Tuesday, December 12, 2017

KESAN-KESAN PENGAMBILAN HERBA MAHARANI

KESAN-KESAN PENGAMBILAN HERBA MAHARANI ATAU JAMU MAHARANI HAI-O


Jom saya sharekan beberapa kesan yang BIASANYA dialami bila amalkan jamu Maharani Hai-O.

1. Bagi wanita yang ada masalah keputihan, jangan terkejut kalau lepas amalkan Maharani, ada keluar satu ketulan yang berwarna putih atau kekuningan. Tu adalah sejenis keputihan jugak. Lepas habis keputihan yang tu, biasanya yang keluar adalah cecair berwarna jernih atau memang kering terus, bebas dari keputihan.

**Please take note that keputihan ni ada beberapa stage/warna
i) warna jernih normally ok lagi
ii) warna kekuningan is not ok. Kalau dibiarkan boleh jadi lebih serius! Gatal-gatal dan infection.
iii) warna kehijauan dah sangat tak ok. Tu petanda miss V dah terkena jangkitan kuman. Boleh sebabkan rasa tak selesa dan tergaru-garu.


2. Kalau wanita yang biasanya alami masalah senggugut tiap kali period atau datang bulan, dia akan dapat rasa perbezaannya lepas consistent makan jamu Maharani ni. Sebab Maharani ni melancarkan darah kita. So darah haid dapat keluar tanpa tersekat-sekat dan kita akan rasa lebih relax, takde cramp-cramp perut lagi.


3. Haid tak teratur? Makan je dulu 1-3 kotak Maharani, insyaAllah boleh nampak kesan dia. Hormon lebih stabil, period pon lebih teratur.


4. Kalau anda sedang usaha nak dapatkan zuriat, memang sangat-sangat disarankan untuk makan Jamu Maharani ni. Dah bertahun kahwin tapi belum dapat mengandung lagi, makan je setiap bulan seperti yang disarankan. InsyaAllah senang lekat sebab Maharani ni jugak berfungsi untuk menyuburkan rahim disamping menstabilkan hormon. Kesan dia InsyaAllah boleh hamil :)


5. Bagi wanita yang dah berkahwin, jamu Maharani jugak membantu menegangkan otot miss V. Dalam erti kata lain, Maharani membantu menguatkan dan mengetatkan miss V. Itu lah antara sebab kenapa Maharaja terlebih-lebih sayang dekat seorang gundik yang makan jamu ni (walaupon baginda ada sangat ramai gundik pada masa tu), sehingga beliau menjadi maharani. So jangan panic atau curiga kalau suami puan-puan semua nak melekat je dengan puan-puan selepas puan makan Jamu Maharani ni ye ;) 


6. Ada customer yang dah konsisten makan Maharani selama 2 tahun. Side effect dia, kulit muka tegang dan licin macam lilin! Side effect yang paling tak sangka yang buat dia awet muda ;)




Kalau anda dah makan Maharani ni, dan menghadapi simptom-simptom macam dekat bawah ni, jangan panic. Tu kita panggil healing crisis. Maharani tengah berkerja untuk buang segala kekotoran dan toksin dari badan kita. Teruskan makan Maharani macam biasa sebab healing crisis normally tak lama. Kalau perlu kurangkan kuntiti setiap pengambilan dan banyakkan minum air masak.


Antara Healing Crisis Herba Maharani:
1. Badan rasa panas/heaty
2. Keluar jerawat
3. Cirit Birit


Kalau nak baca tentang cara makan Maharani boleh klik LINK NI



Harga sekotak Maharani RM 98 sahaja. Untuk kegunaan sebulan 


Untuk order boleh Whatsapp terus

013-5919520
Munirah

No comments:

Post a Comment