Saturday, April 15, 2017

PREMIUM BEAUTIFUL LEGAKAN SENGGUGUT

PREMIUM BEAUTIFUL ATASI MASALAH SENGGUGUT!

Period pain atau senggugut memang kerap berlaku. Even saya sendiri dulu pon pernah alami senggugut teruk sampaikan 2 hari terbaring je atas katil. Sakitnya Tuhan je yang tahu. 

Orang-orang yang mengalami senggugut teruk ni biasanya dia akan rasa loya, pening, rasa nak pitam, cramp dan tak selera makan. Dah macam orang alahan pregnant pulak kan. 

Haaa..waktu-waktu bendera merah macam ni husband jangan macam-macam aa..salah sikit pon kita boleh meletup. Toksah citer la pasal nak ajak g jalan-jalan ke, keluar shopping ke..memang xlayan. Husband kalau nak makan pon kene pandai-pandai sendiri..huhu

Tapi, lepas sarung je PB, senggugut tu beransur hilang. Takde lagi dah terbaring meringkuk atas katil macam dulu. Walaupon period, tapi boleh ligat cergas macam normal.

Haa, nak tau pasai apa? Pasai nya PB ni dia ada teknologi FIR. Bila pakai je, kita akan rasa suam-suam sedap gitu. Kalau senggugut dan kita tuam dengan botol air suam pon dah rasa lega sikit kan. Ni kan pulak bila dipeluk erat oleh PB..memang syiokkk..

Nak lagi best?? Adaa..walaupon pakai PB untuk kurangkan sakit senggugut, tapi terpaksa dapat side effect kurus dan cantik pulak dah. Mauu tak cantik kalau badan dah lebih kemas, lebih pejal, aset-aset semua terletak, lemak-lemak yg berlebihan sume pon dialihkan ketempat yang selayaknya..Ada jugak lemak yg dibakar semasa proses duk pakai PB tu..

Agak-agak, kalau cenggini sekali side effectnya, rasa-rasanya berbaloi tak beli PB sekali je, tapi boleh pakai sampai bila-bila. sebab kalau rosak pon boleh anta repair FREE je..kan ada LIFETIME WARRANTY! ;)

Dah la..citer banyak tak guna..Jom tengok testimoni ni...






Love,
Munirah
013-5919520

3 comments:

  1. premium beautiful kelantan
    Promosi premium beautiful 2017
    harga premium beautiful
    premium beautiful penipu
    harga premium beautiful 2017
    kelebihan premium beautiful
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful corset testimoni

    ReplyDelete
  2. harga premium beautiful
    premium beautiful penipu
    harga premium beautiful 2017
    kelebihan premium beautiful
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful corset testimoni
    Promosi Premium Beautiful Kelantan 2017

    ReplyDelete
  3. harga premium beautiful
    kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful penipu
    harga premium beautiful 2017
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful corset testimoni
    Agent PB kelantan

    ReplyDelete