Saturday, July 29, 2017

PERBEZAAN LONG BRA & SHORT BRA PREMIUM BEAUTIFUL

Assalamualaikum semua. Lamanya tak update blog ni.

Hari ni Cikgu Murni nak share tentang Short Bra Premium Beautiful. Apa beza Short Bra dengan Long Bra PB ni? Apa kelebihan dia? Jom teruskan baca…


Dekat Malaysia ni, rasanya takde kot orang yang keluar rumah tak pakai bra. Semua orang pakai bra. So alang-alang dah pakai bra tu why not kita pakai bra yang ada fungsi kesihatan dan kecantikan sekali kan?


Bra Premium Beautiful bukan sekadar sehelai baju dalam untuk menampung breast kita semata-mata. Fungsi dia selain untuk menampakkan asset kewanitaan kita elok terletak, bra BP ni jugak sangat bagus untuk halang sel kanser dari bersarang dalam badan kita tau. 


Breast cancer antara penyakit yang sangat digeruni para wanita. Dengan pemakaian long bra atau short bra PB secara konsisten, FIR yang terdapat pada fabric PB akan menghalang sel kanser daripada singgah dan merebak dalam badan kita.


Selain tu jugak, teknik jahitan pada cup bra PB memang sangat unik. Mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik yang dapat menampung payudara agar ia tidak jatuh dan menumpukannya kepada  kedudukan yang betul. Sekiranya uol ada mengalami masalah breast jatuh atau kendur, memang amat-amat lah digalakkan untuk pakai bra premium beautiful. Memang uol akan rasa lain sangat kesan dia sebab bra PB memang boleh support breast kita yang dah jatuh tu.



Ia juga dapat menghalang daripada puting payudara menjadi tenggelam. Masalah puting tenggelam ni agak common sebenarnya. Ia boleh berlaku kalau kita tidak memilih bra yang betul, yang mana cup bra tersebut akan menekan puting dan menyebabkan ia tenggelam. Sebab tu jugak ramai ibu-ibu yang baru bersalin mempunyai masalah untuk breastfeed baby mereka.


 

Bahagian belakang bra pula di design dengan bentuk U untuk bagi kesan posture badan yang menarik. Lagi satu yang bestnya about bra premium beautiful ni, it’s really help if u all ada masalah lemak berlebihan dekat belakang badan. Memang dia akan lock lemak-lemak tu so that badan kita akan nampak kemas tanpa lemak bertingket-tingket tu.


Tali bra PB pulak direka agak lebar supaya dapat tamping apa jua size breast kita. Takdelah kita sakit bahu kalau tali bra halus sangat kan. One more thing, tali bra ni takkan bergulung tau walaupon kita pakai bertahun-tahun. Meaning to say, beli sekali je, boleh pakai sampai bila-bila..Best tak??


BILA MASA NAK PAKAI LONG BRA AND BILA PULAK NAK PAKAI SHORT BRA?  




Kalau u all rasa nak pakai bra Premium Beautiful sahaja, tak nak pakai full set, you can go for short bra. Contohnya time dekat rumah ke, u all boleh pakai short bra je. Tapi kalau u all nak pakai full set termasuk long girdle and waist nipper atau bengkung, better pakai dengan long bra sebab kita akan rasa lebih selesa dan kemas. Segala lemak-lemak pon terkunci elok je.


But for preggy mommy, memang digalakkan untuk pakai short bra semasa pregnant sebab time ni, normally breast kita akan membesar. So, bila pakai short bra PB ni, ia dapat membantu untuk elakkan breast kita sagging atau jatuh. Secara tak langsung, menggalakkan penghasilan susu badan sekali. Best kan??


PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT KELANTAN
MUNIRAH KASIM
013-5919 520

1 comment:

  1. kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful penipu
    premium beautiful corset price
    premium beautiful corset testimoni
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset review
    harga premium beautiful 2017

    ReplyDelete