Monday, February 5, 2018

EZICLEAN 3 BERADIK AGENT KELANTAN


PEMBANTU RUMAH PALING MURAH DAN CEKAP UNTUK KERJA-KERJA MENCUCI!



Pernah dengan tentang pencuci pekat Eziclean tak? 

Haa, kalau belum pernah dengar, meh nak kenalkan. 3 beradik ni terdiri daripada:

1. Eziclean Laundry
2. Eziclean Dishwash
3. Eziclean Floor & Toilet

 


1. Eziclean Laundry


Serbuk pencuci pekat Eziclean dirumus dengan sistem serbuk pencuci yang unik dan mesra alam. Ia mengandungi pencegah karat dan bahan anti-endapan semula. Produk ini mempunyai natrium tripolifosfat, 3 jenis enzim, pencerah optik, kurang berbuih dan pekat formulanya. 




Apakah keistimewaan serbuk pencuci pekat Eziclean?

Ia dirumus dengan sistem serbuk pencuci yang unik, bahan pencegah karat dan bahan anti-endapan semula. 


Adakah serbuk pencuci pekat Eziclean mengandungi sebarang likatan atau Caustic Soda atau buih?
Serbuk pencuci pekat Eziclean tidak mengandungi sebarang likatan atau Caustic Soda. Di samping itu, ia kurang berbuih.




Apakah bau serbuk pencuci pekat Eziclean?

Bau haruman bunga-bungaan.




Adakah serbuk pencuci pekat Eziclean mengandungi pencerah optik?
Ya, serbuk pencuci pekat Eziclean mengandungi pencerah optik untuk memastikan pakaian supaya kekal kelihatan cerah dan baru.


KELEBIHAN SERBUK PENCUCI PEKAT EZICLEAN LAUNDRY

  • Rumusan Dwi-enzim: Amat berkesan untuk menyingkirkan kotoran yang mengandungi protein dan kanji seperti telur, kuah, darah, coklat dan sebagainya.


  • Formula anti-bakteria: Mencegah bau busuk dan menyahkuman serta menjadikan kain dan pakaian berbau segar dan bersih.


  • Formula anti-karat: Melindungi mesin pembasuh dan pakaian.


  • Rumusan kurang buih: Memudahkan pembasuhan dan menjimatkan masa dan air.


  • Rumusan tanpa klorin: Sesuai untuk fabrik tiruan dan bahan celupan (tidak disyorkan untuk kain sutera).


CARA PENGGUNAAN EZICLEAN LAUNDRY:

Mesin pencuci:
Sekiranya kuantiti cucian sederhana, keperluan serbuk pencuci adalah sesudu (20g).
Sekiranya kuantiti cucian banyak, keperluan serbuk pencuci adalah 1 1/2 sudu (30g).


Cucian tangan:
Sekiranya kuantiti cucian sedikit, keperluan serbuk pencuci adalah 2/3 sudu (15g).
Sekiranya kuantiti cucian sederhana, keperluan serbuk pencuci adalah sesudu (20g).


2. EZICLEAN DISHWASH


Pencuci pinggan pekat Eziclean mengandungi campuran bahan terbiodegradasi dan ramuan aktif yang lain. Ia berkesan untuk mencuci pinggan mangkuk dan perkakas dapur. Produk ini sangat pekat dan penggunaannya berekonomi. Ia merupakan formulasi istimewa yang memudahkan pembilasan dan memelihara kelembutan tangan.


Apakah ciri-ciri utama bagi pencuci pinggan pekat Eziclean?

Ia mengandungi campuran bahan terbiodegradasi dan ramuan aktif yang lain di samping berkesan untuk mencuci pinggan mangkuk dan perkakas dapur.



Adakah ia berharga mahal?

Tidak, ia sangat berekonomi kerana ia pekat.



Adakah pencuci pinggan pekat Eziclean memelihara kelembutan tangan dan senang dibilas selepas menggunakannya?

Ya, ia memelihara kelembutan tangan dan diformulasikan khas untuk senang dibilas.




