Tuesday, October 17, 2017

SOAL JAWAB TENTANG HERBA MAHARANI
Soalan: Apa kandungan/ramuan utama di dalam Herba Maharani?

Jawapan: Herba Maharani mengandungi lebih 20 jenis ramuan tradisional yang berharga seperti :Pati ayam hitam, Concha Ostrea Gigas, Cornu Cervus Nippon, Radix Astragalus Membranaceus, Radix Panax Ginseng, Rhizoma Cyperus Rotundus, Radix Angelica Sinensis, Radix Paeonia Lactiflora, Radix Rehmannia Glutinosa, Rhizoma Ligusticum  Chuanxiong, Radix Salvia Miltiorrhiza, Rhizoma Dioscorea Opposita, Radix Glycyrrhiza Uralensis


Soalan: Apakah FUNGSI dan KELEBIHAN Herba Maharani?

Jawapan: Herba Maharani membantu untuk mengecutkan rahim dengan lebih cepat jika diamalkan semasa dalam pantang selepas bersalin. 

Selain itu, dengan khasiat dari herba traditional yang terkandung dalam Herba Maharani, ia dapat membantu menyuburkan rahim wanita. Jadi Maharani sangat sesuai diamalkan sebagai ikhtiar untuk mendapatkan zuriat.

Herba Maharani juga banyak membantu menyelesaikan masalah-masalah kesihatan wanita seperti senggugut, keputihan, cyst, PCOS, period tak teratur, Fibroid, kelesuan dan macam-macam lagi.

Herba Maharani juga dapat membantu mengeratkan hubungan suami isteri dan memberi kebahagian dalam hubungan suami isteri. 


Soalan: Siapa yang sesuai makan Herba Maharani?

Jawapan: Semua wanita sesuai makan Herba Maharani termasuk yang sudah berkahwin, anak dara, wanita yang nak hamil, wanita dalam pantang selepas bersalin, wanita yang sudah menopous juga yang hampir menopous sangat digalakkan untuk amalkan Herba Maharani.


Soalan: Bolehkah lelaki makan Herba Maharani?

Jawapan: Boleh. Sebab fungsi utama Maharani adalah untuk melancarkan darah. Selain itu jugak, Maharani dapat membantu melegakan lenguh-lenguh badan dan sendi, menghilangkan keletihan serta memberikan tenaga.


Soalan: Adakah Herba Maharani mempunyai status HALAL?

Jawapan: Ya, herba maharani ni memang mendapat pengiktirafan HALAL oleh Pertubuhan IFANCA (China Islamic Association - iaitu badan Islam luar Negara yang diiktiraf oleh JAKIM)


Soalan: Adakah Herba Maharani mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)?

Jawapan: Ya, Herba Maharani ni mendapat kelulusan daripada Jabatan Kawalan Dadah Malaysia dan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dengan nombor pendaftaran MAL20014419T (ada dipaparkan di kotak pembungkusan)


Soalan: Berapakah Harga Sekotak Herba Maharani?

Jawapan: Harga untuk sekotak Herba Maharani sangat berbaloi iaitu hanya RM98 dan mengandungi 300 biji pil. Sekotak Herba Maharani adalah untuk sebulan kegunaan (1 kitaran haid)


Soalan: Bagaimana cara untuk makan Herba Maharani?

Jawapan: Makan bermula dari hari pertama selepas kering darah period. Mulakan dengan 25biji atau 50 biji pil. Jika terasa "heaty" selepas pengambilan, boleh kurangkan jumlah pil kepada 10-15biji pil. Diambil bersama air suam setiap pagi/malam.


Soalan: Adakah terdapat kesan sampingan dari pengambilan Herba Maharani?

Jawapan: Kesan sampingan atau healing crisis nya adalah berbeza bagi setiap orang. Jika badan terasa panas, pastikan anda minum lebih banyak air masak. Kebiasaannya, healing crisis yang dialami tidak lama.


Soalan: Bagaimana cara untuk order Herba Maharani?

Jawapan: Anda boleh dapatkan daripada mana-mana agent sah Herba Maharani. Hubungi/Whatsapp 013-5919 520. No comments:

Post a Comment