Thursday, April 13, 2017

HERBA MAHARANI HALAL



HERBA MAHARANI


 


“Herba Maharani berfungsi untuk menyelesaikan masalah kronik wanita dan gadis remaja" (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan dan lain-lain).
Ia adalah amalan terbaik untuk wanita selepas bersalin (menguat dan mengecutkan otot rahim) dan melegakan masalah sakit pinggang dan belakang, angin dalam badan, kebas. 

Tapi, ramai yang salah anggap. Ingatkan Herba MAHARANI ni khusus untuk wanita yang dah berkahwin shaja. 
SALAH tuuu..yang anak dara pon elok amalkan dari sekarang. Banyak sangat kelebihan pil herba ni. Selain untuk jaga kesihatan dalaman kita, pil ni jugak mmg bagus untuk kecantikan. Kalau nak muka nampak kemerah-merahan, tak nak pucat2, elok sgt amalkan pil herba ni.

Uol jangan risau ye sebab herba maharani ni memang mendapat pengiktirafan HALAL oleh Pertubuhan IFANCA (China Islamic Association- badan islam luar Negara yang diiktiraf oleh JAKIM). Selain daripada tu, herba maharani ni juga mendapat kelulusan daripada Jabatan Kawalan Dadah Malaysia dan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dengan nombor pendaftaran MAL20014419T (ada dipaparkan di kotak pembungkusan)

p/s: Pastikan uol beli herba maharani ni dengan agent yang bertauliah ye untuk elakkan sebarang penipuan. Dan juga pastikan di kotak tu ada hologram dari KKM. Sebab herba maharani yang original, memang akan ada hologram di setiap kotak bungkusannya.

Jom kita tengok apa lagi kehebatan herba MAHARANI ni…


KEHEBATAN HERBA MAHARANI

1. Menyelesaikan masalah haid tidak teratur.
2. Menyelesaikan masalah senggugut, keputihan dan kekuningan.
3. Melegakan sakit pinggang, sakit belakang, sendi dan lutut.
4. Menguatkan otot-otot rahim dan peranakan
5. Melegakan migrain dan angin dalam badan.
6. Merangsang hormon estrogen, progesterone & androgen (hormone seks)
7. Memberi kebahagiaan kepada pasangan.
8. Anti-penuaan dan awet muda.
9. Kecantikan dan kesuburan
10. Menegangkan payudara.
11. Menegang dan memberi keanjalan pada kulit
12. Amalan semasa berpantang.
13. Meningkatkan kadar metabolisma
14. Menambah sel darah
15. Mengimbangi tekanan darah.
16. Menghilangkan kelesuan dan muka pucat.
17. Melancarkan peredaran darah.


PRODUK MAMPU BERTAHAN DIPASARAN SELAMA BERPULUH TAHUN!!

Zaman sekarang ni memang tak dinafikan, memang banyak sangat produk2 kesihatan yg dijual. Tapi kita tak tahu apa yg sebenarnya terkandung dalam produk2 tersebut. Dan kalau kita tengok, produk2 ni tenggelam timbul. Sekejap je dkt pasaran, kemudian ghaib!
Tapi, ada sorang customer saya sendiri pernah bercerita yang tabib cina sendiri pernah bagitau dia yg HERBA MAHARANI mmg terbaik. Orang2 cina sendiri kalau lepas bersalin mmg amalkan pil herba ni shj.
Sayangkan kalau spend duit mahal2, tapi xdapat kesan pon.. Saya sndiri yakin dengan pil herba ni sebab mmg dah terbukti produk ni boleh bertahan di pasaran selama berpuluh tahun dan mmg ada regular customer sejak dari dulu!

 



Nak beli herba Maharani whatsapp je terus "MAHARANI" 013-5919 520. Nak survey2 dulu pon boleh, jangan risau

Whatsapp sekarang "MAHARANI" ke 013-5919 520

MUNIRAH

1 comment:

  1. pil maharani bahaya
    herba maharani untuk hamil
    testimoni maharani stg
    herba maharani untuk kesuburan
    harga maharani hai o 2017
    herba maharani murah
    harga pil maharani 2017
    harga herba maharani

    ReplyDelete