KELEBIHAN EZICLEAN DISHWASH

  • Berkesan untuk mencuci pinggan mangkuk dan perkakas dapur.

  • Menjadikan pinggan mangkuk bersih dan bersinar-sinar.

  • Keseimbangan pH yang memelihara kelembutan tangan.

  • Haruman ekstrak lemon yang menyegarkan.


CARA PENGGUNAAN EZICLEAN DISHWASH

Gunakan botol pencuci pinggan pekat untuk melarutkan sebahagian pencuci pekat dengan 2 bahagian air untuk menghasilkan campuran yang menjimatkan. Namun, anda boleh melarutkan lagi mengikut pilihan anda. Cuci pinggan mangkuk anda dengan span pencuci dan bilas dengan air.



3. EZICLEAN TOILET & FLOOR

Pencuci tandas dan lantai Eziclean adalah bersifat alkali, tidak beracun, dapat menghindarkan serangga-serangga perosak dan menjimatkan kos. Ia mempunyai keharuman yang menyegarkan.


Apakah keistimewaan pencuci tandas dan lantai Eziclean berbanding dengan produk-produk di pasaran?

Ia adalah formula beralkali dari USA, di mana ia selamat untuk membasmi kuman dan bakteria yang berbahaya. 



Adakah produk ini bebas daripada membilas?

Ya, produk ini bebas daripada membilas. Justeru itu, ia menjimatkan masa dan tenaga di samping berekonomi kerana ia sangat pekat.



Adakah bau pencuci tandas dan lantai Eziclean ini boleh diterima?

Ya, ia meninggalkan keharuman yang menyegarkan selepas menggunakannya.



KELEBIHAN EZICLEAN FLOOR & TOILET

Bersifat alkali, tidak beracun, dapat menghindarkan serangga-serangga perosak dan menjimatkan kos. Ia mempunyai keharuman yang menyegarkan.


CARA PENGGUNAAN EZICLEAN FLOOR & TOILET

Cucian tandas:
Picitkan Pencuci Tandas & Lantai Eziclean ke sekeliling mangkuk tandas dan biarkan selama 5 minit sebelum dicuci dengan air. Picit ke sekeliling untuk tujuan bilik tandas keharuman.

Cucian lantai:

Campurkan 1 hingga 2 penutup Eziclean dengan 4 liter air untuk mengelap lantai. Tidak perlu dibilas dengan air.

Lain-lain:
Campurkan sukatan ke dalam air untuk mencuci perkakas-perkakas rumah dan pejabat.



TESTIMONI EZICLEAN




  
 










Paling saya suka dengan sabun Eziclean ni sebab formulasi dia yang tak banyak buih. Senang nak bilas. Tak payah bilas banyak kali,jimat air dan jimat tenaga sekali.

Walaupon tak banyak buih, tapi sangat power untuk tanggalkan kotoran. Tak payah penat-penat nak sental beria sangat kan. Heee.. Mak cik suko!


UNTUK ORDER!

Sila whatsapp ke nombor berikut:

013-5919520



Thursday, January 18, 2018

10 FUNGSI WAIST NIPPER PREMIUM BEAUTIFUL



Dalam banyak-banyak part Premium Beautiful, waist nipper adalah part yang paling digemari. Senang dan selesa di pakai selain bagi effect slim dan 'S' shape gitu.

Walau pakai bengkung, pergerakan tak terbatas pon. Sebab kain dia dari material yang sangat selesa, stretchable dan awak bergerak. That's why PB ni sangat selesa dipakai waktu bersenam, berenang, bersukan dll.


Ibu-ibu yang dalam pantang pon bagi feedback senang nak pakai. Sebab tak payah belit-belit. Just cangkuk-cangkuk, siap! Nak ke toilet pon senang, tak leceh macam pakai bengkung tradisional. Premium Beautiful memang tak menghampakan!


