Monday, November 13, 2017

BB PLUS COLLAGEN MERBAHAYA!

KANDUNGAN UTAMA BB PLUS COLLAGEN


1)Kolagen Ikan Terhidrolisis

BB Plus Collagen menggunakan sumber kolagen dari ikan yang bermutu tinggi dari laut dalam yang mempunyai struktur rantaian asid amino yang hampir sama dengan kolagen semulajadi yang terdapat dalam badan manusia.

Sumber kolagen ni dihancurkan dan menjalani beberapa proses untuk mendapatkan molekul pada size yang halus dan sedia diserap oleh badan supaya penyerapan lebih berkesan dan meningkatkan kecantikan kulit dan kesihatan rawan.

Apakah Kolagen terbaik dan paling berkesan untuk manusia?
That is sumber collagen dari ikan laut dalam!

Bagaimanapon, kita perlu tahu berapa banyak dos collagen yang diperlukan oleh badan kita sehari supaya tidak berlaku pengambilan collagen yang berlebihan. Kerana collagen yang berlebihan tidak akan diserap oleh badan. Kesudahannya, membazir je makan collagen banyak-banyak tapi takde kesan!

Untuk BB Plus Collagen, kita just perlu bancuh satu packet (5gram) BB Plus dengan 150ml air pada suhu bilik. 1 packet sehari dah mencukupi!


2)Ekstrak Biji Anggur


Biji buah anggur adalah 20x jauh lebih efektif sebagai antioksida berbanding Vitamin E dan 50x ganda efektif berbanding Vitamin C!

Ekstrak biji anggur yang dikeluarkan dari kulit dan biji anggur mengandungi perlindungan oligomeric proanthocyanidins (OPC) yang ketara. OPC membantu mengurangkan ketidakselesaan kulit dan menggalakkan penyembuhan kulit.

Ekstrak biji anggur dibuktikan sebagai anti-oksida yang kuat yang dapat melindungi badan daripada proses penuaan dan pereputan.3) Vitamin C


Antara kelebihan Vitamin C:

a)Mengatasi selsema. Penganbilan Vitamin C secara konsisten dapat mencegah kita dari terkena selsema. 

b)Bagus untuk kekebalan tubuh. Membina sistem pertahanan badan daripada       serangan virus, bakteria dan radikal bebas.

c)Kesihatan dan kecantikan kulit. Vitamin C membantu menggalakkan         penghasilan kolagen dalam badan dan mengelakkan kerosakan kolagen     semulajadi badan.

d)Vitamin C berfungsi sebagai anti-oksida yang baik untuk memperbaiki sel badan yang rosak.


4) Jus Bunga Roselle


Jus bunga roselle membantu menguatkan jaringan collagen dalam badan dan melindungi collagen daripada kerosakan. Selain itu, kandungan Vitamin C dan serat yang tinggi di dalam bunga roselle dikatakan mampu bertindak sebagai anti-oksidan dan anti-kanser. 5) Jus Blackcurrant


Jus blackcurrant mengandungi anthocyanin untuk melindungi kulit muka dan badan dari sinaran UV dan radikal bebas.6) Serat EpalSerat epal membantu membersihkan salur usus dan membuang makanan dengan pantas melalui pencernaan. So, minum segalas BB Plus sebelum tidur, bangun pagi boleh terus buang dengan mudah.


Dengan segelas BB Plus Collagen setiap hari, kita akan dapat manfaat untuk kesihatan dan kecantikan kulit sekaligus. Nak kulit cerah, bersih dan bebas jerawat, boleh whatsapp nombor dekat bawah ni untuk order, okay!


MUNIRAH KASIM
013-5919 520


1 comment:

 1. kebaikan bb plus
  kelebihan bb plus
  pantang larang bb plus collagen
  bb plus collagen untuk ibu mengandung
  bb plus hai o price
  bb plus collagen murah
  kesan sampingan bb plus collagen
  bb plus collagen review

  ReplyDelete