Tuesday, November 8, 2016

MIN KAFFE MURAH!!

Assalamualaikum and Hi semua :)

Hari ni saya nak share dgn u all about may favourite coffee since last June. 
Nama lama dia Mineral Coffee. Tapi nama baru dia Min Kaffe


At first saya try Min Kaffe ni sebab nk tambah susu badan, since masa tu baby boy saya baru berusia 6bln. Then lepas try dlm beberapa hari, saya terperasan something. Sebelum ni memang saya ada masalah pembuangan..Tapi since amalkan Min Kaffe, proses pembuangan berjalan lancar. Memang lawas!

Sebelum tu jugak saya memang ada amalkan makan supplement untuk tambah susu badan. Tapi sejak amalkan Min Kaffe, memang dah lama x pandang supplement tu. Hee..boleh breastfeed baby tanpa masalah sampai hari ni. Memang stok mencukupi sentiasa. Syukur Alhamdulillah. 

Lagi satu yang buat saya kagum dengan Min Kaffe ni, walaupon saya hanya minum 1 sachet masa breakfast, tp saya blh kekal bertenaga sampai malam. Kalau dulu,belum pukul 9 malam pon dah flat skali dengan anak. Tak sempat tengok tv, tv yang tengok saya. Sekarang boleh berjaga sampai tgh malam. So, lepas anak tidur, boleh la kemas-kemas apa yang patut. And pagi esoknya boleh bangun awal utk prepare breakfast lg. Kalau tak, lemau je badan. Thanks to this coffee, kembali rasa berguna sbg ibu dan isteri. Hahaha..

Antara kebaikan-kebaikan lain Min Kaffe adalah:



1- ANTIPENUAAN – agen antioksida yang baik.
2- MENGAWAL PH BADAN, boleh menuetralkan toksin berasid
dengan cepat seperti asid urik,gula dalam darah,
kolestrol dan lain-lain.
3- MENCEGAH dan MERAWAT penyakit kronik seperti penyakit
jantung, darah tinggi, buah pinggan, kencing manis, migraine,
kanser dan lain-lain masalah kesihatan.
4- MEMBAIKI MASALAH SISTEM PENGHADAMAN seperti gastrik,
ulser perut, masalah usus,buasir sembelit, juga sebagai
diet yang ekonomi.
5- Mempunyai kesan DETOKSIFIKASI.
6- Melegakan masalah ALAHAN, pigmentasi dan lain-lain masalah kulit.
7- Memberi TENAGA dan juga kualiti KESIHATAN YANG BAIK kepada badan.




Kalau anda peminum tegar kopi 3-in-1, adalah sangat2 recommended untuk anda bertukar kepada Min Kaffe. 
Just sharing sikit info pasal minuman 3-in-1





Okay okay. Now kita tengok pulak testimoni2 yg dah terkumpul sejak sekian lama ttg Min kaffe ni:-


Kelebihan MIN KAFFE berbanding kopi lain:

- tidak mengandungi gula tambahan. sgt sesuai utk pesakit kencing manis
-Tidak mengandungi kolestrol!
- Aroma biji kopi Robusta yg menyegarkan!
-Mengandungi garam buluh yg diimport dari Korea yg dikilangkan oleh satu-satunya syarikat yg diiktiraf!

Nak order boleh terus Whatsapp 013-591 9520

Harga RM33(SM)/RM36(SS)
*tidak termasuk Pos

No comments:

Post a Comment