Ok lah, secara ringkasnya this is the 10 reasons why you should try Premium Beautiful Waist Nipper:




1. Menyokong tulang belakang. 7 batang keluli memori lembut yang ada pada bengkung moden ni membantu menyokong tulang belakang kita. Sebagai contoh, bila kita mengangkat sesuatu beban yang berat, kita perlu angkat dalam keadaan posture badan yang betul, supaya kita tak merisikokan kesihatan tulang belakang kita. 

2. Membaiki posture badan.  Hari ni ramai dalam kalangan kita yang ada masalah posture badan. Badan kita nampak sedikit membongkok kedepan. Kalau dibiarkan lebih lama, ia mungkin jadi lebih teruk. So, as a precaution, better pakai bengkung yang boleh betulkan balik posture badan kita dengan selesa dan selamat.

3. Membantu legakan sakit pinggang. Sakit-sakit pinggang tu boleh mengganggu aktiviti harian kita jugak. Nak duduk bangun pon payah kalau dah sakit pinggang ni kan.

4. Kurangkan beban slip disc. Sakit slip disc ni hanya yang menanggung je yang tau azabnya kan. Bagi yang ada slip disc, memang disarankan untuk pakai bengkung Premium Beautiful ni sepanjang hari. Nak pakai bawak tido pon lagi elok. Tidur lebih lena sebab sakit slip disc tu dah kurang.

5. Kurangkan ngilu jahitan bersalin czer. Yes, kalau anda ibu yang pernah bersalin czer, mesti tau kan macam mana rasa ngilu tempat jahitan tu. Pemakain waist nipper Premium Beautiful ni membantu mengurangkan rasa ngilu bekas jahitan disamping mempercepatkan penyembuhan luka jahitan bersalin tu.

6. Kempiskan perut. Wow! bonusnya bila pakai waist nipper Premium Beautiful, awak akan perasan yang perut muncit awak is gone! yeayy! Tak seronok ke tengok perut dah kempisss?

7. Pinggang bak kerengga. Bengkung PB membantu mengunci lemak-lemak sekitar pinggang, perut dan belakang badan supaya badan kita tak nampak menggeleber macam selalu. Badan nampak lebih kemas, langsing dan ada 'S' shape!

8. Mengawal keinginan makan berlebihan. Negara kita memang banyak makanan best-best. Kalau tak makan terasa rugi. Bila dah start makan payah pulak nak berenti. Haisyy! Tak payah pening-pening, once awak sarung baju kalis lemak ni, secara tak langsung awak akn lebih berdisiplin bila makan. Awak akan makan secukupnya je, sampai awak kenyang awak akan stop. Apa beza dengan tak pakai bengkung? Kalau tak pakai bengkung, walau dah kenyang, awak akan terus sumbat selagi boleh masuk, betul tak?hehehe


9. Bengkung bersalin terbaik untuk bersalin normal atau czer. Yes, tak kisah awak bersalin melalui kaedah apa, bengkung Premium Beautiful tetap sesuai untuk awak. Sape kata orang bersalin czer tak boleh berbengkung? Kesian la diorang. Diorang pon nak kurus kempis jugak macam kita. Ehh!


10. Lifetime warranty. Pernah tak awak beli mana-mana lingerie yang ada warranty seumur hidup? Takde kan? Dengan Premium Beautiful, kalau PB awak koyak setelah awak pakai dia selama 10 tahun pon awak still boleh hantar repair secara percuma tau. Best tak?



Kalau awak berminat nak risik-risik Premium Beautiful ni, just wahtsapp no dekat bawah ni ye


013-5919520
013-5919520
013-5919520

Daa..


Thursday, December 14, 2017

PREMIUM BEAUTIFUL PALING MURAH 2017

Masa yang terbaik untuk semua yang dah lama mengidam nak sarung Premium Beautiful dah tiba!



Promosi YEAR END SALE denga HARGA JUNAM in the house!


First time ever nak bagi harga paling murah untuk Premium Beautiful 2017 ni. Kenapa?


