Saturday, April 15, 2017

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL PART 2

MORE TESTIMONIALS!!

Assalamualaikum and Hello!

Hari ni kita nak membebel pasal PB lagi. Of course bukan bebel kosong la kan. Tapi nak belanja halwa mata lg untuk U all. Halwa mata apa? Jeng jeng jengg!!!

Sebelum tu, I am pretty sure that ramai dari kalangan kita yang rasa NAK NAK NAK sgt cuba tapi still rasa was-was, curiga atau takot-takot untuk cuba magic cloth Premium Beautiful ni kan.. For me it does make sense and it is normal for u to feel in that way, because u are about to invest your money for something yang u sendiri tak pasti akan hasil dia kan. 

So, untuk redakan kegusaran hari U all, hari ni kita akan share sedikit info about PB ni + real testimoni :)

PB ni sebenarnya corset terbaik untuk PEMBENTUKAN BADAN! Maksudnya, kalau U all ada masalah seperti:

-badan takde cutting
-pinggul terlalu lebar
-lemak menggelebeh sana sini
-aset jatuh/kendur

then PB memang sangat-sangat sesuai untuk U all. Sebab apa, PB ni sangat magic tau. Bila U all sarung je corset ni dengan teknik alih lemak yang betul, memang U all akan nampak instant result! 

Lemak-lemak yang ada akan dialihkan ketempat yang sepatutnya. Macam mana cara nak alih lemak tu akan diajar oleh agent-agent PB yang terlatih. That's why pentingnya U all dapatkan PB ni drpd agent sah dan terlatih. 

One more thing, agent terlatih akan pastikan U all dapat corset dengan size yang betul supaya takde lah nanti U all rasa senak atau tidak selesa bila sarung PB ni. and if u pernah pakai PB tapi rasa senak dan susah nak bergerak, means u dah terbeli size yang salah. OK?

So now, jom kita tengok antara testimoni Premium Beautiful yang terkumpul. 

REAL PEOPLE WITH REAL TESTIMONIES

.

.

.


INSTANT SHAPING!

Instant result lepas sarung PB. 
Before sarung PB, badan xde cutting kan? lepastu lemak-lemak nampak berlipat2

Tapi selepas sarung je PB, lemak-lemak tadi dah hilang selepas dialihkan ke tempat yang sepatutnya. Then perasan tak breast jugak nampak lebih terletak. 

 

Perubahan ketara selepas sarung Premium Beautiful. Memang tugas utama PB untuk kemaskan bentuk badan kita supaya nampak lebih pejal, tidak menggelebeh dan posture badan juga nampak lebih tegap dan cantik. 

So untuk orang yang ada masalah badan bongkok memang sangat disarankan untuk sarung PB.


Sangat ketara kan perbezaan sebelum dan selepas, Especially part breast dan perut. Kalau amalkan selalu pakai PB ikut cara yang disarankan, memang shape tu boleh kekal even selepas buka corset Premium Beautiful ni.


Tang perut buncit ni la antara nightmare orang kurus dan juga kaum lelaki! Sebab bila badan kurus, tp perut buncit, dia akan jadi sgt obvious tau. Memang jenuh la nak tahan nafas kan. 

Tapi lepas sarung Waist Nipper PB ni, memang lelemak tu akan di alihkan ketempat yang selayaknya dia berada..haa gitu.. 

Apa yang lebih best tentang waist nipper PB ni, bukan orang perempuan je boleh pakai tau, tapi LELAKI jugak boleh pakai waist nipper PB untuk kurangkan masalah boroi diorg! Dahsyat kan?


Tak sampai 5 minit lepas pakai PB, pinggang akan nampak lebih ramping dan breast nampak pushed up kan. Ni baru beberapa minit sarung PB. cuba kalau dah pakai berbulan-bulan, bertahun-tahun? Memang terpaksa slim dan cantik la kan.. Tambah pulak dengan teknologi FIR yang ada dalam PB, memang membantu mencairkan lelemaks yang ada. Confirm loss inch la kan.

.
.
.

Now jom tengok result orang yang dah consistent sarung PB untuk kesihatan dan kecantikan badan 

Perubahan ketara kan..kalau dulu obvious "donut" dekat perut tu kan. Tapi sekarang dah hilang terus that so called donut! Nampak lagi slim dan ramping plus bergaya kan. Sebab bila badan dah cantik, automatik confident level kita akan up kan. 

Yang ni ketara sangat perubahannya kan. Memang lah kita kata PB ni bagus utk shaping, nak bagi badan ada cutting and so on. Tapi bila dah konsisten pakai, InsyaAllah akan dapat positive result mcm ni. Teknologi Far Infrared Rays dalam PB ni membantu mencairkan lemak denga cepat dan menyingkirkan toksin dari dalam badan kita. Asalnya pakai PB sbb nak badan ada cutting cantik, tp dah terpaksa dapat BONUS KURUS DAN SLIM pulak dah. OK la kan? 

Kita orang perempuan nak cantik nak jaga badan untuk diri sendiri dan yang tersayang jugak kan. 

Ibu yang bersalin ceasar pon ramai yang pilih untuk sarung PB sbb nak dapat balik shape badan especially part perut dan pinggang. Alhamdulillah, cust memang puas hati dgn PB!








PB adalah satu-satunya corset yang ada lifetime warranty! Meaning kalau ada koyak, atau cangkuk tercabut, atau besi patah, boleh hantar repair for free. Maksudnya U all just invest sekali sahaja untuk beli PB tapi boleh pakai bertahun-tahun. Untung tak? Jimat tak? Haaa..




Lagi best bila ramai cakap PB ni selesa. Sangat-sangat selesa. Pergerakan tak terbatas pon even pakai PB sehari suntuk. Material PB ni memang sangat-sangat berkualiti dan ada kuasa regangan smpai 360 degree. Maksudnya U all nak pakai untuk bersenam ke, jogging ke xjadi masalah. Kain dia takkan terlipat atau tergulung. 

Lagi satu, corset PB jugak dapat award Superbrands! Maksudnya PB ni mempunyai rekod jualan yg sangat laris dekat pasaran. Bukan calang-calang product tau boleh dapat award ni :)


Rasanya tu je dlu untuk hari ni..InsyaALLAH next time akan update lebih banyak lagi testimoni PB untuk u all. 

Kalau berminat nak dapatkan PB dengan harga diskaun, boleh whatsapp no kat bawah. Boleh kita sembang lebih detail tentang masalah u all, tengok sesuai tak untuk sarung PB ;) 



Love,
Munirah

013-5919520

6 comments:

  1. harga premium beautiful
    premium beautiful penipu
    harga premium beautiful 2017
    kelebihan premium beautiful
    premium beautiful murah kelantan
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful corset testimoni

    ReplyDelete
  2. harga premium beautiful
    premium beautiful penipu
    harga premium beautiful 2017
    kelebihan premium beautiful
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful corset testimoni

    ReplyDelete
  3. premium beautiful kelantan
    Promosi premium beautiful 2017
    harga premium beautiful
    premium beautiful penipu
    harga premium beautiful 2017
    kelebihan premium beautiful
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful corset testimoni

    ReplyDelete
  4. harga premium beautiful
    kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful penipu
    harga premium beautiful 2017
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful corset testimoni
    Agent PB kelantan

    ReplyDelete
  5. kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful corset harga
    premium beautiful penipu
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset price
    premium beautiful corset testimoni
    harga premium beautiful corset hai-o
    harga premium beautiful 2017

    ReplyDelete
  6. kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful penipu
    premium beautiful corset price
    premium beautiful corset testimoni
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset review
    harga premium beautiful 2017

    ReplyDelete