Wednesday, April 26, 2017

TOP AGENT PREMIUM BEAUTIFUL KELANTAN!!!


PREMIUM BEAUTIFUL IN THE HOUSE!!!






Menjelang puasa dan raya ni, memang ramai la orang berebut nak pakai magic cloth kita neh. Sebab semua orang nak beraya dalam bergaya kan.


Bulan puasa ni memang ramai nak turunkan berat badan, sebab takut baju raya tak muat kan? Ye la, siang kita dah puasa, malam mesti kita nak balun semua benda yang ada dkt bazar ramadhan kan?


Mereka yang bijak "mengatur strategi" memang akan pakai bengkung moden ni siap2 sebagai perisai, supaya takde lah nanti diorg makan tak ingat dunia ye dak. 


Sebab apa kita cakap Premium Beautiful ni sebagai perisai? Sebab kalau u ol pakai Premium beautiful ni, waktu uol makan, memang xkan terlajak dah. PB ni akan bagi signal suruh uols STOP bila uol dh kenyang.


Haa..hebat kan?? Mau tak hebat, dah lebih 20 tahun kot corset Premium Beautiful ni dekat pasaran! PB ni adalah corset perintis tau dgn teknologi FIR neh. Haa..rugi je sapa yang belom pakai PB lagi.





Jadinya, kite dh standby sesiap set PB ni khas untuk orang Kelantan. Tapi kita hanya ada beberapa set sahaja yang tinggal. Risau jugak nanti kalau dekat stokis dh kehabisan size.


Yelah, macam kita cakap td, waktu bulan puasa dgn sebelum raya, memang ramai lah yang berebut nak sarung PB ni. Jadi, untuk uol yang nak secure set PB uols utk raya ni, cecepat whatsapp kita ye. 


Jangan risau, kita akan datang untuk amik ukuran badan awak untuk make sure awak dapat size yang SELESA. Tak terlalu ketat dan tak terlalu longgar. Barulah best nak pakai kan?


And kita akan ajarkan juga teknik-teknik alih lemak yang betul, supaya uol boleh dapat shape badan idaman uol. Macam mana nak up kan part-part yang dah jatuh tu pon kita ajarkan. That's why la sangat penting untuk uol dapatkan PB set ni daripada PB Expert terlatih.


Nanti PB ni akan tolong susun atur lemak-lemak uol supaya lebih kemas. Baru lah cantik pakai baju raya nanti, xde terbonjol sana-sini. Kasi sorok sikit part2 yang menggeleh tu. 


Kalau konsisten pakai dengan cara yang betul, shape badan tu akan jadi kekal langsing dan ramping even masa uol dah bukak PB tu. Sebabnya, Pb tu dah "ingat" dah curve-curve badan uol. So, penting sangat untuk uol pakai konsisten sekurang-kurangnya 8jam sehari okay!



 Jangan tunggu lama-lama, risau set yg tak banyak dh ni disambar orang ;)


Harga PROMOSI SEMPENA RAYA is ON!


Warga Kelantan sekalian yang mengidam nak pakai PB dengan harga PROMO RAYA ni boleh contact no dekat bawah ni ye. See u ;)



013-5919 520
MUNIRAH

6 comments:

  1. harga premium beautiful
    premium beautiful penipu
    harga premium beautiful 2017
    kelebihan premium beautiful
    premium beautiful murah kelantan
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful corset testimoni

    ReplyDelete
  2. harga premium beautiful
    premium beautiful penipu
    harga premium beautiful 2017
    kelebihan premium beautiful
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful corset testimoni

    ReplyDelete
  3. premium beautiful kelantan
    Promosi premium beautiful 2017
    harga premium beautiful
    premium beautiful penipu
    harga premium beautiful 2017
    kelebihan premium beautiful
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful corset testimoni

    ReplyDelete
  4. harga premium beautiful
    kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful penipu
    harga premium beautiful 2017
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful corset testimoni
    Agent PB kelantan

    ReplyDelete
  5. kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful corset harga
    premium beautiful penipu
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset price
    premium beautiful corset testimoni
    harga premium beautiful corset hai-o
    harga premium beautiful 2017

    ReplyDelete
  6. kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful penipu
    premium beautiful corset price
    premium beautiful corset testimoni
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset review
    harga premium beautiful 2017

    ReplyDelete