Sebab ramai yang pm berminat nak pakai PB. Ada yang nak sangat pakai sebab dah lama menaggung sakit belakang. 


Ada jugak yang nak pakai sebab nak jaga bentuk badan, supaya tak mengembang, tak bongkok dan aset-aset sentiasa pushed up.


Ada yang nak pakai sebab dah tak tahan menanggung senggugut tiap kali period atau datang bulan.


Dan atas bermacam-macam sebab lagi ramai wanita teringin nak sarung corset PB ni. Tapi oleh kerana kekangan kewangan, maka ramai jugak yang terpaksa memendam hasrat dulu untuk beli full set Premium beautiful ni.


Jadinya, Cikgu Murni nak umumkan yang harga yang Cikgu Murni nak offfer kali ni memang harga yang tak pernah di offer sebelum-sebelum ni. Kalau sebelum ni u oll pernah tanya harga untuk size uol, percayalah kali ni harganya konfem lebih murah! Tak caye meh check.


Cikgu Murni jugak nak ingatkan, harga ni terhad untuk tempoh masa seperti yang dinyatakan dibawah sahaja. Selepas tempoh promosi ni tamat, harga junam ni awak takkan boleh dapat dah.  


So, kalau ada yang whatsapp Cikgu Murni lepas dari tarikh promo ni berakhir, jangan la kata Cikgu Murni sombong pulak ye taknak bagi harga junam ni dekat awak lagi dah. Ni Cikgu Murni dah bagitau awal-awal dah ni.


Kalau uol rembat satu set dengan harga promosi ni, uol dah boleh jimat at least RM400 tau!
So, dah tak sabar ke nak tengok harga Junam Premium Beautiful paling Murah untuk penutup tahun 2017 ni?


Sebelum tu, Cikgu Murni nak ingatkan, jadual harga ni hanya untuk rujukan sahaja. Kalau contoh uol pakai baju size M, tak semestinya uol punya PB size M jugak. So, kalau uol nak tahu size sebenar dan harga sebenar untuk set uol, terus whatsapp Cikgu Murni ukuran badan uol in cm ye. Details macam dekat bawah ni.

Puncak Dada -
Bawah Dada/breast -
Pinggang - 
Puncak Punggung - 


Untuk ukuran pinggang, kalau uol tak pasti nak ukur tang mana pinggang tu, just luruskan tangan ke sisi dan pinggang anda adalah yang selari dengan siku anda ;)


Kenapa Cikgu Murni tak terus letak size chart dekat sini? Sebabnya, daripada ukuran badan yang uol bagi tu, Cikgu Murni nak kene buat kira-kira, tambah tolak dulu semua untuk dapatkan size yang tepat. Dia ada formula dia pulak. huhu. That's why kalau nak beli Premium Beautiful kene pastikan uol beli dari PB expert yang terlatih. Sebab nak tentukan size PB ni rumit sikit.  


Dah tak sabar sangat nak tengok harga diskaun Premium Beautiful?
OK lahh..
Jeng Jeng Jeng!



Contoh kalau badan uol jenis yang kecil molek, kalau beli bulan ni awak boleh dapat dengan harga RM2100++ je. Tapi kalau awak decide nak beli bulan 2 tahun depan, melayang la RM400 awak. Harga yang awak dapat Rm2500++. Balik harga asal laa..


Berapa cepat boleh dapat selepas buat payment?
OK, kalau awak punya size ada dalam stok Cikgu Murni, cepat la awak dapat. Awak payment terus zass zass Cikgu Murni bungkus dan poskan.
Tapi kalau size awak takde dalam stock, Cikgu Murni akan amik masa dalam 3-4 hari untuk poskan. Tapi berbaloi la kan tunggu, dapat jimat sampai empat ratusss ringgit!


So nak grab sekarang ke tahun depan?

Kalau nak grab sekarang cecepat whatsapp Cikgu Murni untuk reserve your set. Sebabnya stock PB adalah limited!




