Thursday, January 18, 2018

10 FUNGSI WAIST NIPPER PREMIUM BEAUTIFUL



Dalam banyak-banyak part Premium Beautiful, waist nipper adalah part yang paling digemari. Senang dan selesa di pakai selain bagi effect slim dan 'S' shape gitu.

Walau pakai bengkung, pergerakan tak terbatas pon. Sebab kain dia dari material yang sangat selesa, stretchable dan awak bergerak. That's why PB ni sangat selesa dipakai waktu bersenam, berenang, bersukan dll.


Ibu-ibu yang dalam pantang pon bagi feedback senang nak pakai. Sebab tak payah belit-belit. Just cangkuk-cangkuk, siap! Nak ke toilet pon senang, tak leceh macam pakai bengkung tradisional. Premium Beautiful memang tak menghampakan!


Ok lah, secara ringkasnya this is the 10 reasons why you should try Premium Beautiful Waist Nipper:




1. Menyokong tulang belakang. 7 batang keluli memori lembut yang ada pada bengkung moden ni membantu menyokong tulang belakang kita. Sebagai contoh, bila kita mengangkat sesuatu beban yang berat, kita perlu angkat dalam keadaan posture badan yang betul, supaya kita tak merisikokan kesihatan tulang belakang kita. 

2. Membaiki posture badan.  Hari ni ramai dalam kalangan kita yang ada masalah posture badan. Badan kita nampak sedikit membongkok kedepan. Kalau dibiarkan lebih lama, ia mungkin jadi lebih teruk. So, as a precaution, better pakai bengkung yang boleh betulkan balik posture badan kita dengan selesa dan selamat.

3. Membantu legakan sakit pinggang. Sakit-sakit pinggang tu boleh mengganggu aktiviti harian kita jugak. Nak duduk bangun pon payah kalau dah sakit pinggang ni kan.

4. Kurangkan beban slip disc. Sakit slip disc ni hanya yang menanggung je yang tau azabnya kan. Bagi yang ada slip disc, memang disarankan untuk pakai bengkung Premium Beautiful ni sepanjang hari. Nak pakai bawak tido pon lagi elok. Tidur lebih lena sebab sakit slip disc tu dah kurang.

5. Kurangkan ngilu jahitan bersalin czer. Yes, kalau anda ibu yang pernah bersalin czer, mesti tau kan macam mana rasa ngilu tempat jahitan tu. Pemakain waist nipper Premium Beautiful ni membantu mengurangkan rasa ngilu bekas jahitan disamping mempercepatkan penyembuhan luka jahitan bersalin tu.

6. Kempiskan perut. Wow! bonusnya bila pakai waist nipper Premium Beautiful, awak akan perasan yang perut muncit awak is gone! yeayy! Tak seronok ke tengok perut dah kempisss?

7. Pinggang bak kerengga. Bengkung PB membantu mengunci lemak-lemak sekitar pinggang, perut dan belakang badan supaya badan kita tak nampak menggeleber macam selalu. Badan nampak lebih kemas, langsing dan ada 'S' shape!

8. Mengawal keinginan makan berlebihan. Negara kita memang banyak makanan best-best. Kalau tak makan terasa rugi. Bila dah start makan payah pulak nak berenti. Haisyy! Tak payah pening-pening, once awak sarung baju kalis lemak ni, secara tak langsung awak akn lebih berdisiplin bila makan. Awak akan makan secukupnya je, sampai awak kenyang awak akan stop. Apa beza dengan tak pakai bengkung? Kalau tak pakai bengkung, walau dah kenyang, awak akan terus sumbat selagi boleh masuk, betul tak?hehehe


9. Bengkung bersalin terbaik untuk bersalin normal atau czer. Yes, tak kisah awak bersalin melalui kaedah apa, bengkung Premium Beautiful tetap sesuai untuk awak. Sape kata orang bersalin czer tak boleh berbengkung? Kesian la diorang. Diorang pon nak kurus kempis jugak macam kita. Ehh!


10. Lifetime warranty. Pernah tak awak beli mana-mana lingerie yang ada warranty seumur hidup? Takde kan? Dengan Premium Beautiful, kalau PB awak koyak setelah awak pakai dia selama 10 tahun pon awak still boleh hantar repair secara percuma tau. Best tak?



Kalau awak berminat nak risik-risik Premium Beautiful ni, just wahtsapp no dekat bawah ni ye


013-5919520
013-5919520
013-5919520

Daa..


1 comment:

  1. premium beautiful penipu

    premium beautiful harga

    premium beautiful corset price

    premium beautiful corset testimoni

    harga premium beautiful corset hai-o

    kelebihan premium beautiful

    premium beautiful murah

    premium beautiful hai o

    ReplyDelete