Tuesday, August 22, 2017

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL PART 3


Percaya tak, berat CDM Siti Rohana ni sebelum ni 100kg++. Within 7 months, beliau mampu hilangkan 36kg! Sebulan lebih kurang 5kg berat badan beliau menurun! Fuhhh!!

Nak tak Cikgu Murni share apa yang beliau buat untuk dapat berat badan 66kg dalam masa 7 bulan?






Beliau just amalkan 3 benda secara konsisten:
1. Pakai Premium Beautiful Setiap Hari
2. Minum MinKaffe + ShakeMe setiap hari

Untuk yang baru first time dengar tentang Premium Beautiful, dan nak tau Premium Beautiful tu apa, boleh baca dekat SINI okay!

As for MinKaffe and ShakeMe pulak, meh cikgu murni citer sikit. MinKaffe ni sejenis minuman kopi bergaram buluh yang diambil dari laut Korea Selatan.Banyak Khasiat garam buluh ni untuk kesihatan. 

ShakeMe pulak bukan lah supplement kesihatan, tapi sejenis minuman berasaskan soya. Gabungan ShakeMe dengan MinKaffe ni akan bantu buat perut kita rasa kenyang lebih lama. ShakeMe jugak mengandungi fat burner tau. Memang elok lah terus bakar lemak-lemak berlebihan dengan selamat.

Bila perut tahan kenyang lebih lama, tambah pulak dengan pembakaran lemak oleh ShakeMe tu, dan pakai pulak Premium Beautiful untuk bagi bentuk badan yang kemas cantik, hasilnya pon haruslah malatop!

Rahsia terpenting adalah kene KONSISTEN tau! jangan buat seminggu dua terus nak hasil kebaboom pulak. Bawak bersabar. Biar berat badan tu drop slow-slow. Jangan drastik sangat. Kita bukan buat sedut lemak ye :P




Kalau uol nak tengok testimoni-testimoni lain about PB ni, boleh baca dekat entry TESTIMONI PART 1 dan TESTIMONI PART 2.

Kalau uol ada apa-apa nak tanya about PB, jangan segan-segan whatsapp Cikgu Murni ya! Nombornya seperti dibawah ;)


MUNIRAH
013-5919 520




2 comments:

  1. premium beautiful penipu
    kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful corset harga
    premium beautiful corset price
    premium beautiful corset testimoni
    premium beautiful murah
    harga premium beautiful corset hai-o
    harga premium beautiful 2017

    ReplyDelete
  2. kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful penipu
    premium beautiful corset price
    premium beautiful corset testimoni
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset review
    harga premium beautiful 2017

    ReplyDelete