013-5919 520

Tuesday, December 12, 2017

KESAN-KESAN PENGAMBILAN HERBA MAHARANI

KESAN-KESAN PENGAMBILAN HERBA MAHARANI ATAU JAMU MAHARANI HAI-O


Jom saya sharekan beberapa kesan yang BIASANYA dialami bila amalkan jamu Maharani Hai-O.

1. Bagi wanita yang ada masalah keputihan, jangan terkejut kalau lepas amalkan Maharani, ada keluar satu ketulan yang berwarna putih atau kekuningan. Tu adalah sejenis keputihan jugak. Lepas habis keputihan yang tu, biasanya yang keluar adalah cecair berwarna jernih atau memang kering terus, bebas dari keputihan.

**Please take note that keputihan ni ada beberapa stage/warna
i) warna jernih normally ok lagi
ii) warna kekuningan is not ok. Kalau dibiarkan boleh jadi lebih serius! Gatal-gatal dan infection.
iii) warna kehijauan dah sangat tak ok. Tu petanda miss V dah terkena jangkitan kuman. Boleh sebabkan rasa tak selesa dan tergaru-garu.


2. Kalau wanita yang biasanya alami masalah senggugut tiap kali period atau datang bulan, dia akan dapat rasa perbezaannya lepas consistent makan jamu Maharani ni. Sebab Maharani ni melancarkan darah kita. So darah haid dapat keluar tanpa tersekat-sekat dan kita akan rasa lebih relax, takde cramp-cramp perut lagi.


3. Haid tak teratur? Makan je dulu 1-3 kotak Maharani, insyaAllah boleh nampak kesan dia. Hormon lebih stabil, period pon lebih teratur.


4. Kalau anda sedang usaha nak dapatkan zuriat, memang sangat-sangat disarankan untuk makan Jamu Maharani ni. Dah bertahun kahwin tapi belum dapat mengandung lagi, makan je setiap bulan seperti yang disarankan. InsyaAllah senang lekat sebab Maharani ni jugak berfungsi untuk menyuburkan rahim disamping menstabilkan hormon. Kesan dia InsyaAllah boleh hamil :)


5. Bagi wanita yang dah berkahwin, jamu Maharani jugak membantu menegangkan otot miss V. Dalam erti kata lain, Maharani membantu menguatkan dan mengetatkan miss V. Itu lah antara sebab kenapa Maharaja terlebih-lebih sayang dekat seorang gundik yang makan jamu ni (walaupon baginda ada sangat ramai gundik pada masa tu), sehingga beliau menjadi maharani. So jangan panic atau curiga kalau suami puan-puan semua nak melekat je dengan puan-puan selepas puan makan Jamu Maharani ni ye ;) 


6. Ada customer yang dah konsisten makan Maharani selama 2 tahun. Side effect dia, kulit muka tegang dan licin macam lilin! Side effect yang paling tak sangka yang buat dia awet muda ;)




Kalau anda dah makan Maharani ni, dan menghadapi simptom-simptom macam dekat bawah ni, jangan panic. Tu kita panggil healing crisis. Maharani tengah berkerja untuk buang segala kekotoran dan toksin dari badan kita. Teruskan makan Maharani macam biasa sebab healing crisis normally tak lama. Kalau perlu kurangkan kuntiti setiap pengambilan dan banyakkan minum air masak.


Antara Healing Crisis Herba Maharani:
1. Badan rasa panas/heaty
2. Keluar jerawat
3. Cirit Birit


Kalau nak baca tentang cara makan Maharani boleh klik LINK NI



Harga sekotak Maharani RM 98 sahaja. Untuk kegunaan sebulan 


Untuk order boleh Whatsapp terus

013-5919520
Munirah

Thursday, November 30, 2017

TESTIMONI HERBA MAHARANI

Jamu Maharani selalu je SOLD OUT dekat stokis tau. Jualan memang laju macam keretapi laju haa. 

Siapa golongan yang biasa beli Herba Maharani ni?

  • Golongan isteri-isteri
  • Golongan ibu-ibu
  • Golongan anak dara pon ada of kos!

