Thursday, November 23, 2017

SHAMPOO MARINE ESSENCE MURAH 2017

Kebanyakan shampoo tak sesuai dipakai setiap hari. Sebab kandungan sabun dalam shampu tu boleh buat rambut kita jadi kering. Erghhh!

Tapi, kebanyakan shampu yang kita beli, selalunya akan tulis dekat bahagian cara guna tu, suruh kita pakai setiap hari. Supaya masalah rambut gugur ke, kelumumur ke, dapat diatasi. Maksudnya bila pakai hari-hari, baru boleh nampak kesannya.

Acaner tuh? Tak pakai hari-hari, masalah rambut tak selesai. Nak pakai hari-hari, rambut rosak pulak. Jadi kering. Peningkan?




Tak peninglah. Senang je. Tips nya, cuba shampoo yang ada tulis "SOAP FREE". Pakai hari² pon selamat dan tak buat rambut jadi kering. Lagi bagus kalau shampoo tu FREE from PARABEN & SLES sekali.

Tapi susah kan nak jumpa shampoo yang macam ni. PARABEN FREE, SLES FREE, SOAP FREE semua ni. Nak contoh shampoo yang ada tiga ciri dekat atas? U ols boleh cuba Shampoo bergaram buluh Marine Essence.


Menang Readers' Choice lagi :)

Jom jenguk sikit apa kandungan Shampoo Marine Essence ni.

Ramuan Eksklusif untuk rambut sihat, lembut,licin dan berkilau :)

Pernah dengar tips untuk kurangkan masalah rambut gugur dengan campurkan sedikit garam dalam shampoo? Okay, kita dah tak payah nak ambik garam mak kat dapur lagi dah, sebab dalam shampoo marine essence ni memang sejak dari dulu lagi dah ada garam buluh. Yes, garam buluh yang kaya dengan khasiat dari mineral semulajadi. Haa, hebat tak?


Shampoo Marine Essence bukan sekadar shampoo biasa, tapi ada 8 kebaikan untuk kegunaan satu famili!
Betul ke shampoo ni best? Ya! best sangat-sangat! Bau dia sangat wangi. Lepas mandi konfem tak puas bau rambut sendiri. Hahaha. Paling suka sekali sebab shampoo ni tak buat rambut kita jadi kasar atau kering. Rambut lembut je tau.

Meh la kita belanja testimoni sikit. Baca review dari orang-orang yang pernah cuba shampo marine essence ni. Katanya tak payah beli shampoo mahal dari saloon lagi dah. Cukup dengan Marine Essence!







Jatuh chenta tak baca review customer Shampoo Marine Essence ni? 

Risau mahal? Kalau biasa beli shampoo dekat saloon, u ol mesti terkejut kalau kita bagitau harga shampoo garam buluh marine essence ni. Tak payah pergi saloon pon awak boleh feelling-feeling macam baru keluar dari saloon je bau rambut tu lepas mandi.kulit kepala pon rasa fresh!


Berapa harga sebotol?

RM 99
Tak sampai RM99 pon awak

RM 50
RM 50 pon tak sampai awak

dah tu berapa?

Hanya RM38 je sebotol (250ml)

Murah yang amat dah ni untuk product yang hebat macam Shampoo Garam Buluh Marine Essence ni.

Jom grab cepat!

.
.
.
.
.

TERBARU!

Syarikat baru keluarkan hair conditioner pulak! OMG!

Harga Hair Conditioner

RM41 Sahaja

Yang penting, bebas PARABEN, SLES dan SOAP. Selamat untuk digunakan setiap hari. Dengan khasiat garam buluh, memang buat rambut sihat berkilau-kilau!

Jom grab 1 set Hair Shampoo + Hair Conditioner

Whatsapp je nombor ni anytime untuk order ye


013-5919 520
Munirah

1 comment:

  1. shampoo marine essence harga
    marine essence bamboo salt shampoo review
    harga shampoo marine essence 2017
    cara guna shampoo marine essence
    cara penggunaan shampoo marine essence
    marine essence body wash
    harga shampoo garam buluh

    ReplyDelete