Thursday, December 14, 2017

PREMIUM BEAUTIFUL PALING MURAH 2017

Masa yang terbaik untuk semua yang dah lama mengidam nak sarung Premium Beautiful dah tiba!



Promosi YEAR END SALE denga HARGA JUNAM in the house!


First time ever nak bagi harga paling murah untuk Premium Beautiful 2017 ni. Kenapa?


Sebab ramai yang pm berminat nak pakai PB. Ada yang nak sangat pakai sebab dah lama menaggung sakit belakang. 


Ada jugak yang nak pakai sebab nak jaga bentuk badan, supaya tak mengembang, tak bongkok dan aset-aset sentiasa pushed up.


Ada yang nak pakai sebab dah tak tahan menanggung senggugut tiap kali period atau datang bulan.


Dan atas bermacam-macam sebab lagi ramai wanita teringin nak sarung corset PB ni. Tapi oleh kerana kekangan kewangan, maka ramai jugak yang terpaksa memendam hasrat dulu untuk beli full set Premium beautiful ni.


Jadinya, Cikgu Murni nak umumkan yang harga yang Cikgu Murni nak offfer kali ni memang harga yang tak pernah di offer sebelum-sebelum ni. Kalau sebelum ni u oll pernah tanya harga untuk size uol, percayalah kali ni harganya konfem lebih murah! Tak caye meh check.


Cikgu Murni jugak nak ingatkan, harga ni terhad untuk tempoh masa seperti yang dinyatakan dibawah sahaja. Selepas tempoh promosi ni tamat, harga junam ni awak takkan boleh dapat dah.  


So, kalau ada yang whatsapp Cikgu Murni lepas dari tarikh promo ni berakhir, jangan la kata Cikgu Murni sombong pulak ye taknak bagi harga junam ni dekat awak lagi dah. Ni Cikgu Murni dah bagitau awal-awal dah ni.


Kalau uol rembat satu set dengan harga promosi ni, uol dah boleh jimat at least RM400 tau!
So, dah tak sabar ke nak tengok harga Junam Premium Beautiful paling Murah untuk penutup tahun 2017 ni?


Sebelum tu, Cikgu Murni nak ingatkan, jadual harga ni hanya untuk rujukan sahaja. Kalau contoh uol pakai baju size M, tak semestinya uol punya PB size M jugak. So, kalau uol nak tahu size sebenar dan harga sebenar untuk set uol, terus whatsapp Cikgu Murni ukuran badan uol in cm ye. Details macam dekat bawah ni.

Puncak Dada -
Bawah Dada/breast -
Pinggang - 
Puncak Punggung - 


Untuk ukuran pinggang, kalau uol tak pasti nak ukur tang mana pinggang tu, just luruskan tangan ke sisi dan pinggang anda adalah yang selari dengan siku anda ;)


Kenapa Cikgu Murni tak terus letak size chart dekat sini? Sebabnya, daripada ukuran badan yang uol bagi tu, Cikgu Murni nak kene buat kira-kira, tambah tolak dulu semua untuk dapatkan size yang tepat. Dia ada formula dia pulak. huhu. That's why kalau nak beli Premium Beautiful kene pastikan uol beli dari PB expert yang terlatih. Sebab nak tentukan size PB ni rumit sikit.  


Dah tak sabar sangat nak tengok harga diskaun Premium Beautiful?
OK lahh..
Jeng Jeng Jeng!



Contoh kalau badan uol jenis yang kecil molek, kalau beli bulan ni awak boleh dapat dengan harga RM2100++ je. Tapi kalau awak decide nak beli bulan 2 tahun depan, melayang la RM400 awak. Harga yang awak dapat Rm2500++. Balik harga asal laa..


Berapa cepat boleh dapat selepas buat payment?
OK, kalau awak punya size ada dalam stok Cikgu Murni, cepat la awak dapat. Awak payment terus zass zass Cikgu Murni bungkus dan poskan.
Tapi kalau size awak takde dalam stock, Cikgu Murni akan amik masa dalam 3-4 hari untuk poskan. Tapi berbaloi la kan tunggu, dapat jimat sampai empat ratusss ringgit!


So nak grab sekarang ke tahun depan?

Kalau nak grab sekarang cecepat whatsapp Cikgu Murni untuk reserve your set. Sebabnya stock PB adalah limited!




013-5919 520

No comments:

Post a Comment