Kenapa Jamu Maharani ni laku? Well, firstly, jamu Maharani bukan calang-calang produk yang baru setahun dua dekat pasaran. Kalau u ols belum tahu, jamu Maharani ni dah berpuluh tahun tembus pasaran Malaysia tau. Dan masih laku keras hingga hari ni! Hebat tak? Tu baru sikit. Jamu ni sebenarnya diformulasi oleh tabib istana sejak beratus tahun dulu, khas untuk kegunaan Maharani sahaja. 

Kedua, jamu ni walaupon berasal dari China, tapi uol tak perlu risau sebab Maharani memang disahkan HALAL plus mendapat kelulusan KKM. So, tak perlu was-was okey.

Ketiga, jamu Maharani turut dikenali sebagai Jamu Ayam Hitam atau Jamu Ayam Selasih. Sebab apa? Sebab jamu ni memang menggunakan pati ayam hitam yang mahal tu. Meh intai sikit rupa ayam hitam ni, tara mana hitam dia ;)



Haa.. Cukup hitam tak? Bulu, paruh, kaki termasuk daging dia, semua hitam. Hitam bukan sebarang hitam. Hitam ni yang mahal tau. 

Kelebihan ayam hitam ni yang uol kene tahu. Meh baca sini, Page FB popular Siakap Keli pernah viralkan pasal Ayam Selasih ni.

Subhanallah. Hebatkan Allah ciptakan setiap makhluk. Ada kelebihan tersendiri. Disebalik rupa ayam ni yang hitam, ada khasiat yang banyak sangat untuk kesihatan manusia.

Berbalik pada Jamu Maharani atau Herba Maharani tadi, yang menggunakan pati ayam hitam atau ayam selasih ni, sekarang jom kita baca pulak kelebihan, khasiat dan kebaikan jamu diraja ni. 


KELEBIHAN / KHASIAT / KEBAIKAN JAMU MAHARANI


1. Menyelaraskan masalah period atau kitaran haid yang tak teratur.
2. Mengurangkan dan melegakan masalah senggugut.
3. Membantu seimbangkan hormon. Usaha awal untuk elak kemandulan dan supaya senang hamil.
4. Membantu menguatkan rahim.
5. Menyuburkan rahim.
6. Memberikan tenaga supaya badan tak lesu dan maintain cergas sampai tengah malam
7. Mengatasi kedinginan seks.
8. Mengatasi masalah keputihan. Masalah keputihan boleh jadi lebih serius jika dibiarkan berlarutan. Jangan sampai terkena jangkitan kuman!
9. Sebagai jamu berpantang selepas bersalin. Menaikkan seri wajah supaya nampak kemerah-merahan dan tidak pucat. 
10. Membantu mengecutkan peranakan dengan cepat selepas bersalin dan melancarkan aliran darah nifas.
11. Jamu pengikat kasih suami isteri
12. Mengecutkan cyst dan fibroid
13. Mencegah symptoms menopause, menguatkan tulang dan menguatkan daya tahan badan dari penyakit.
14. Wajah awet muda kulit cantik dan tegang


***Juga sesuai untuk wanita yang belum berkahwin. Sangat digalakkan untuk menaikkan seri wajah.


Kalau serious nak cuba Jamu Perapat Maharani ni, meh lekas whtasapp

013-5919 520
013-5919 520
013-5919 520

Sekitar Bachok, Kubang Kerian, Pengkalan Chepa dan Kota Bharu boleh COD je. Yang jauh-jauh kami poslaju. 


Sebelum berundur, meh kita belanja Testimoni Herba Maharani sedasss!
















ANNOUNCEMENT!

