Thursday, November 30, 2017

TESTIMONI HERBA MAHARANI

Jamu Maharani selalu je SOLD OUT dekat stokis tau. Jualan memang laju macam keretapi laju haa. 

Siapa golongan yang biasa beli Herba Maharani ni?

  • Golongan isteri-isteri
  • Golongan ibu-ibu
  • Golongan anak dara pon ada of kos!

Kenapa Jamu Maharani ni laku? Well, firstly, jamu Maharani bukan calang-calang produk yang baru setahun dua dekat pasaran. Kalau u ols belum tahu, jamu Maharani ni dah berpuluh tahun tembus pasaran Malaysia tau. Dan masih laku keras hingga hari ni! Hebat tak? Tu baru sikit. Jamu ni sebenarnya diformulasi oleh tabib istana sejak beratus tahun dulu, khas untuk kegunaan Maharani sahaja. 

Kedua, jamu ni walaupon berasal dari China, tapi uol tak perlu risau sebab Maharani memang disahkan HALAL plus mendapat kelulusan KKM. So, tak perlu was-was okey.

Ketiga, jamu Maharani turut dikenali sebagai Jamu Ayam Hitam atau Jamu Ayam Selasih. Sebab apa? Sebab jamu ni memang menggunakan pati ayam hitam yang mahal tu. Meh intai sikit rupa ayam hitam ni, tara mana hitam dia ;)



Haa.. Cukup hitam tak? Bulu, paruh, kaki termasuk daging dia, semua hitam. Hitam bukan sebarang hitam. Hitam ni yang mahal tau. 

Kelebihan ayam hitam ni yang uol kene tahu. Meh baca sini, Page FB popular Siakap Keli pernah viralkan pasal Ayam Selasih ni.

Subhanallah. Hebatkan Allah ciptakan setiap makhluk. Ada kelebihan tersendiri. Disebalik rupa ayam ni yang hitam, ada khasiat yang banyak sangat untuk kesihatan manusia.

Berbalik pada Jamu Maharani atau Herba Maharani tadi, yang menggunakan pati ayam hitam atau ayam selasih ni, sekarang jom kita baca pulak kelebihan, khasiat dan kebaikan jamu diraja ni. 


KELEBIHAN / KHASIAT / KEBAIKAN JAMU MAHARANI


1. Menyelaraskan masalah period atau kitaran haid yang tak teratur.
2. Mengurangkan dan melegakan masalah senggugut.
3. Membantu seimbangkan hormon. Usaha awal untuk elak kemandulan dan supaya senang hamil.
4. Membantu menguatkan rahim.
5. Menyuburkan rahim.
6. Memberikan tenaga supaya badan tak lesu dan maintain cergas sampai tengah malam
7. Mengatasi kedinginan seks.
8. Mengatasi masalah keputihan. Masalah keputihan boleh jadi lebih serius jika dibiarkan berlarutan. Jangan sampai terkena jangkitan kuman!
9. Sebagai jamu berpantang selepas bersalin. Menaikkan seri wajah supaya nampak kemerah-merahan dan tidak pucat. 
10. Membantu mengecutkan peranakan dengan cepat selepas bersalin dan melancarkan aliran darah nifas.
11. Jamu pengikat kasih suami isteri
12. Mengecutkan cyst dan fibroid
13. Mencegah symptoms menopause, menguatkan tulang dan menguatkan daya tahan badan dari penyakit.
14. Wajah awet muda kulit cantik dan tegang


***Juga sesuai untuk wanita yang belum berkahwin. Sangat digalakkan untuk menaikkan seri wajah.


Kalau serious nak cuba Jamu Perapat Maharani ni, meh lekas whtasapp

013-5919 520
013-5919 520
013-5919 520

Sekitar Bachok, Kubang Kerian, Pengkalan Chepa dan Kota Bharu boleh COD je. Yang jauh-jauh kami poslaju. 


Sebelum berundur, meh kita belanja Testimoni Herba Maharani sedasss!
















ANNOUNCEMENT!

AGENT MAHARANI DIPERLUKAN DISELURUH NEGARA!
ANDA DAPAT:

  • UNTUNG RUNCIT
  • UNTUNG BONUS HINGGA 41%
  • PAYSLIP LAKU UNTUK KEGUNAAN BANK
  • FREE COACHING & MENTORING DARI MENTOR YANG BERPENGALAMAN
  • FREE STRATEGY BISNESS YANG TERBUKTI BERKESAN


WHATSAPP013-5919 520MUNIRAH


No comments:

Post a Comment