Tuesday, July 31, 2018

TESTIMONI AIR KURUS SHAKE ME



SHAKE ME.

Minuman protein soya yang mengikis lemak-lemak jahat dalam badan kita. Kenapa perlu minum minuman protein? Supaya dapat bina balik otot-otot badan yang hilang disebabkan diet.

Majoriti yang consisten minum Shake Me ni ikot aturan yang dicadangkan boleh hilang 2kg dalam masa sehari.

Ada yang hilang 10kg dalam masa sebulan

Jom tengok real testimoni ni.


Separuh berat badan hilang! Takde rahsia-rahsia. Kak Ana ni amalkan minum Shake Me campur dengan Min Kaffe je. Lepastu amalkan cara pemakanan yang disarankan. Nanti Cikgu Murni share cara pemakanan yang betul untuk membantu turunkan berat badan dengan lebih mudah.

Starting minum Shake Me ni, Kak Ana drop 2kg dalam masa sehari! Memang amazing sungguh. Tak senang kot nak drop 2kilo sehari. Kalau hilang 500gm sehari pon kita dah happy lompat bintang dah kan. Ni kan pulak terus hilang 2 kg sehari. Hanya dengan minum Shake Me campur Min Kaffe je. 



Tak perlu berlapar pon. Hanya dengan minum Shake Me yang sedap ni, boleh drop kilo dengan senang. Tu yang dalam sebulan, Kak Ana terus hilang 10kg!


Selepas 5 bulan, turun 21kg pulak. yeayyyy!


Kak Ana yang dulu bukan lah yang sekarang. Penangan amalkan Shake Me + Min Kaffe. 



Ni pulak testimoni mak anak dua. Musim raya hari tu, dalam pada duk attend open house sana sini, Kak Fifi ni boleh pulak drop 3kilo dalam seminggu! So betul la Minum Shake Me ni membantu meningkatkan metabolisme badan dan membakar lemak dengan lebih berkesan. 


Fresh from oven! Kak Aisyah
Ibu anak dua.

Sebelum ni berat Kak Aisyah cecah 71kg. Dia jadi lebih sado dari suami.
Tapi suami Kak Aisyah tak kisah. Tu yang maintain senyum je walau berat macam mana pun isteri.


Tapi, yang membawa badan la yang rasa tak selesa. Bayangkan, kita pikul setiap hari 10 kilo kampit beras? Mesti tak larat kan. Macam tu la jugak Kak Aisyah. Rasa terbeban dengan berat badan berlebihan.


Bila timbul kesedaran untuk jaga badan, Kak Aisyah mula jaga lifestyle.
Makan ikut keperluan. Dan yang paling mudah, minum air kurus setiap pagi dan malam.
Sebulan boleh turun 5kilo. Bayangkan. Bestnya turun 5 kilo kan.


Untuk yang ada impian nak turunkan berat badan dengan cara selamat, jom gantikan makanan anda dengan #SHAKEME minuman protein yang bantu tukar kalori jadi tenaga. Ada bajet lebih sikit nanti, boleh touch up badan jadi hour glass dengan Premium Beautiful Corset pulak.

Cikgu Murni share kan sekali cara pemakanan yang betul untuk uol yang sentiasa terpaksa renew azam baru setiap tahun ;)


Gantikan sarapan pagi uol dengan 2 sachet Shake Me




Ni untuk makan tengah hari






Ni tips untuk makan malam


 




Sekotak Shake Me ada 20 sachet.

Harga sekotak RM111. 



Nak grab Shake Me dengan pakej jimat tak?

Beli 3 dapat FREE 1 kotak!


Apa lagi, ajak la kawan-kawan share sekali. Jimat RM111 tau!

Dan offer ni mungkin berakhir malam ni, 31/7/2018, sebelum jam 12 tgh malam.


Whatsapp terus untuk order

013-5919520

1 comment:

  1. shake me hai o berapa sachet

    testimoni shake me hai o

    khasiat shake me hai o

    harga shake me hai o

    kandungan shake me hai o

    shake me hai o sachet

    fungsi shake me hai o

    harga ahli shake me hai o

    ReplyDelete