AGENT MAHARANI DIPERLUKAN DISELURUH NEGARA!
ANDA DAPAT:

  • UNTUNG RUNCIT
  • UNTUNG BONUS HINGGA 41%
  • PAYSLIP LAKU UNTUK KEGUNAAN BANK
  • FREE COACHING & MENTORING DARI MENTOR YANG BERPENGALAMAN
  • FREE STRATEGY BISNESS YANG TERBUKTI BERKESAN


WHATSAPP013-5919 520MUNIRAH


Thursday, November 23, 2017

SHAMPOO MARINE ESSENCE MURAH 2017

Kebanyakan shampoo tak sesuai dipakai setiap hari. Sebab kandungan sabun dalam shampu tu boleh buat rambut kita jadi kering. Erghhh!

Tapi, kebanyakan shampu yang kita beli, selalunya akan tulis dekat bahagian cara guna tu, suruh kita pakai setiap hari. Supaya masalah rambut gugur ke, kelumumur ke, dapat diatasi. Maksudnya bila pakai hari-hari, baru boleh nampak kesannya.

Acaner tuh? Tak pakai hari-hari, masalah rambut tak selesai. Nak pakai hari-hari, rambut rosak pulak. Jadi kering. Peningkan?




Tak peninglah. Senang je. Tips nya, cuba shampoo yang ada tulis "SOAP FREE". Pakai hari² pon selamat dan tak buat rambut jadi kering. Lagi bagus kalau shampoo tu FREE from PARABEN & SLES sekali.

Tapi susah kan nak jumpa shampoo yang macam ni. PARABEN FREE, SLES FREE, SOAP FREE semua ni. Nak contoh shampoo yang ada tiga ciri dekat atas? U ols boleh cuba Shampoo bergaram buluh Marine Essence.


Menang Readers' Choice lagi :)

Jom jenguk sikit apa kandungan Shampoo Marine Essence ni.

Ramuan Eksklusif untuk rambut sihat, lembut,licin dan berkilau :)

Pernah dengar tips untuk kurangkan masalah rambut gugur dengan campurkan sedikit garam dalam shampoo? Okay, kita dah tak payah nak ambik garam mak kat dapur lagi dah, sebab dalam shampoo marine essence ni memang sejak dari dulu lagi dah ada garam buluh. Yes, garam buluh yang kaya dengan khasiat dari mineral semulajadi. Haa, hebat tak?


Shampoo Marine Essence bukan sekadar shampoo biasa, tapi ada 8 kebaikan untuk kegunaan satu famili!
Betul ke shampoo ni best? Ya! best sangat-sangat! Bau dia sangat wangi. Lepas mandi konfem tak puas bau rambut sendiri. Hahaha. Paling suka sekali sebab shampoo ni tak buat rambut kita jadi kasar atau kering. Rambut lembut je tau.

Meh la kita belanja testimoni sikit. Baca review dari orang-orang yang pernah cuba shampo marine essence ni. Katanya tak payah beli shampoo mahal dari saloon lagi dah. Cukup dengan Marine Essence!







Jatuh chenta tak baca review customer Shampoo Marine Essence ni? 

Risau mahal? Kalau biasa beli shampoo dekat saloon, u ol mesti terkejut kalau kita bagitau harga shampoo garam buluh marine essence ni. Tak payah pergi saloon pon awak boleh feelling-feeling macam baru keluar dari saloon je bau rambut tu lepas mandi.kulit kepala pon rasa fresh!


Berapa harga sebotol?

RM 99
Tak sampai RM99 pon awak

RM 50
RM 50 pon tak sampai awak

dah tu berapa?

Hanya RM38 je sebotol (250ml)

Murah yang amat dah ni untuk product yang hebat macam Shampoo Garam Buluh Marine Essence ni.

Jom grab cepat!

.
.
.
.
.

TERBARU!

Syarikat baru keluarkan hair conditioner pulak! OMG!

Harga Hair Conditioner

RM41 Sahaja

Yang penting, bebas PARABEN, SLES dan SOAP. Selamat untuk digunakan setiap hari. Dengan khasiat garam buluh, memang buat rambut sihat berkilau-kilau!

Jom grab 1 set Hair Shampoo + Hair Conditioner

Whatsapp je nombor ni anytime untuk order ye


013-5919 520
Munirah