Saturday, April 29, 2017

PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL 2017


BODY RAYA! YEAYY!!


Alhamdulillah.. Sedar tak sedar kita tinggal sebulan je lagi sebelum bertemu balik dengan Ramadhan Al-Mubarak. Lepas Ramdhan, Syawal pulak akan tiba. So, sekarang ni mesti ramai golongan wanita yang tengah busy qada puasa tahun lepas kan? haa, ganti jangan tak ganti ;)

Yang tengah survey2 baju raya pon tak kurang jugak. Yelah, better prepare awal kan. Kalau last minit baru nak prepare, takut nanti kelam kabut pulak. Uol dah decide ke tahun ni pakai warna ape? Cikgu Murni dah ada dah gambaran colour yang nak dipakai tahun ni, cumanya belom jumpa design yang berkenan lagi..hehehe..

Sambil-sambil survey baju raya tu, mesti ramai jugak yang masih terfikir macam mana cara nak turunkan berat dengan mudah, cepat dan selamat kan? Yelah, tak nak la nanti bila pakai baju raya nampak macam guni beras kan, terbonjol sana sini, terlipat situ sini kan. Segan jugak kalau saudara mara tegur kan, "badan asyik kembang je bila nak kurus nih?" atau "kau ni dah macam anak dua mak ngah tengok" tskk... tskk...T_T

Haisyy..jangan susah hati uols..diorang belum tengok lagi rupa awak macam mana kalau dah sarung Premium Beautiful Cikgu Murni ni..Silap-silap terus cop nak buat menantu lagi. Awak sendiri pon belum tengok lagi kan macam mana keadaan lemak-lemak awak tu lepas pakai Premium Beautiful ni. Jangan awak pon terkejut jugak! 

Sebab kebanyakan wanita yang sarung Premium Beautiful aka magic cloth ni, memang taknak bukak lah lepas sarung tuh. Sebabnya tersangatlah selesa dan tersangatlah berpuas hati dengan instant shaping dia. 


Client ni baru pakai waist nipper @ bengkung Premium Beautiful je tau. Tapi terus boleh nampak kesan dia pinggang jadi ramping dan perut buncit pon terus kempis.


Lebihan lipatan lemak dekat perut memang susah nak sorok. Tapi lepas pakai PB 5minit je, terus ghaib bonjolan tu. Yang penting pakai sengan selesa tanpa rasa senak.

Banyak lagi testimoni Premium Beautiful ni bantu untuk bagi bentuk badan yang ideal untuk kaum wanita. InsyaAllah boleh tengok testimoni lain dekat SINI dan SINI

Makanya, hari ni Cikgu Murni nak announce satu berita baik! Sempena bulan puasa dan bulan raya yang bakal tiba ni, Cikgu Murni nak buat sale Premium Beautiful! Yeayy!!




Kalau risau badan naik lepas raya pon elok sangat pakai PB. Sebab nanti PB akan jagakan badan kita supaya food intake kita adalah berpadanan dengan apa yang badan kita perlukan. Yelah, kalau g open house raya ni memang selalunya makan tak hengat la kan.

So, untuk yang dah lama tertunggu-tunggu promosi PB ni, grab lah cepat-cepat. Normally bulan puasa dan bulan raya ni semua orang berebut nak pakai PB sebab masing-masing nak jaga badan. Risau kehabisan size je. 

So nak secure set anda, whatsapp segera untuk kita set appoinment dan ambil ukuran badan awak. Jangan risau, nak tengok-tengok dulu pon boleh je..tak de masalah. Harga boleh bincang. Kalau anda bertuah, siap boleh dapat bukan 1 free gift, tapi mungkin lebih!


MUNIRAH
013-5919520



4 comments:

  1. harga premium beautiful
    premium beautiful penipu
    harga premium beautiful 2017
    kelebihan premium beautiful
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful corset testimoni
    premium beautiful kelantan

    ReplyDelete
  2. premium beautiful kelantan
    Promosi premium beautiful 2017
    harga premium beautiful
    premium beautiful penipu
    harga premium beautiful 2017
    kelebihan premium beautiful
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful corset testimoni

    ReplyDelete
  3. harga premium beautiful
    premium beautiful penipu
    harga premium beautiful 2017
    kelebihan premium beautiful
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful corset testimoni
    Promosi Premium Beautiful Kelantan 2017

    ReplyDelete
  4. harga premium beautiful
    kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful penipu
    harga premium beautiful 2017
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful corset testimoni
    Agent PB kelantan

    ReplyDelete