Thursday, April 13, 2017

KELEBIHAN HERBA MAHARANI HAI-O

KELEBIHAN HERBA MAHARANI



Ada orang tanya, anak dara boleh ke makan Maharani ni?

Jawapan dia, boleh sangat-sangat. Herba Maharani ni bukan untuk isteri-isteri sahaja, gegadis pon elok amalkan untuk awet muda. 







Antara kelebihan Maharani untuk anak dara:

1) melancarkan perjalanan darah - supaya muka kita tak nampak pucat je, tapi nampak kemerah-merahan gitu.

2) Melegakan senggugut dan mengurangkan keputihan - Soal keputihan tak boleh buat main-main. Ada orang yang tak ambik kisah masalah keputihan dia sehingga ia jadi lebih chronic which is bahagian intim dia jadi gatal-gatal disebabkan jangkitan kuman. Gatal bahagian tu memang susah la, nak duduk pon xselesa, lagi-lagi kalau tempat ramai orang kan.

3)Menstabilkan hormon & period lebih teratur - Ramai orang yang ada masalah period tak teratur. Tu punca dia ialah hormon kita tak stabil. Masalah hormon tak stabil ni kalau tak di ambil perhatian, later on bila dah kawen kebiasaannya akan ada masalah sukar untuk hamil. Sebabnya hormon kita tak stabil.

4) Memberi tenaga - memang ada bezanya kalau ambil maharani dengan tidak. Makan maharani memang membantu kita utk lebih cergas lagi bekerja. Takde lesu2 lemau seharian :) 


Kelebihan Maharani untuk yang dah kahwin:

1) Mengecutkan rahim - especially kalau diamalkan semasa berpantang selepas bersalin memang sangat bagus untuk kecutkan rahim dan sembuhkan luka dalam.

2) Meningkatkan nafsu untuk bersama suami - kadang orang perempuan yang dah berkahwin memang ada je masalah ni, tambah pulak kalau dah penat dengan urusan rumah tangga kan. Maharani membantu buat isteri-isteri kekal bertenaga sepanjang hari untuk urus anak-anak dan rumah tangga, disamping mengeratkan hubungan suami isteri. Nak tau suami cakap apa lepas makan Maharani? Sila refer suami memasing! :P

3) Membersihkan darah nifas - Amalkan Maharani semasa dalam pantang, darah nifas akan keluar lancar je. Memang dia servis bersih punya rahim kita :)

4) Usaha untuk dapatkan zuriat - Ya, kalau anda tengah berikhtiar untuk hamil, makan lah Maharani. Sebab ia akan bantu stabilkan hormon kita dan perbetulkan balik kitaran haid yang tak teratur (in case ada masalah irregular period). Bila hormon dah stabil, rahim pon dah bersih dari lendir-lendir yang kotor spt keputihan, rahim pon lebih sihat, insyaAllah lebih senang untuk conceive.


Ada satu lagi golongan yang boleh makan Maharani ni jugak. Suami. Lelaki. Yess, lelaki pon boleh makan jugak tau, jgn tak tau pulak. Lelaki makan Maharani untuk legakan lenguh2 sendi. Maklum la kan, suami pon penat keje jugak. Kadang drive jauh2 pon buat diorang sengal2 badan atau lenguh2 pinggang jugak. Haa, bagi je makan Maharani ni. Jimat, beli sekotak boleh share suami isteri :) 

Berminat nak cuba boleh order sekarang, sebab dengarnya stok Maharani bakal kemarau. Sebab Maharani ni kita order dari China. Kalau melepas kali ni, kene tunggu lama sikit la untuk HQ restock balik. Berapa lama tu tak dapat la nak janji. So kalau nak order boleh whatsapp segera :)


Munirah
013-5919 520

No comments:

Post a Comment