Saturday, April 15, 2017

SET BERPANTANG PREMIUM BEAUTIFUL

PREMIUM BEAUTIFUL UNTUK SET BERPANTANG!

Semasa pregnant, badan kita akan mengembang dengan jaya sekali kan. Bukan perut semata je yang membesar, tapi paha, breat, punggung sume taknak ketinggalan uh, turut membesar dan berkembang pesat sekali..haaa.. 

Tapi tu lah kan, kita orang pompuan ni, dekat mulut je duk cakap sanggup badan 'binasa' demi melahirkan zuriat, tapi jauh nun di sudut hati tu mesti ada jgk perasaan risau/sedih kan bila tengok diri sendiri dalam cermin, dek badan yang out of shape (OOS) tu kan. Kalau industri pnya term kita panggil OOS jg, Out of Spec :P


Apa perubahan fizikal yang normally dihadapi oleh ibu-ibu selepas bersalin?

- Perut menggeleber

- Perut buncit dan susah nak flat balik

- Breast jadi sagging disebabkan breastfeeding baby

- Pinggul jadi lebar

- Punggung jadi leper


Benda-benda macam ni memang sikit sebanyak akan buat kita rasa down dan kurang self-confidence. Sape yang dapat suami yang tak kisah pasal semua tu memang beruntung lah kan. Tapi tipu lah kalau kata kita xnak jadi yang terbaik depan mata suami kita, walaupun dia kata dia tak kisah, betul tak?

Jadi untuk ibu-ibu yang ada cita-cita nak 'restore' balik bentuk badan asal, sarung je magic cloth Premium Beautiful ni. 8 jam je sehari. yang bestnya, PB ni bagi instant shaping tau. 


Lepas sarung je, U all akan nampak 

- Aset-aset U all terus naik dan balik ke tempat asal

- Perut lebih kemas dan flat

- Badan lebih kemas dan pejal

-Posture badan lebih tegak dan cantik

Pemakaian PB secara konsisten plak memang boleh bagi hasil yg awesome sangat. Awesome macam mana?

Pakai PB ni ibaratnya kita letak tanah dalam pasu. Bila lama-lama duk dalam pasu, bila kita keluarkan dia, tanah tu tetap dalam shape yang sama macam dalam pasu tadi jugak. 

Gitu lah jugak konsepnya dengan PB. kalau konsisten pakai, lama-lama memang U all akan terpaksa dapat bentuk badan yang lebih kemas, cantik dan ramping, walaupun masa tu U all tak sarung PB.. Haa, hebat kan? :)

tak caya cuba tengok ni...








Love,
Munirah
013-5919520

4 comments:

  1. premium beautiful kelantan
    Promosi premium beautiful 2017
    harga premium beautiful
    premium beautiful penipu
    harga premium beautiful 2017
    kelebihan premium beautiful
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful corset testimoni

    ReplyDelete
  2. harga premium beautiful
    premium beautiful penipu
    harga premium beautiful 2017
    kelebihan premium beautiful
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful corset testimoni
    Promosi Premium Beautiful Kelantan 2017

    ReplyDelete
  3. harga premium beautiful
    kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful penipu
    harga premium beautiful 2017
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful corset testimoni
    Agent PB kelantan

    ReplyDelete
  4. kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful corset harga
    premium beautiful penipu
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset price
    premium beautiful corset testimoni
    harga premium beautiful corset hai-o
    harga premium beautiful 2017

    ReplyDelete