Saturday, April 15, 2017

SESI TOP UP AND REFRESH KNOWLEDGE



Business bersama TLC anda takkan dibiarkan terkontang kanting sorang-sorang. Sebab mentor kita semua sentiasa ready untuk bagi tunjuk ajar supaya kita pon boleh buat yang terbaik in biz!

Saya sendiri baru berjumpa dan menuntut ilmu dari my beloved mentor CDM Salleha Roslan pada minggu lepas untuk sesi coaching and personal touch dengan beliau. 


Untuk sesi kali ni, banyak sangat saya dapat belajar. Mentor pon tak putus-putus bagi kata-kata semangat. Mana nak dapat aihh..Kalau business sendiri2, kau down ke, give up ke, takdak sapa amik peduli. Nak buat ke taknak buat ke hang punya suka..kan..

Tapi bila ada mentor yang sangat perihatin dan komited ni, bila rasa nak buat ala-ala kadar je, terus rasa tak patut dan rasa malu dengan diri sendiri. Dengan mentor lagi lah kan, takkan mentor dah beria guide, kita nak buat sambil lewa pulak kan.


So sesiapa nak belajar ilmu bukak pasaran dan bertahan lama dalam business, jangan segan-segan whatsapp saya ye.Business dengan TLC nih memang u will never walk alone giteww. Kita guide sampai u all pon boleh berjaya!



Munirah
013-5919 520

No comments:

Post a Comment