Tuesday, May 23, 2017

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH

Assalamualaikum and Hi!

Semoga pembaca blog Cikgu Murni semua sentiasa dalam jagaan Yang Maha Kuasa. Amiin..

hari ni kita berbaki lebih kurang 3 hari lagi sebelum kedatangan Ramadhan al-Mubarak. Macam mana persiapan kita nak tunggu kehadiran bulan mulia ni? Harapnya kita semua dah selesai ganti puasa yang ditinggalkan tahun-tahun lalu ye :)

OK.. Actually Cikgu Murni ada benda nak announce hari ni. Lately ramai sangat yang whatsapp and pm Cikgu Murni dekat FB, nak pakai PB secara ansuran. Memang macam ni lah fenomena yang berlaku menjelang bulan puasa dan raya setiap tahun. Memang ramai yang beratur nak pasang badan dan siapkan body raya.

Alhamdulillah..makin ramai yang dapat kesedaran untuk jaga kesihatan badan dan kecantikan dengan cara yang lebih selamat, tanpa mengambil ubat-ubat atau supplement yang mengandungi bahan kimia merbahya. 

Kalau kita sedar, zaman sekarang memang terdapat banyak sangat lambakan produk2 kesihatan/kecantikan di pasaran. Terpulang pada kita nak pilih yang macam mana. 

So, sebagai tanda menghargai kesedaran dan minat rakan-rakan/followers Cikgu Murni di social media, hari ni Cikgu Murni nak open untuk sesiapa yang serius nak pakai Premium Beautiful dengan Cikgu Murni secara ANSURAN!



TADAAAA!!!.. Cikgu Murni open untuk 2set sahaja tau! So siapa cepat dia dapat! Peluang untuk U ol pakai Premium Beautiful secara ansuran ni  terbuka sehingga 2 set ni sold out. Lepas dah sold out, memang Cikgu jual untuk belian cash sahaja.

Kalau ada antara pembaca blog Cikgu Murni ni yang dah lama duk usya2 Premium Beautiful ni, tapi belum mampu untuk beli secara tunai, ni lah peluangnya untuk uols "pakai dulu bayar kemudian" 


So uol dah boleh start berangan pakai baju raya yang korang suka tahun ni, tanpa risau pikir muat ke tak muat, macam tahun-tahun lepas :)







Untuk uol yang tinggal di Kelantan boleh whatsapp segera untuk set appoinment untuk kita amik ukuran badan dan fitting. Yang jauh-jauh jangan risau, kita boleh poskan. 

Diulangi, siap grab dulu dia la yang dapat. Sebab stok terhad untuk 2 set sahaja! Nak reserve size uol boleh whatsapp no dekat bawah ni ye



013-5919 520
Munirah Kasim


1 comment:

  1. harga premium beautiful
    kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful penipu
    harga premium beautiful 2017
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful corset testimoni
    Agent PB kelantan

    ReplyDelete