banyak lagi testimoni BVSM ni yang kita ada. Antara yang telah dapat kesan positif dari penggunaan BVSM ni adalah pesakit Cerebral Palsy, pesakit lumpuh, penghidap darah tinggi dan kencing manis, pesakit saraf dan ramai lagi.

Antara lain orang yang digalakkan untuk mencuba Pelapik Tilam BVSM ni adalah orang-orang yang mengalami masalah sukar untuk tidur malam, ataupon dipanggil insomnia. Bila kita tidak mendapat tidur yang berkualiti, atau kurang tidur, kita berpotensi untuk mendapat penyakit seperti darah tinggi contohnya.

Kebiasaannya orang yang kurang rehat atau banyak sangat berfikir, tekanan darah mereka akan mudah naik dengan mendadak kan. Benda ni tak elok untuk kesihatan badan. Tekanan darah tinggi ni jika kita tak control dari awal, bila dia terlampau tinggi, sesorang tu boleh kena pulak serangan angin ahmar, atau stroke. 

Jadi jom lah kita pastikan insan-insan yang kita sayang seperti ibu bapa kita contohnya sentiasa mendapat tidur yang berkualiti setiap malam dengan menghadiahkan mereka sehelai pelapik tilam BVSM ni.

Seperti yang saya terangkan dekat atas, aura dari pelapik tilam BVSM ni membantu mengembangkan saluran darah kita. So, jantung kita tidak perlu bekerja terlalu kuat untuk mengepam darah ke seluruh badan. Secara tak langsung tekanan darah kita juga akan lebih stabil.


Sekarang ni ada SPECIAL PROMOTION untuk sesiapa yang grab BVSM ni sekarang.


Harga Biasa BVSM ni

1 unit = RM1404

3 unit = RM3374

JIMAT RM838!

Sangat jimat kalau terus grab 3 unit BVSM ni tau. Satu boleh guna untuk diri sendiri, satu hadiahkan dekat ibubapa, satu lagi hadiah untuk mertua. Haa, terbaik kan. 

Promosi ni sah sehingga 31 Disember 2018!


Whatsapp "Promo BVSM + FREE gift" sekarang ke nombor kat bawah ni untuk grab BVSM terlajak jimat ni!

013-5919520
013-5919520
013-5919520

1 comment:

  1. kebaikan bvsm hai o

    selimut bvsm hai o

    harga bvsm hai o

    selimut hai o tipu

    bvsm penipu

    bvsm testimoni

    kelebihan bvsm

    harga selimut bvsm

    bvsm kelantan

    ReplyDelete