Thursday, May 25, 2017

BENGKUNG MODEN UNTUK IBU BERSALIN CESAREAN

Ramai orang takut dan gerun untuk bersalin secara cesarean. Kerana bersalin dengan kaedah pembedahan ni orang kata sakit luka selepas pembedahan tu yang tak tahan. Yelah, lapisan perut kita dilapah satu demi satu demi mengeluarkan zuriat kan. Allahu..besarnya pengorbanan seorang ibu..

Tapi, kalau kita dah takde pilihan dan terpaksa bersalin secara c-zer, apa boleh buat kan. Terpaksa juga teruskan. Walaupon kita tahu, selepas bersalin c-zer, mommies tak boleh berurut dan bertungku seperti mommies lain. Habis macam mana nak dapatkan balik badan seperti sebelum bersalin kan?

Haa, sekarang ni tak perlu risau lagi dah. Sebab ibu-ibu yang bersalin secara czer kata, bila pakai  Premium Beautiful ni, memang rasa macam bertungku jugak. Darah nifas pon lancar je keluar walaupon tak bertungku dan berurut.

BAGAIMANA PREMIUM BEAUTIFUL MEMBANTU IBU-IBU YANG BERSALIN SECARA CESAREAN?

Kita sedia maklum yang fabrik Premium Beautiful ni disulami dengan Far Infrared Ray (FIR). FIR ni dapat membantu mempercepatkan proses penyembuhan luka bersalin dan pembedahan, mengecutkan rahim dan melancarkan aliran darah nifas.

Selain tu jugak, Premium Beautiful berfungsi untuk mengembalikan semula bentuk badan kita yang asal. Semasa mengandung, badan akan mengembang dan alignment semua memang lari lah. 

Dengan bengkung moden Premium Beautiful ni, kita tak payah risau dah, sebab kita boleh dapat balik curve badan kita yang asal! Even uol bersalin c-zer, PB akan pastikan uol takde masalah perut buncit atau lemak menggeleber sana sini. Hip hip hoorayyy!!

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL UNTUK IBU YANG BERSALIN SECARA CZER ATAU PEMBEDAHAN

Jom kita tengok beberapa testimoni dari ibu-ibu yang memilih untuk percayakan bengkung moden Premium Beautiful ni selepas bersalin melalui kaedah pembedahan.







Hebat kan penangan bengkung moden Premium Beautiful ni? Tak ada beza awak bersalin normal atau czer, semua boleh kurus ramping, asalkan konsisten sarung Premium Beautiful setiap hari.


So now, untuk uol yang plan untuk bersalin secara c-zer, ataupun dah selamat melahirkan secara c-zer, dan bercadang untuk pakai Premium Beautiful untuk jaga dan reshape badan, jangan segan-segan untuk whatsapp Cikgu Murni.

Nak risik-risik saje dulu pon boleh. Takde masalah. Taknak beli pon takpe. Takde paksaan. Pasal harga kita boleh bincang. Nak set appoinment untuk jumpa and tengok-tengok sendiri dulu depan mata pon takde masalah. Contact je nombor kat bawah ni ye. 

Till we meet again, bye!


013-5919 520
MUNIRAH

3 comments:

  1. harga premium beautiful
    kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful penipu
    harga premium beautiful 2017
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful corset testimoni
    Agent PB kelantan

    ReplyDelete
  2. kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful corset harga
    premium beautiful penipu
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset price
    premium beautiful corset testimoni
    harga premium beautiful corset hai-o
    harga premium beautiful 2017

    ReplyDelete
  3. kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful penipu
    premium beautiful corset price
    premium beautiful corset testimoni
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset review
    harga premium beautiful 2017

    ReplyDelete